• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

kocam bana pinti denildiğini duysa bi tarafıynan güler heral o kaa acaip para harcıyom ki adam şoklarda kaydirigubbakcemile3 emeğine yazık kolay kazanılmıyo o para sen bilirsin ama dio benim bi kulaktan girio digerinden pırrrrrrrrrr :))

neysem son hafta bu haftayı da atlattımmıydıııı 2 hafta tatildeyim gezerun tozarun alışveruş yaparun işallah ohhhhhhhh kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar bebek arabası aldınız mı? dün baktım hiç bişe anlamadım modellerden begendıgım de 1500 idi.

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhh kızzzz o ne öle sen sürmüyon kendi kendine mi gidio :roflol:
aman diem bacı pierre cardinin falan ne kaaa kullanışlı modelleri var 200 liraya gidip o kaa para verme sakın yauww bak gene pinti dicekler heeee lülülülülülü

kocam bana pinti denildiğini duysa bi tarafıynan güler heral o kaa acaip para harcıyom ki adam şoklarda kaydirigubbakcemile3 emeğine yazık kolay kazanılmıyo o para sen bilirsin ama dio benim bi kulaktan girio digerinden pırrrrrrrrrr :))

anaaamm,bebişemi kıyamadın nann :mymeka: savruk kaydirigubbakcemile3
saka maka koş o dükkana canikom ucuzmuş çok vallaa.bekleme izni miznii:lepi:

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhh kızzzz o ne öle sen sürmüyon kendi kendine mi gidio :roflol:
aman diem bacı pierre cardinin falan ne kaaa kullanışlı modelleri var 200 liraya gidip o kaa para verme sakın yauww bak gene pinti dicekler heeee lülülülülülü

bak bu konuda sana sonuna kadar katiliyorum.vereliniortak

2009 kasim annelerinin cenesi amma dusuk ha. 2008 annelerinin sayfasi 3400 lerde.

ha bide cok pis bogazlar 2009 kasim analari.kaydirigubbakcemile3

özge gıı çoh tatlı bunnar işallah bulursun yaa

ay inş bulurum cnmmopuyorumnanaktan

arkadaşlar bebek arabası aldınız mı? dün baktım hiç bişe anlamadım modellerden begendıgım de 1500 idi.
ohaaaaaaaa eda hadi bugün benim dediğim arabadanmı neee hahaha üstüne edayla para koyup serce alcas da bizzzz:roflol::roflol:
Pierre Cardin Enigma Aliminyum - Bebek Arabaları

benim arkadaşım bundan aldı bebeşi şu an 9 aylık ve ilk aydan beri kullanıyo çok çok memnun bende bundan alcam istanbulda bisiklet çarşısında 200 civarıymış fiyatlar doğrumu bilmem ama

onun sırt kısmı cok dar kıslar benden demesi birascık kilolu olsa sığmas bebeler:umursamaz:

anaaamm,bebişemi kıyamadın nann :mymeka: savruk kaydirigubbakcemile3
saka maka koş o dükkana canikom ucuzmuş çok vallaa.bekleme izni miznii:lepi:

bu hafta kendime iki tunikle iki pullu mullu bady aldım anam dioki işallah kız olunca artık kendine almayı kesersin de çocuğua bişiler alırsın dio :roflol:
ama napim ya çok şık tunikler 19 liraydı dayanamadım bide önü böle baya bi pul işli kumaşı efil efil badyler 4 liraydı ondanda aldım kaydirigubbakcemile3

bu hafta kendime iki tunikle iki pullu mullu bady aldım anam dioki işallah kız olunca artık kendine almayı kesersin de çocuğua bişiler alırsın dio :roflol:
ama napim ya çok şık tunikler 19 liraydı dayanamadım bide önü böle baya bi pul işli kumaşı efil efil badyler 4 liraydı ondanda aldım kaydirigubbakcemile3

cerin, bi arkadasim var, ustune ne alsa 5-10 tl arasi. nerden buldun kizim diyorum, denk geldi diyor. bugune kadar ustunu verdigini gormedim. ona benzettim seni nedense.kaydirigubbakcemile3

BEBELERE HEDıYE ÇEKıLıŞı SONUÇLARI VE KURALLARI

Kartanesi-Nazlı
Canliz-Kenya
Karazeytin-Annembirmelek
Aseba-Yarem21
Krispi-TuğbArif
Cerin-Mureda
Destna-Ebisce
Karakız-ıtek
Wannababy-Nehiriver

HEDıYE ÜCRETLERı EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞıTLıĞı SAĞLAMAK MANASINDA )

KATILIMCILAR KENDıNE KURADA ÇIKAN KıŞıYE HEDıYESıNı GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Son düzenleme:
su cekilisi yapin artik ya. ben 6 agustostan sonra yokum. ne yollayabilirim, ne bana gelse alabilirim. 6 agustosa kadar halledeyim bari.

200 ucuzmus kiz. kacirma al hemen.

ben o fiyata görmedim diyenlerin yalancısıyım bacı kaydirigubbakcemile3 yolum düşerse sorucam da ben onu almayı duşunmuyorum hemen çunku kış bebişi zaten kış gunu ona koyup dışarda süremem önce oto koltuğu alıcam malum yaza kadar nereye gitse arabaynan gidecek o daha acil bunu yaza doğru alırımm hem o zamana yeni modeller çıkar bu daha da ucuzlarr yerimseniben

Back
X