Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anam enes bugün ne çok uyudu yaa inş.gecede böyle uyur.
uyumasada benim için farketmez babası bakıyor nasıl olsakaydirigubbakcemile3
gelemem nan gacılar evde ınternet yok birde kayananm bugun giyiyo izmite![]()
annemler cıkmıs yola
benimkide önce derdi öyle bende yok yorgun nasıl bakacaksın derdim baktım ben daha çok yorgun düşüyorum ona devrettim bu kutsal mesleği:roflol:anam uyanık karıı :jeyyar:
benimkide diyo kıı akşamları ben bakcam sen karışmıcan bak diyeee :roflol:
bilmiyoki canıma minnet olcak:roflol::roflol::roflol:
gelemem nan gacılar evde ınternet yok birde kayananm bugun giyiyo izmite![]()
hadi gözün aydın cnmm zemuszemus
allah kavuştursun rahat ol artık zemuszemus
gözün aydın denir kıs başka ne denebilir ayıp ettin yaniiiiiiii:roflol::roflol::roflol:aldır nan bi net :jeyyar::jeyyar:
kemalin hatırınaa alıversin onudaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi allah kavuştursunmu diyeem gözün aydınmı kızzz :roflol::roflol:
annemler cıkmıs yola
gözün aydın denir kıs başka ne denebilir ayıp ettin yaniiiiiiii:roflol::roflol::roflol:
allah kavuştursun güzelim hayırlı yolculuklaropuyorumnanaktan
özge uyudu gene nann :roflol::roflol:
yokkız aksam barikocamaayırıyım vakık bırde net olursa hıc kocamla muhabbet edemem fılım ızleyemem sonra olmass :sm_cool: :teytey:aldır nan bi net :jeyyar::jeyyar:
kemalin hatırınaa alıversin onudaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi allah kavuştursunmu diyeem gözün aydınmı kızzz :roflol::roflol:
benimkide önce derdi öyle bende yok yorgun nasıl bakacaksın derdim baktım ben daha çok yorgun düşüyorum ona devrettim bu kutsal mesleği:roflol:
haaa desene aksiyon var evde:jeyyar::jeyyar:
benimkide önce derdi öyle bende yok yorgun nasıl bakacaksın derdim baktım ben daha çok yorgun düşüyorum ona devrettim bu kutsal mesleği:roflol:
haaa desene aksiyon var evde:jeyyar::jeyyar:
gözün aydın denir kıs başka ne denebilir ayıp ettin yaniiiiiiii:roflol::roflol::roflol:
allah kavuştursun güzelim hayırlı yolculuklaropuyorumnanaktan
bu gacı uykuya programlı heral:roflol::roflol::roflol:
yokkız aksam barikocamaayırıyım vakık bırde net olursa hıc kocamla muhabbet edemem fılım ızleyemem sonra olmass :sm_cool: :teytey:
yok kız ne aksıyonu allah ıyılı vermesın emı kız yapcak olsak herzaman yaparız nan karının evden gitmesını mı beklıcez :roflol:
yokkız aksam barikocamaayırıyım vakık bırde net olursa hıc kocamla muhabbet edemem fılım ızleyemem sonra olmass :sm_cool: :teytey:
yok kız ne aksıyonu allah ıyılı vermesın emı kız yapcak olsak herzaman yaparız nan karının evden gitmesını mı beklıcez :roflol:
daha rahat yaparsın kuzum ben kayınvalidemle falan otursam vajinismus olurum diyorum hep çünkü çok çekingenim yaaaa:kedi:
daha rahat yaparsın kuzum ben kayınvalidemle falan otursam vajinismus olurum diyorum hep çünkü çok çekingenim yaaaa:kedi:
diş eti kanaması yasayan varmı kızlar
ben o kan haplarıyla aldıgımı dişlerimden kaybediyorum :)