• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

eda, cekiliste cerin cikmis sana. alir artik dusune dusune 3.5 tlye bir badi.:roflol:

senin isinde kolay, ben napicam. nehir cadisi hicbirseyi begenmez simdi.:roflol:

kadina londradan alip yollayim dedim, bende sana sosyete pazarindan alirim dedi kiz.:dilcikar:

slm kızlar ay yoruldum iş yaptım admım geldi hiç şansım yok şimdi yukarı çıkacak gittim kk sın geldim yine ordasın diyecek bilmez ki yeni girdim

eda, cekiliste cerin cikmis sana. alir artik dusune dusune 3.5 tlye bir badi.:roflol:

senin isinde kolay, ben napicam. nehir cadisi hicbirseyi begenmez simdi.:roflol:

kadina londradan alip yollayim dedim, bende sana sosyete pazarindan alirim dedi kiz.:dilcikar:

hee kıızz yandım karı kendi bebesine kıyamıyoodu benimkine hiç kıyamaz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sen ayvayıı yedin anam vallaaa,beğendir beğendirebilirsen :roflol:
sosyete pazarı demiş bide sankim sosyete oluna bişey değişiyy :roflol::roflol:

hee kıızz yandım karı kendi bebesine kıyamıyoodu benimkine hiç kıyamaz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sen ayvayıı yedin anam vallaaa,beğendir beğendirebilirsen :roflol:
sosyete pazarı demiş bide sankim sosyete oluna bişey değişiyy :roflol::roflol:

:roflol::roflol:

heee, adamda salak herhal, hic anlamiycak.:roflol:
anam o şansını denesin bi bakalım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm kızlar ay yoruldum iş yaptım admım geldi hiç şansım yok şimdi yukarı çıkacak gittim kk sın geldim yine ordasın diyecek bilmez ki yeni girdim

dünde benim bamya tuzlu oldu adamım artık kk kapatmak gerek diyo

allahtan bamya didin yoksam sopayı yirdin kııızz :roflol::roflol:
yemek adı vermicez yaa anlaşmıştık haniii :roflol::roflol:

eda, bu tickerlarin altinda yazanlari okuyormusun. bak bu haftadan sonra normal bir stetoskopla bile duyabilirmisiz belki kalp atislarini.opuyorumnanaktan

bu arada ben doktorumu degistirdim ya, bu yeni doktorda alet yeni. her gittigimde bana da 3 boyutlu aciyo. harika ya, zaten sirf bu yuzden degistirdim.opuyorumnanaktan

eda, bu tickerlarin altinda yazanlari okuyormusun. bak bu haftadan sonra normal bir stetoskopla bile duyabilirmisiz belki kalp atislarini.opuyorumnanaktan

hadi yaaa kaydirigubbakcemile5 anaa ne güzeel olur bi deneyem akşama bakem,bugün anasağlıkta dinledim zateenn opuyorumnanaktan

bu arada ben doktorumu degistirdim ya, bu yeni doktorda alet yeni. her gittigimde bana da 3 boyutlu aciyo. harika ya, zaten sirf bu yuzden degistirdim.opuyorumnanaktan

aa sende benden oldun yanii ne iyi olmuş cnmcımm

Back
X