• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

of kenya kocişe küstümmm :gitme: yarın akşam beni bırakıp arkadaşlarıyla ağvaya gitcekmiş gece de orda kalcakmışş mafoldumben

çok kırıldım çooookkkkkk senağlama insan hamile karısını bırakıp nası gider yaaa tamam aile apartmanındayıs yanlıs diilim ama olsun walla çok koyduu

çok kırıldım çooookkkkkk senağlama insan hamile karısını bırakıp nası gider yaaa tamam aile apartmanındayıs yanlıs diilim ama olsun walla çok koyduu

gitsin be canım bizimde daha zamanımız var Allahın izniyle hem bak aile apartmanındaymıssınız onlarında arkadaslarıyla zaman gecirmeye ihtiyacı var
cok sıkmaya gelmez erkekleri azcık rahat bırakacaksın canım
üzme kendini böle seyler için bebişte uzulmesin sora beraber gidersiniz opuyorumnanaktan

selaaamm,ancak geldim nan bennn kaydirigubbakcemile3
gezz geezz kaydirigubbakcemile3

ya bilmiyom zoruma gitti işteee :sinifsinif:

sana diyom ama bende takılıyorum haa
bazen kendime hakim olamayıp söyleniyorumda
hiç sesini cıkarmıyo benim tatlı kocam
üzme kız keyifle gitsin gelsin emin ol seninde gelince gönlünü yapar
hep bu hormonların yüzünden canım :oklava:

ya bizde ağustosun ilk haftası gitces gidim hem ön fizibilite falan yapiim dioda yemişim onun fizibilitesini bee istemiyom beni bırakıp gitmesini
işin kötü tarafı benim ne zaman böle gönlüm istemeden bişi yapsa yaptığı hiç ama hiç bişeden tad alamaz muhakkak aksilikler olur akıllanmadı hala :1closedeyes: ya ayağını burkar ya güneş çarpar hastanelik olur ya tutulur bi yerleri hep bi şi çıkar yane beddua falanda etmiom yane bide etsem nolcek acepp ulen şimdi bide hamileyim bak yine istemediğim bi yere gidio içim sıkılıyo kızıyom bi yandan da allam diom sağ salim gelse çıksa hoffffffffffffffff -tatlicadiarzu-

o beni bırakıp keyfe gidiosa yalvarcak halim yok kal diye buyursun gitsin bütün yollar onun Allah selamet versin ne diyebilirim ki !

kızz tuba napıyon bakem gordüm kızz göbeni
koccemen olmus masallah
sen 22 haftadamısın
kızz bebişime yeni ciciler aldık bak

22+5 haftalığım canım
bakıyım cicilerinede gelem

of kenya kocişe küstümmm :gitme: yarın akşam beni bırakıp arkadaşlarıyla ağvaya gitcekmiş gece de orda kalcakmışş mafoldumben
nan cerin bu senin koca aynı benim koca heeee:oklava: gerçi benimkinin eline kimse su dökemez laelaelaelaelae

selaaamm,ancak geldim nan bennn kaydirigubbakcemile3
gezz geezz kaydirigubbakcemile3
nerdesin sen nan :mymeka:

şeytan dio kapa sende telefonu al başını git bi yerlere arasın dursun kudursunnnn meraktan gebersin :kızgın: ıyyyyyyyyyyyy ama şeytana uymamak lazım demi

şimdi bu adam gider durmas o kesin bişey iki yol var ya evde kudururum ağlarım zırlarım tepinirim ki bu sadece özgeme ve kendime eziyet olur adam orda keyif yaparken ben burda helak olurummm
ikinci yolda kendime acaip dolu bi program yapıp onun yokluğunu annamamam lazım ama lanet olsun ya çok şen şakrak bi tipim böle canım sıkkın olunca da şak diye kesiliveriyo millete şimdi dert annat senin neyün var falan hof hiç çekemem nan

nerdesin sen nan :mymeka:

anacım markete diye çıktım,sonra komsuya döndüm yemeğide orda yedik geldim :roflol:

şeytan dio kapa sende telefonu al başını git bi yerlere arasın dursun kudursunnnn meraktan gebersin :kızgın: ıyyyyyyyyyyyy ama şeytana uymamak lazım demi

ceriniimm balıımm,
yapma amaa böle yaavv kuzum biz varık baak hafta sonuu yanındaa kaydirigubbakcemile5

anacım markete diye çıktım,sonra komsuya döndüm yemeğide orda yedik geldim :roflol:

ceriniimm balıımm,
yapma amaa böle yaavv kuzum biz varık baak hafta sonuu yanındaa kaydirigubbakcemile5

hafta sonu kimse olmiy bi kerem kandırma beni kocasını koluna takan geziyyy ben bırda kk nın nöbetini tutarun artık :sinifsinif:

Back
X