Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bebek arabası aldınız mı? dün baktım hiç bişe anlamadım modellerden begendıgım de 1500 idi.
arkadaşlar bebek arabası aldınız mı? dün baktım hiç bişe anlamadım modellerden begendıgım de 1500 idi.
kocam bana pinti denildiğini duysa bi tarafıynan güler heral o kaa acaip para harcıyom ki adam şoklarda kaydirigubbakcemile3 emeğine yazık kolay kazanılmıyo o para sen bilirsin ama dio benim bi kulaktan girio digerinden pırrrrrrrrrr :))
ustune biraz daha koysa ikinci el bi araba alir insan be. o ne oyle?
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhh kızzzz o ne öle sen sürmüyon kendi kendine mi gidio :roflol:
aman diem bacı pierre cardinin falan ne kaaa kullanışlı modelleri var 200 liraya gidip o kaa para verme sakın yauww bak gene pinti dicekler heeee lülülülülülü
Pierre Cardin Enigma Aliminyum - Bebek Arabaları
benim arkadaşım bundan aldı bebeşi şu an 9 aylık ve ilk aydan beri kullanıyo çok çok memnun bende bundan alcam istanbulda bisiklet çarşısında 200 civarıymış fiyatlar doğrumu bilmem ama
özge gıı çoh tatlı bunnar işallah bulursun yaa
ohaaaaaaaa eda hadi bugün benim dediğim arabadanmı neee hahaha üstüne edayla para koyup serce alcas da bizzzz:roflol::roflol:arkadaşlar bebek arabası aldınız mı? dün baktım hiç bişe anlamadım modellerden begendıgım de 1500 idi.
Pierre Cardin Enigma Aliminyum - Bebek Arabaları
benim arkadaşım bundan aldı bebeşi şu an 9 aylık ve ilk aydan beri kullanıyo çok çok memnun bende bundan alcam istanbulda bisiklet çarşısında 200 civarıymış fiyatlar doğrumu bilmem ama
anaaamm,bebişemi kıyamadın nann :mymeka: savruk kaydirigubbakcemile3
saka maka koş o dükkana canikom ucuzmuş çok vallaa.bekleme izni miznii:lepi:
bu hafta kendime iki tunikle iki pullu mullu bady aldım anam dioki işallah kız olunca artık kendine almayı kesersin de çocuğua bişiler alırsın dio :roflol:
ama napim ya çok şık tunikler 19 liraydı dayanamadım bide önü böle baya bi pul işli kumaşı efil efil badyler 4 liraydı ondanda aldım kaydirigubbakcemile3
200 ucuzmus kiz. kacirma al hemen.