Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkekler annelerine daha bi düşkün oluyolar catısmazsınız
onun o daracık yerde canı sıkılıyodur opuyorumnanaktan
parafin ne yaaa kafam karıştı
ama benim dr gacısı önermişti vazelin sür deyü
güsel yumşatıyo deyüü
ne gibi zararı varmış ki
ne bilem bacım ya ben sağa yatmak isterim o sola ceker beni ben uyumak isterim o uyandırır beni elimi koyarım üstüne farkında olmadna hemen tekmeler cek der gibi yok bacım biz bu cocukla anlasamıycaz zeten ben yayım o akrep olacak akrep burcu le yay hayatta anlasamazzzzzzzzzz:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ne bilem bacım ya ben sağa yatmak isterim o sola ceker beni ben uyumak isterim o uyandırır beni elimi koyarım üstüne farkında olmadna hemen tekmeler cek der gibi yok bacım biz bu cocukla anlasamıycaz zeten ben yayım o akrep olacak akrep burcu le yay hayatta anlasamazzzzzzzzzz:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım vazelin kullanma benim kociş kozmetik sektöründe içeriğinde kimyasal madde petrol ürünü var diye bana yasakladı vazelini sende sakın kullanma
akrepler genelde zaten anlasılamayan burclar bakalım bizleri nasıl yönetecekler
opuyorumnanaktangüzel haberlerini beklioz canımmm
Şenizyeter onlarda bacım ama zorla kendini biraz yaavvlmaz:
anam pek tatlı yiğitciikk opuyorumnanaktan
ben tubişe küsüm sen söylee güle güle gitsin,iyi haberlerle gelsin,geç kalmasın merak ederük kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanhadi güsel haberlerle gel canım
hepsimi öledir bebişime zararmı verir diyosun yane
haket ya ben en iyisi sıkam da yay olsun
kardeşimde akrep o da başına buyruktu zattın
ama ablam var yay uysaldır
evet evet ben sıkıyom kıslar yay olsun zaten 18-21 kasım gözüküyo doğumumzemuszemus
kızım sen de eccük daha sabret geç doğur
zaten şunu şurasında ne kdr bekletcen ki
geçiktirici kullan:))))
benim kide yay olcek herhalde
uf ya sinirlerim bozuldu
opuyorumnanaktan
Şeniz
opuyorumnanaktan
doktordan sonra kayınwalideme gidicem merak etmeyin akşama görüşürüssssopuyorumnanaktan
anam 2 aymı gec doğuram cocuguu:roflol::roflol::roflol: