tabe geçicek be tüğsüzümdür bendede çoğaldı ama azcık
gecsinde gececekse istediği kadar olsun :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabe geçicek be tüğsüzümdür bendede çoğaldı ama azcık
bebe yağı demişsinizde ben de sürekli kullanıyom ama öle aşırı tüylenmem olma dı ama
badem yağı yapar dedilerdi bana da
ben arasırada vazelin kulanıyom daha çok yumşasın deyü
anam ben hiç kullanmıyom yeşil mercimeği banada tarifleri verin nan madem bende yapam herşeyi yeşil mercimekle
asırı deil canım zaten benim bacaklarımda bile yoktur tüy o yüzden göbegimin ustunde hafif tuylenmeler olması canımı sıktı
bebe yağı demişsinizde ben de sürekli kullanıyom ama öle aşırı tüylenmem olma dı ama
badem yağı yapar dedilerdi bana da
ben arasırada vazelin kulanıyom daha çok yumşasın deyü
ayy tamaammm yaa yapıyım baaariiiKartanem benim anneannemde yıllardır kansızlık ama hat safhada sürekli hastaneye yatıyor ve kan yükleme yapılıyordu birçok kişiden almışızdır ..Birgün yine böyle bir durumda kansızlık denildiğinde hastaneye yattı nasıl olduysa orada bir kadın yeşil mercimek haşlamasını ve hergün bir tabak yemesini söylemiş o gün bugün inanmayacaksın ama hiç bu konuda hastaneye yatırmadık:)
Sonrasında birçok kişiye söyledik bazı kişiler biliyormuş bunu biz bilmiyorduk ara ara bende yaparım canım haşlayıp yemeğini yeşil olacak..Birde bu gidişimde doktorum bana muhakkak et biliyorsun vs dedi bende kızların dediklerini yapıyorum kırmızı mercimek çorbası içine atıyorum kıyma et vs yada çıkardığım direk et sularını kullanıyorum..
Yap cnm bunu haftanın birkaç günü ilaç niyetine haşla yeşil mercimeği ye yanına domates vs tatlandırıcı bu işi çözmen çok kolay olacak
zeytün nan ben sana yemeğe gelemmmmyeşil mercimeği ben hemen hemen tüm çorbalarda kullanıyom
şu ebru şallı var ya kilo almayan gıcık karı
onun önerisydi
özellikle yayla çorbasına pirinç yerine mercimek katıyorum süper olur
tarhana da geçen yaptım iyi oldu bide benim bulgur kuru fasülye yeşil mercimek ve buğdaydan yaptığım sağlıklı bir çorbam var kocişde beğenir bunu yani yeşil mercimeği özellikle hamile olduğumdan bu yana kullanıyom kıslar
:roflol: :roflol: :roflol:karakızzzzzzzz buldum gııı
nükhet duru:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben deeeeanam ben hiç kullanmıyom yeşil mercimeği banada tarifleri verin nan madem bende yapam herşeyi yeşil mercimekle
geçmiş olsun canım kızına maşallahselam kizlar... bugün doktora gittim.. ayrintili güzel gecti cok sükür.. kizim 860gr olmus.. ama doktor bana rahim boynunun kisaldigini söyledi.. sonra sanci makinasina girdim.. sanci oldugu göründü.. gece zaten kasilmalarim olmustu.. yatman gerek yürümicen fazla dedi.. bebegin eside asagdaymis.. ya canim cok sIkIldi simdi bu rahim boynunun kisaligi erken doguma sebep oluyormus dedi.. cok korkuyorum erken dogum icin henüz cok erken degilmi ya![]()
slm kızlaar,ay kapıdan girdim direk bura koştum kızz ben KK bağımlısı oldum yakında Amatem den gelirler delikafaduldendelikafadulden
selam kizlar... bugün doktora gittim.. ayrintili güzel gecti cok sükür.. kizim 860gr olmus.. ama doktor bana rahim boynunun kisaldigini söyledi.. sonra sanci makinasina girdim.. sanci oldugu göründü.. gece zaten kasilmalarim olmustu.. yatman gerek yürümicen fazla dedi.. bebegin eside asagdaymis.. ya canim cok sIkIldi simdi bu rahim boynunun kisaligi erken doguma sebep oluyormus dedi.. cok korkuyorum erken dogum icin henüz cok erken degilmi ya![]()
selam kizlar... bugün doktora gittim.. ayrintili güzel gecti cok sükür.. kizim 860gr olmus.. ama doktor bana rahim boynunun kisaldigini söyledi.. sonra sanci makinasina girdim.. sanci oldugu göründü.. gece zaten kasilmalarim olmustu.. yatman gerek yürümicen fazla dedi.. bebegin eside asagdaymis.. ya canim cok sIkIldi simdi bu rahim boynunun kisaligi erken doguma sebep oluyormus dedi.. cok korkuyorum erken dogum icin henüz cok erken degilmi ya![]()
karakızzzzzzzz buldum gııı
nükhet duru:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sende bide alışveriş bağımlılığı var :roflol:slm kızlaar,ay kapıdan girdim direk bura koştum kızz ben KK bağımlısı oldum yakında Amatem den gelirler delikafaduldendelikafadulden