• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

selam millet
cok neseli yazismalar oluyo galiba ortalik gülen smile dolu
lakin konuyu cakamadim:uhm:kafamçokkarıştı

nan canliz yemek adı vermek yok artık nann :mymeka: tatlı adıda tabii :mymeka:
elifcim action hayatımızı konuşuyok :roflol::roflol:

napak bacım tavuk gıbın yanmısım bıde bana dokunca iskence gıbı gelür vallabugün yarın derken sallaıyoz işte :teytey:

anlat nan bu sefer mikserlık yapmacam sözz :dilcikar: neydin nan sen önceden heee action lar senden mı soruliydi yani delikafadulden

ahh ahhhhhhhhh bacıı anlatılmas yaşanır nannnnnnnnnnn :roflol: :roflol: :roflol:

anaaamm bu kaa olur yaaa arkadaş pastanedeymişş bişi istiyon mu dediiiiiiiiii delikafadulden
ne ballı karusun heee :lepi:
neydin eskiden delüüü kaydirigubbakcemile3 valla benim adam diyoki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aşkım göbeğini görünce içim bi tuhaf oluyyy aklıma oğlan geliyine küfür ediyodur bana diiiyy
:roflol::roflol::roflol:
bizimkide önceden çocuğa bişey olcak diye yaklaşmıyodu saftirik kocam kaydirigubbakcemile3

ben yavaştan bi hazırlığa girişem,aşıya gidecem yaa.ancak süslenirün :roflol:
süslü kokoş
selam millet
cok neseli yazismalar oluyo galiba ortalik gülen smile dolu
lakin konuyu cakamadim:uhm:kafamçokkarıştı
anam karış araya hemen çakarsınn
yok nan benim üstüme atma nehir garusu
nehirin cinsel hayatını ele almıstık nolcek diye bunlar delikafadulden
hee walla hepimizi dert aldı bu kızın bu halleri nolcek diye :roflol:
ahh ahhhhhhhhh bacıı anlatılmas yaşanır nannnnnnnnnnn :roflol: :roflol: :roflol:
cerinin eski günleri depreştii delikafadulden

işte hepimizin umudu doğumdan sonrası :kedi::kedi:
daha cok var ama yaaa bide bunun lohusalik dönemi var oyyy oyyyy
biz dertlenmeyelimde kim dertlensn
bi konu vardi eskiden hamileyim eyvah libidom yüksek diye duruyomu acaba hala:uhm:
noluyo nan burda iki dk yalnız bırakmaya gelmiyo haa hemen sapıtmış deli gacular

derin konular konusuluyomus sekercigim...sapitmamak elde degil ki

Back
X