• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

benimki koktu bileee :sinifsinif:

heee sen dün akşamki muhabeti diyonn jeton yeni düştü kafamçokkarıştı
nan dedik ya herüf uyumuştu diyee fesat gacıı nan sizin yüzünüzden cinsel hayatım bitti beeee delikafadulden

kalkmadımı kızz kaydirigubbakcemile3
tüh beeaaa kaydirigubbakcemile3

sordum nan noluyos dedim nie özge falan ulen dio hangi kız ismini desem kıllancan valla dio hayatımda hiç özge olmadı :roflol: kızım 1 yıllık evliyik emme adamın zaten son 9 senesinde ben varım önceside daha ergenlik zamanı ilişkileri oliy problem deel yaneee :roflol:

:roflol::roflol::roflol:
anam yoktur yoktur yada ilkokul aşkıdır :roflol::roflol:

canlar ben kaçar tlf evde unutmuşum zati anamı arayıp haber bilem alamadım
anneannem hastalanmış zaten 1 aydır çok iyi deeeldi annem cuma geldi yanından cumartesi gece fenalaşmış hastaneye yatırmışlar yoğun bakımda yatıyoo şincik gidip arayam bakım nasıl olmuş
hadi hepi,nizi öpüyom

geçmiş olsun canımm a.s.

günaydın canlarım beniim Şeniz ayy dün bebişim çok sakin dediydim yaa bugün sabah depiklerlen kalktımm :emir_bebek: çok keyiflendim hihoyyyt ben bi kahwaltı yapıyım gelürün yinee sositososito kahwaltı etmeyen warsa gelsinn sofram hazır cokacimcoook

oooooo hacıı tabe gece bebeee rahatsız ettiniz yerinde dürttünüz o da sabaha intikamını aldı demi nannnnnnnnnnnnn :roflol: :roflol: :roflol:

habere bakın kızz,adamlar neler buluyoo :1shok:
Basit bir tükürük testinin hamile kadınların erken doğum riskini saptayabileceği bildirildi. Britanyalı bilim adamları, 34 haftadan önce doğum yapan kadınların tükürüklerindeki progesteron seviyesinin anormal derecede düşük olduğunu belirledi. Journal of Obstetrics and Gynaecology dergisinde yayımlanan araştırmada, erken doğum yapacağının önceden belirlenmesi halinde kadına kortizon verilebileceği ve böylece bebeğin akciğerlerinin gelişmesi sağlanarak sakatlık ve ölümün önüne geçilebileceği belirtildi.

karakız bıze tombalak mı dedın hihoyyyt nan sen canınamı susadın gızımm sen hiç uçan hamile gördün nü

hahahaahaha sen misin o uçacak olann kızım sen dötünü kaldırıpta uçana kadar o leylek bacak karakız olduğu semti terkeder beeee :roflol: :roflol: :roflol:

burada öle bacım dun pıknıkde kahvaltı yaparkene bogar derdınden üstümden tsörtü cıkarmamısım opuyorumnanaktan amele gıbı yandım sona bıkını ıle dursam ne fayda tıkınırken unutmusum kolumda ız var kaydirigubbakcemile3 yakıyo valla sıcak

görmediysen eger az sonra ben san auçacamda görürsün dicedım :roflol: :roflol:
yakıstımı nan tombul tombak bısı yım zaten delikafadulden am aben daha 4 yada 5 kılo felan aldım en fazla gerısı zaten vardı am asıskınlıkde var kılodan zıyadde dıdım ya ben hıc 36 beden felan olmadım aplaaaaaaa :1shok: :sinifsinif:

amele canlizzzzzzzzzzzzzzzzzz :roflol:

nan dedik ya herüf uyumuştu diyee fesat gacıı nan sizin yüzünüzden cinsel hayatım bitti beeee delikafadulden
sende başlarsın hehir gibi bagurmaya sex hayatım yok deyüü :roflol: :roflol: az öle görüniyi

sen benim gobuşumu görmedin galibaa :CüvCüv:
gördüm ama gözum baska yere kaydı aklımda kalmamıs naniknanik

sordum nan noluyos dedim nie özge falan ulen dio hangi kız ismini desem kıllancan valla dio hayatımda hiç özge olmadı :roflol: kızım 1 yıllık evliyik emme adamın zaten son 9 senesinde ben varım önceside daha ergenlik zamanı ilişkileri oliy problem deel yaneee :roflol:

annadım canım ben kıl bı karı oldugum ıcın hep dedıydımkı kız olursa ben erkek olursa sen koy diye ama erkek dedıler hemen ben atladım yiğit olsun dıye gene ben koycam yedırırmiyim oglusumun ısmını oda iki isim olmasın dedı onunda dedıgı olmus oldu :dance: :dance:

aaaaaaa bi adamı uyandıramadı beceriksizzzzzzzzzzzzzzzzz naniknanik
şimdi daha çok inandım nan bununki kesin teneke kaplı adam lütfedip uyanmıyo bileeee :roflol: :roflol: :roflol:

Gördümmm Çokta Süper olmuşşşş :lepi: :lepi:

Prensesimize ne alıcamm oyy Nazlı teyzesi nerelere baksın şimdiden şaşırdı valla hihoyyyt zemuszemus

Yanlız küçücük bir sorum olacak sizlere yollama tarihi ben Çeşmeden yollarım prensesimede kendim alamam oradan 1 temmuzda evde olacağım sorun olurmu canım olursa bakarım bir çıkar yolu opuyorumnanaktan

Ne alayım Prensese Yaaa beyazmı ne renk olsun kaydirigubbakcemile3

ayy canım hiç sorun olur muu ne zaman müsait olursan o zaman yolla önemli olan senin seçimin olması rengini herşeyini sen seç kızıma hatıra nazlı teyzesinden
peki yağmurumun renk tercihi var mı opuyorumnanaktan

oooooo hacıı tabe gece bebeee rahatsız ettiniz yerinde dürttünüz o da sabaha intikamını aldı demi nannnnnnnnnnnnn :roflol: :roflol: :roflol:
nan yok diyom nen inanmıyonuss olsa sölerim nen söylemiyim nikahlı koccam yanii:asigim:
habere bakın kızz,adamlar neler buluyoo :1shok:
Basit bir tükürük testinin hamile kadınların erken doğum riskini saptayabileceği bildirildi. Britanyalı bilim adamları, 34 haftadan önce doğum yapan kadınların tükürüklerindeki progesteron seviyesinin anormal derecede düşük olduğunu belirledi. Journal of Obstetrics and Gynaecology dergisinde yayımlanan araştırmada, erken doğum yapacağının önceden belirlenmesi halinde kadına kortizon verilebileceği ve böylece bebeğin akciğerlerinin gelişmesi sağlanarak sakatlık ve ölümün önüne geçilebileceği belirtildi.
:1shok::1shok:
:roflol::roflol::roflol: aannaam doğru nann :roflol::roflol::roflol:
:dilcikar: sizin ağzınıza laf verende kabahat zatenn :dilcikar:
hahahaahaha sen misin o uçacak olann kızım sen dötünü kaldırıpta uçana kadar o leylek bacak karakız olduğu semti terkeder beeee :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Back
X