çok yorma tatlım kendiniilmaz:
haklısın yormamam lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok yorma tatlım kendiniilmaz:
edaaaaaaaaaaaaa o converse ne öyle yaaaaaaaaa allahım ne kaaaaaaaa datluuuuuu bittim naaaaaaannnn manyak dana yauwgüle güle giysin onlarlan güzel güzel adımlar atsın egemm :asigim:
yok gı ne sokağı kk da bakınıım napıım tadım yok pekopuyorumnanaktan
hee laa bugun pazardan az daha bi tane alıyodum çok datlu inekli bişidi ama 10 lira dedi adam sadece tuluma :1shok: ne bi zıbın vaa ne bi şapka ne bi patik hıhh dedim çok beklersinnnnnn ineğe tav olmadım yane almadım kaydirigubbakcemile5 ama korkarım sonunda bu çocuk donsuz cıbıl cıbıl kalcak nan ortalıklarda abbbaoowwwwww wanna hastane çıkışını aldı bi benim özgem kaldı çıplak eimi delikafadulden
demi kızzzz kaydirigubbakcemile5
bende bayıldım yaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hey allam bendee dışarı cıkcan sandım kaydirigubbakcemile3
yaa sen yan derdine iştee,bi özgem kaldı donsuuzzz :sinifsinif::sinifsinif:
emme o kürkçü handan umutluyum ben kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben bu krispi karusunu özledim nann ne zaman gelcek o
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:ben bu krispi karusunu özledim nann ne zaman gelcek o
he gıı o iki hanın adını aratıyomda hiç pişman olan yoh herkeş çok güzel ve ucuz deyooo ayy işallah özgem egem ve elif edamın şansına çokk güzel ve ucus şeyler bulurummmm :lepi:
bebek telsizini alan vaaa mı aranızdaaaa kraftın gördüm bi sitede az önce 67 lira nası fiyatı gı
kızlar resim nasıl ekleniyodu kafamçokkarıştı
bebek telsizini alan vaaa mı aranızdaaaa kraftın gördüm bi sitede az önce 67 lira nası fiyatı gı
ben aldım cnm,chicconun hem bebek seni duyuyo hem sen bebeği 150 liraya,200 müş pazarlıklan aldım kızz.
weewell diye marka varmı oda çok iyimiş
kraft ii deelmidir acep baksana 67 tl dio :uhm:
sağol canım a.s.
oheeeeeeeeeeee anaaamm gıııı bugun öylesine bi bizim burda bi sosyete kısmının gittiği bahçeşehir pazarı var ora gittim aynısı ya sordum karu 25 dedi de almadım abbaaoowww gözünü sevvdiğimin istanbılı taşı torpaa altın falla delikafaduldend