açılınnnnnnnnnnnnnnnnnn ben geldüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmmm :1shok:
hepicinize günaydın bacımlarrrrrrrrrrrrrr
günaydın tosunummm nasılsınnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tosun mu :roflol: :roflol: :roflol: o zaman tosun sana kosunnnnnnnnn naniknanik :roflol: :roflol:günaydın tosunummm nasılsınnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
daha nere açılalım anacım eccükte sen sıkışş :roflol::roflol:
hoşgeldüüünnnnn koca göbeeekk :roflol:
iyiyiimmm valla cnm çok şükürr pamuk sekerimizin annesiii opuyorumnanaktan
sen nasılsıın,bakıyorum ağzın kulaklarındaa yarın pamuk şekerini görceksin tabii :Saruboceq:
yeni cicilerinizide güle güle giyinn :Saruboceq:
tosun mu :roflol: :roflol: :roflol: o zaman tosun sana kosunnnnnnnnn naniknanik :roflol: :roflol:öle derler ya agzından kalçtı :kedi:
hosgördük karpuzlu karuu laelaelaelaelae laelaelaelaelae
tosun mu :roflol: :roflol: :roflol: o zaman tosun sana kosunnnnnnnnn naniknanik :roflol: :roflol:öle derler ya agzından kalçtı :kedi:
hosgördük karpuzlu karuu laelaelaelaelae laelaelaelaelae
ya ben zaten incecikim açılmama gerek yokkiiiiiii araya sıkışıveririm gel sen gel kaydirigubbakcemile3
canım nası olmasın ağzım kulaklarımda 1 aydır görmüyom pambık şekerimi çok özledim çokkkkkk
ay elbisesini bir gör pembiş minnacık bişi ya
teşekkür ederim canım
hee yaa asen nezama nsısecen gıı :umursamaz: bendesalı gün ayrıntılıya girecegım bebgımı özledım senağlama senağlamaya ben zaten incecikim açılmama gerek yokkiiiiiii araya sıkışıveririm gel sen gel kaydirigubbakcemile3
canım nası olmasın ağzım kulaklarımda 1 aydır görmüyom pambık şekerimi çok özledim çokkkkkk
ay elbisesini bir gör pembiş minnacık bişi ya
teşekkür ederim canım
peki benden de bi cevap sen daha toysun bunu okuyan sana koysun :roflol::roflol::roflol::roflol:ağzımdan kactıı:kedi::kedi:
hee yaa asen nezama nsısecen gıı :umursamaz: bendesalı gün ayrıntılıya girecegım bebgımı özledım senağlama senağlama
okuyan okudu gerısını sana koysun :lepi: uydurdum popomdan kafamçokkarıştı
cerın nankızı vermıssın hayırlı olsun ege ıle özge opuyorumnanaktan bende seni cimri bilirdim emme damatlıgı sen alıyomussun kaydirigubbakcemile3 hanı kızın anaşamaz sa felan bendekı d eoglan anarsın ya :jeyyar: :jeyyar: damatlık beleş anam neden vermeyek kı hihoyyyt
Bende resim koyayım diye hevesledim ama koyacak resim bulamadım![]()
koyarım tebi koymammı ama ecük daha kilo alayım da öle koyayım dimi kaydirigubbakcemile3
idare et gari canımmm :teselli:olmamısssssssssssss:umursamaz::umursamaz:
allam yaa çıkarmayın dedikoduuuu :mymeka::mymeka: yok gelin damat felaaann :mymeka:
çeksene cnmcıımm sırnaşık şey
koyarım tebi koymammı ama ecük daha kilo alayım da öle koyayım dimi kaydirigubbakcemile3
çeksene cnmcıımm sırnaşık şey
wawwwwwwwwwwwwwww kaynanaya bak tam kaynana vermiyo oglunu :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: kıskanç karu tam kaynana lan bu oklavalı vallaklava:
klava:
hee yaa asen nezama nsısecen gıı :umursamaz: bendesalı gün ayrıntılıya girecegım bebgımı özledım senağlama senağlama
ben yarın sabah erkenden gidecem önce şeker yüklemesi yaptırcam sonrada pambık şekerime bakacam
Offfffff benim göbek son 10 haftadır aynı resmen(
Zaten 10 haftada toplam 2 kilo almısım, hos bu iyi oldu cünkü başta cok fazla almıştım......