2009 Kasm Anneleri

edaaaaaaaaaaaaa o converse ne öyle yaaaaaaaaa allahım ne kaaaaaaaa datluuuuuu bittim naaaaaaannnn manyak dana yauw :nazar: güle güle giysin onlarlan güzel güzel adımlar atsın egemm :asigim:

demi kızzzz kaydirigubbakcemile5
bende bayıldım yaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yok gı ne sokağı kk da bakınıım napıım tadım yok pekopuyorumnanaktan

hey allam bendee dışarı cıkcan sandım kaydirigubbakcemile3

hee laa bugun pazardan az daha bi tane alıyodum çok datlu inekli bişidi ama 10 lira dedi adam sadece tuluma :1shok: ne bi zıbın vaa ne bi şapka ne bi patik hıhh dedim çok beklersinnnnnn ineğe tav olmadım yane almadım kaydirigubbakcemile5 ama korkarım sonunda bu çocuk donsuz cıbıl cıbıl kalcak nan ortalıklarda abbbaoowwwwww wanna hastane çıkışını aldı bi benim özgem kaldı çıplak eimi delikafadulden

yaa sen yan derdine iştee,bi özgem kaldı donsuuzzz :sinifsinif::sinifsinif:
emme o kürkçü handan umutluyum ben kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

demi kızzzz kaydirigubbakcemile5
bende bayıldım yaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hey allam bendee dışarı cıkcan sandım kaydirigubbakcemile3

yaa sen yan derdine iştee,bi özgem kaldı donsuuzzz :sinifsinif::sinifsinif:
emme o kürkçü handan umutluyum ben kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

he gıı o iki hanın adını aratıyomda hiç pişman olan yoh herkeş çok güzel ve ucuz deyooo ayy işallah özgem egem ve elif edamın şansına çokk güzel ve ucus şeyler bulurummmm :lepi:

ben bu krispi karusunu özledim nann ne zaman gelcek o
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
ayy bende özledim kızzz

he gıı o iki hanın adını aratıyomda hiç pişman olan yoh herkeş çok güzel ve ucuz deyooo ayy işallah özgem egem ve elif edamın şansına çokk güzel ve ucus şeyler bulurummmm :lepi:

allahım inşallah bulursun kızzzz :Saruboceq::Saruboceq:

bebek telsizini alan vaaa mı aranızdaaaa kraftın gördüm bi sitede az önce 67 lira nası fiyatı gı

bende ateş ölçer baktım kalmamış gelmiş bitmiş ayır demiştim eşşeğe bideee

oheeeeeeeeeeee anaaamm gıııı bugun öylesine bi bizim burda bi sosyete kısmının gittiği bahçeşehir pazarı var ora gittim aynısı ya sordum karu 25 dedi de almadım abbaaoowww gözünü sevvdiğimin istanbılı taşı torpaa altın falla delikafaduldend

valla tarifteki bataniye salı pazarında 10 du

ya bu saat gündüz neen geçmeyde akşam oldumu uçiy yaaaaaa hof gene kaç olmuş anacım yaaa :sinifsinif:
ben didiom nan yatıyom hadi ii geceler herkeşeee

Back
X