Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi kıızz çaktırmaa,valla bana hiç tuzlu gelmiyo deeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen tuzmu attı yoksa deeekaydirigubbakcemile3
eda, cekiliste cerin cikmis sana. alir artik dusune dusune 3.5 tlye bir badi.:roflol:
senin isinde kolay, ben napicam. nehir cadisi hicbirseyi begenmez simdi.:roflol:
kadina londradan alip yollayim dedim, bende sana sosyete pazarindan alirim dedi kiz.:dilcikar:
dünde benim bamya tuzlu oldu adamım artık kk kapatmak gerek diyo
hee kıızz yandım karı kendi bebesine kıyamıyoodu benimkine hiç kıyamaz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen ayvayıı yedin anam vallaaa,beğendir beğendirebilirsen :roflol:
sosyete pazarı demiş bide sankim sosyete oluna bişey değişiyy :roflol::roflol:
anam o şansını denesin bi bakalım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3heee, adamda salak herhal, hic anlamiycak.:roflol:
slm kızlar ay yoruldum iş yaptım admım geldi hiç şansım yok şimdi yukarı çıkacak gittim kk sın geldim yine ordasın diyecek bilmez ki yeni girdim
dünde benim bamya tuzlu oldu adamım artık kk kapatmak gerek diyo
allahtan bamya didin yoksam sopayı yirdin kııızz :roflol::roflol:
yemek adı vermicez yaa anlaşmıştık haniii :roflol::roflol:
sabah geliyo cnm oo,özelden alın adresleri oda seni sormuştu..aseba geldimi kk o bana çıkmış ta ben çıkam sonra gene gelem
bamya demek serbest canim, dedim ya bundan sonra her yemek bamya.kaydirigubbakcemile3
nan belkim bamya seviyom oda denmesin lülülülülülü
eda, bu tickerlarin altinda yazanlari okuyormusun. bak bu haftadan sonra normal bir stetoskopla bile duyabilirmisiz belki kalp atislarini.opuyorumnanaktan
bu arada ben doktorumu degistirdim ya, bu yeni doktorda alet yeni. her gittigimde bana da 3 boyutlu aciyo. harika ya, zaten sirf bu yuzden degistirdim.opuyorumnanaktan
ben gidim 10 dakka mutfagimi toplayip gelim.
canlarım ben mutfaktayum az sora gelirim mmmm