2009 Kasm Anneleri

yeşil mercimeği ben hemen hemen tüm çorbalarda kullanıyom
şu ebru şallı var ya kilo almayan gıcık karı
onun önerisydi
özellikle yayla çorbasına pirinç yerine mercimek katıyorum süper olur
tarhana da geçen yaptım iyi oldu bide benim bulgur kuru fasülye yeşil mercimek ve buğdaydan yaptığım sağlıklı bir çorbam var kocişde beğenir bunu yani yeşil mercimeği özellikle hamile olduğumdan bu yana kullanıyom kıslar

bebe yağı demişsinizde ben de sürekli kullanıyom ama öle aşırı tüylenmem olma dı ama
badem yağı yapar dedilerdi bana da
ben arasırada vazelin kulanıyom daha çok yumşasın deyü

bebe yağı demişsinizde ben de sürekli kullanıyom ama öle aşırı tüylenmem olma dı ama
badem yağı yapar dedilerdi bana da
ben arasırada vazelin kulanıyom daha çok yumşasın deyü

asırı deil canım zaten benim bacaklarımda bile yoktur tüy o yüzden göbegimin ustunde hafif tuylenmeler olması canımı sıktı

ayy yaa sin,ir oldum simdi yaaa
fotograf makinası gitmiş
gecen dedim ya görümce kör kepce gelmiş diye
abisinden fotograf makinasını istiyodu
vermiş yaaa bu kız beni deli ediyo yaaa
sanki bi yere gitcek yaa kendini cekcekmiş
ne uyuz yaa gördü benim buraya foto falan eklediğimi
gıcıklıgına makinayı istiyo kıl

anam ben hiç kullanmıyom yeşil mercimeği banada tarifleri verin nan madem bende yapam herşeyi yeşil mercimekle

sen et de az tüketiyodun sanırsam
senin yemen lazım şekerim
ben soğan salça domatsi soeleyip de az sulu yemeğini yapıyom
en güseli yayla çorbasının içine pirinç yerine yeşil mercimek haşlaması koy basit
hem de kalsiyum ve protein ihtiyacında karşılanmışolur
çünküm ben yumurtalı yaıyom kesilmiyo

asırı deil canım zaten benim bacaklarımda bile yoktur tüy o yüzden göbegimin ustunde hafif tuylenmeler olması canımı sıktı

geçer güzelim geçer onlar kalıcı değilmiş zattın

slm kızlaar,ay kapıdan girdim direk bura koştum kızz ben KK bağımlısı oldum yakında Amatem den gelirler delikafaduldendelikafadulden

selam kizlar... bugün doktora gittim.. ayrintili güzel gecti cok sükür.. kizim 860gr olmus.. ama doktor bana rahim boynunun kisaldigini söyledi.. sonra sanci makinasina girdim.. sanci oldugu göründü.. gece zaten kasilmalarim olmustu.. yatman gerek yürümicen fazla dedi.. bebegin eside asagdaymis.. ya canim cok sIkIldi simdi bu rahim boynunun kisaligi erken doguma sebep oluyormus dedi.. cok korkuyorum erken dogum icin henüz cok erken degilmi ya:(

Kartanem benim anneannemde yıllardır kansızlık ama hat safhada sürekli hastaneye yatıyor ve kan yükleme yapılıyordu birçok kişiden almışızdır ..Birgün yine böyle bir durumda kansızlık denildiğinde hastaneye yattı nasıl olduysa orada bir kadın yeşil mercimek haşlamasını ve hergün bir tabak yemesini söylemiş o gün bugün inanmayacaksın ama hiç bu konuda hastaneye yatırmadık:)
Sonrasında birçok kişiye söyledik bazı kişiler biliyormuş bunu biz bilmiyorduk ara ara bende yaparım canım haşlayıp yemeğini yeşil olacak..Birde bu gidişimde doktorum bana muhakkak et biliyorsun vs dedi bende kızların dediklerini yapıyorum kırmızı mercimek çorbası içine atıyorum kıyma et vs yada çıkardığım direk et sularını kullanıyorum..
Yap cnm bunu haftanın birkaç günü ilaç niyetine haşla yeşil mercimeği ye yanına domates vs tatlandırıcı bu işi çözmen çok kolay olacak
ayy tamaammm yaa yapıyım baaariii
çok sağol nazlımm

yeşil mercimeği ben hemen hemen tüm çorbalarda kullanıyom
şu ebru şallı var ya kilo almayan gıcık karı
onun önerisydi
özellikle yayla çorbasına pirinç yerine mercimek katıyorum süper olur
tarhana da geçen yaptım iyi oldu bide benim bulgur kuru fasülye yeşil mercimek ve buğdaydan yaptığım sağlıklı bir çorbam var kocişde beğenir bunu yani yeşil mercimeği özellikle hamile olduğumdan bu yana kullanıyom kıslar
zeytün nan ben sana yemeğe gelemmmm
ben çorba yapmayalı yıllar oliii
ayy artık bi yemek yapsam ii olcekk

karakızzzzzzzz buldum gııı
nükhet duru:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
anam ben hiç kullanmıyom yeşil mercimeği banada tarifleri verin nan madem bende yapam herşeyi yeşil mercimekle
ben deeee

selam kizlar... bugün doktora gittim.. ayrintili güzel gecti cok sükür.. kizim 860gr olmus.. ama doktor bana rahim boynunun kisaldigini söyledi.. sonra sanci makinasina girdim.. sanci oldugu göründü.. gece zaten kasilmalarim olmustu.. yatman gerek yürümicen fazla dedi.. bebegin eside asagdaymis.. ya canim cok sIkIldi simdi bu rahim boynunun kisaligi erken doguma sebep oluyormus dedi.. cok korkuyorum erken dogum icin henüz cok erken degilmi ya:(
geçmiş olsun canım kızına maşallah :nazar: sıkma canını sen bol bol yat dinlen
ağır iş güç yapma sakın yerden eğilip bişey alma hiç bişeycik olmaz Allahın izniyle

slm kızlaar,ay kapıdan girdim direk bura koştum kızz ben KK bağımlısı oldum yakında Amatem den gelirler delikafaduldendelikafadulden

bende yataktan kalkıp pc basına geciyom yaa harbi bagımlılık yapıyor yanii opuyorumnanaktan hosgeldin canım sen geldin ben cıkıcam birazdan :a015:

sıkma canını güzelim dikkat edersen hiçbişicik olmaz fazla yorma kendini

canım çok geçmiş olsun
7 aydan itbiaren deyorlar erken doğum diye ama senin için çok erken daha
ama kasılmalar olursa erken doğumu tetikleyebilir cnm o yüzden sen doktorun dediklerini uygula canım.bırak yan gelip yat valla
ağır falan heç bişey kaldırma
yüce rabbim zamanını bilir moralini de güsel tut ki bebişin etkilenmesin cnm
şimdilik korkulacak bişey yok sadece önlemlerini al cnm

maşallah bebişineee
canım sen de yürüme yat dediyse yat bol bol korkma bişi lmaz allahın izniylee

kartanem gel canım
sana neler yaparım neler
kız evde ne yiyonuz peki
benim kociş ev yemeklerini çok sever o yüzden yemeklerimizi hep evde yeriz
dönüşümlü olarak yapmaya çalışırım gı ben
genellikle mevsiminde yaparım herşeyi biraz sağlıkçıyızda biz

Back
X