bizde mamamısı yedükkk geldükkkkkkkkk
yarasın kuzzuuuummm zemuszemus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde mamamısı yedükkk geldükkkkkkkkk
yarasın kuzzuuuummm zemuszemus
selam millet
cok neseli yazismalar oluyo galiba ortalik gülen smile dolu
lakin konuyu cakamadim:uhm:kafamçokkarıştı
canlizin cinsel yaşamı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yok nan benim üstüme atma nehir garusu
nehirin cinsel hayatını ele almıstık nolcek diye bunlar delikafadulden
napak bacım tavuk gıbın yanmısım bıde bana dokunca iskence gıbı gelür vallabugün yarın derken sallaıyoz işte :teytey:
anlat nan bu sefer mikserlık yapmacam sözz :dilcikar: neydin nan sen önceden heee action lar senden mı soruliydi yani delikafadulden
hadi nan şişko geçmiş yalan sölemesssssssssssss:roflol::roflol:
ben yavaştan bi hazırlığa girişem,aşıya gidecem yaa.ancak süslenirün :roflol:
ahh ahhhhhhhhh bacıı anlatılmas yaşanır nannnnnnnnnnn :roflol: :roflol: :roflol:
aboooowwww derin konular desenefisfisfiscanlizin cinsel yaşamı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aboooowwww derin konular desenefisfisfis
simdi bana kaybolan yillarimi verseler hesabi:roflol:
nolcek bu giden zamana cep dogumdan sonra düzelicekmi
bizimde bu aralar üzerinde dertlendigimiz konu bu:kedi:
ne ballı karusun heee :lepi:anaaamm bu kaa olur yaaa arkadaş pastanedeymişş bişi istiyon mu dediiiiiiiiii delikafadulden
bizimkide önceden çocuğa bişey olcak diye yaklaşmıyodu saftirik kocam kaydirigubbakcemile3neydin eskiden delüüü kaydirigubbakcemile3 valla benim adam diyoki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aşkım göbeğini görünce içim bi tuhaf oluyyy aklıma oğlan geliyine küfür ediyodur bana diiiyy
:roflol::roflol::roflol:
süslü kokoşben yavaştan bi hazırlığa girişem,aşıya gidecem yaa.ancak süslenirün :roflol:
anam karış araya hemen çakarsınnselam millet
cok neseli yazismalar oluyo galiba ortalik gülen smile dolu
lakin konuyu cakamadim:uhm:kafamçokkarıştı
hee walla hepimizi dert aldı bu kızın bu halleri nolcek diye :roflol:yok nan benim üstüme atma nehir garusu
nehirin cinsel hayatını ele almıstık nolcek diye bunlar delikafadulden
cerinin eski günleri depreştii delikafaduldenahh ahhhhhhhhh bacıı anlatılmas yaşanır nannnnnnnnnnn :roflol: :roflol: :roflol:
işte hepimizin umudu doğumdan sonrası :kedi::kedi:
daha cok var ama yaaa bide bunun lohusalik dönemi var oyyy oyyyyişte hepimizin umudu doğumdan sonrası :kedi::kedi:
noluyo nan burda iki dk yalnız bırakmaya gelmiyo haa hemen sapıtmış deli gacular