Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kimseyi kırıyorsun ne atlıyorsun ne demeli sana bilmiyorum.İşine geldiği gibi bir insan değilsin sen . Şeniz
ben çıkam şimdi adamım gelecek fırında yemek hazırlayayyım
kızlar bendeki bu ağrı kesi gaz ağrısı ya bunun idrar yolula falan alakası yok
eğilemiorum bile eşimde yok zaten başıma ne geliosa o yokken gelio yaaaa
kanama geçirmiştim yine yoktu yürürken bile ağrım oluo ama oturunca iyi yatınca iyi
ayağa kalkıp eğlince falan acıyo ıkınınca acıo
hadi cnm afiyet olsun.
dikkat et bak kaçacak şimdi ağzından yemek adı.Wanna aşağıda abak benden demesi kaydirigubbakcemile3
hadi cnm afiyet olsun.
dikkat et bak kaçacak şimdi ağzından yemek adı.Wanna aşağıda abak benden demesi kaydirigubbakcemile3
nazlıımmm valla senin kadar olamasamdaa Şeniz
evetttt, yemeklerin adi kacmasin sakin.lmaz:
Wannam hoşgeldin canım merak ettim son ölçümlerin ne durumda??Güzel haber ver emi:)
dün yoktun bir meyve adı verdi kenya neyse dedim kenya wanna yokkenne konuşabiliriz
wanna sonra gelip okuyo ama yazilanlari. vermeyin iste be, olurmusunuz.klava:
canim, seker yuksek cikti. kizimlan diyetteyiz.zemuszemus
cok sukur simdilik kontrol altinda gibi gorunuyor. cuma kontrolum var, bakalim ne diycek.
sen nasilsin canim.opuyorumnanaktan
hee yavv valla dün bende bişey okudum burda anaaaamm :sinifsinif::sinifsinif:
reçelini buldumda yedim yaaa :sinifsinif::sinifsinif:
Ohh işte bu iyi haber iyi çıkacak inşallah canım opuyorumnanaktanhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
İyiyim canım ne olsun yerimseniben
Oturdum bakınıyordum bebek sitelerinde örgü modelleri alınacaklar vsvs
O arada Meleğimin yazısnı görünce üstüne birde sizler gelince kaldım burda kaydirigubbakcemile3
anladim ne oldugunu tatlim. ya bulamasaydin? bir tek benim icin degilki, herkesin cani cekiyo di mi ama?
canım benımmm çok düşüncelisin sizin sayenızde iyiyim canımm....AnnemBirMelek canım benim daha iyisin dimi???
Kenyaacım güle güle git afiyet olsun a.s.
sağol canım.Rabbım hepimizi korusunannembirmelek, sizede gecmis olsun canim. Rabbim sizi korusun.
Ya kızlar parkyatakmı beşikmi? Hangisini almayı düşünüyorsun..Beşiklerin modelleri muhteşem hele burada oturduğum yerde bir modeller var muhteşem opuyorumnanaktan Ama diğeride daha kullanışlı taşınıyor vs diye okudum ne dersiniz? :bbo: