2009 Kasm Anneleri

bende öle canım gecelerı hep uyanıyoruz alstırma oluyo ıste ne güzel yoksa bebeklerımıze nasıl bakarız demı uyanamazdık sımdı vücüt alıstı gece uyanmaya wc gıtmeye felan bebeklerımızdede üsenmeden kalkcaz onlara bakcaz emzırcez opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanaynısı bendede oluyo hemen hemen herkesdede oluyodu yanı

bebekler dogsa seve seve kalkicaz geceleri ama simdiden verdikleri bu agrilar kramplar hic hos olmuyo..bide sagdan sola dönerken dikkatli olmaya calisiyorum ki kizim uyanmasin eger azcik siddetli dönersem o uyaniyo bu seferde tepik atiyo uykum dagiliyo:roflol:

canım o bendede oluyo sabahı zor ediyorum ne yana yatsam o tarafım tutuyo zaten 10 dakikada bir yön değiştiriyorum ben kafamçokkarıştı
sadece bende oluo saniodum demekki herkeste oluyomuskafamçokkarıştı
acaba hareketsiz kalmakla mi ilgisi varCADIARZU
bu gece öyle bir tutulmustu ki sabah olsun da uyku fasli bitsin diye dua ettim
eger dahada agrili olursa geceleri kalkip dolanicam evin icinde..

bende sag tarafima yattigim zaman aciyor. bir kac dakikadan fazla yatamiyorum, hemen sola donuyorum.
zaten bebeklerin gelisimi icin sol taraf daha iyiymis ama insan devamli tek tarafa yatamiyoki....mecbur yön degistiriyoruz ...
gece kramplari daha 2 kez oldu ama bu kalca agrilari 1 haftadir her gece oluyomafoldumben
doktor karida izinde soramiyorumda niye diye

zaten bebeklerin gelisimi icin sol taraf daha iyiymis ama insan devamli tek tarafa yatamiyoki....mecbur yön degistiriyoruz ...
gece kramplari daha 2 kez oldu ama bu kalca agrilari 1 haftadir her gece oluyomafoldumben
doktor karida izinde soramiyorumda niye diye

zaten surekli sola yatmaya calisiyorum ama uyusuyo sol taraf. azcik saga doneyim diyorum bu sefer de rahatsiz ediyo, aciyo. az kaldi az, hepsi gecicek.

dlüü gacii biliyom niye dediğini sen söyleyince bende söyleyem dedim sadeece

ne biliym öle diyince yanlış mı anladınız acaba dedim :utangac:

Asebam Zeren hoşbuldum..

Off kızlar yaaaa şu beynime hiç rahat yok yok anneannemi hastaneye yatırdılar bugün dünden beri hiç tadı yoktu morali sıfırdı bugün bir sürü kan vs alınmış doktorlar bakacak parça ffilan denilmiş.Annem böyle mahsun mahsun konuşuyordu yine yaaamafoldumben

Kendi moralimse dünden beri zaten gerginim birçok kişiye sanırım gardımı alacağım bir dönemdeyim kötükedihüso Kimse haddini bilmiyor nasılsa Nazlı biliyor yaaa herkez ona sığınıyor.Arkadaşlarıma çok kızdım dünde çok:oklava:

canım moralini yüksek tutmaya çalış... acil şifalar diliyorum....
milleti de kafana takmamaya çalış canım... bebişini üzme...

zerencim ıhlamurun bir zararı yokmuş canım teyzem hamileyken hasta olduğunda seri halde içiyodu valla bişi olmadı ay ben de tatilde bir fena oldum kızlar ishal kusma ne ararsan vardı yane allahtan hemen geçti

öğleden önce 1 bardak içtim canım. iyi geldi gibi.. birazdan 1 bardak daha içerim...
bünyemiz çok hassaslaştı canım dikkatli ol sende...

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar.a.s. a.s. Nerede varsa Rabbim acil şifalar versin..

Bende sağ sol akşamları oynuyorum resmen.Sağa dönüyorum bir tekme sola dönüyorum uyuşuyorum aynı yere yat yat bazen düz bilmiyorum uyudktan sonrasını hatırlamıyom:)

ben maalesef hamişliğimden bu yana hep tutuktum zaten
düzelemedim ki
benim belim taşımıyo demekki küçücük bişeyi bilem
iş yapıyom diye ağrıyo sandım elime hiç iş sürmediğim zamanlarda bile ağrım oldu
sabah yataktan kalkınca bacaklarımın üzerine zor basıyom belimde acı oluyo
magnezyum ilacı bu ağrılarını azaltacak demişti doktor bakalım daha başlamadım

Canım yok bir gelişme henüz en son konuştuğumuzda annem bazı şeyler istedi hastane için onları hazırladım az önce doktolar bakacaklardı genel duruma bekliyorum bende öyle..

Zeytinim buarada kasıp yatıyorsun anladığım kendini ta en baştan bu yana diyorsun bir huzursuzluk oluyormuş bazen yatarken genel olarak bebeğe ezersem kaygısı vs gibi inşallah yoktur cnm sende varsa hemen unut zira vücut onu koruyacak yapıda ayarlı endişelenme

ay herkes uyumuuşş nalçaklaar hainlerr şu çalışan gacıların halinden annayan yok :mymeka:

biz burda çalışalım... millet fosur fosur uyusun... olacak iş mi yaaaa:olmaz:

neyse bizim yerimize de eccik uyuyun bariimirmirmirmir

bu arada şu ticker işini doğurmadan hallettim galibaaa:lepi:

bende demin birden kendimi yemek bölümünü gezerken buldum:1shok: farkında olmadan oralara gitmişim cokacimcoook acıktım galibaaa

Back
X