2009 Kasm Anneleri

anam enes bugün ne çok uyudu yaa inş.gecede böyle uyur.
uyumasada benim için farketmez babası bakıyor nasıl olsakaydirigubbakcemile3

anam uyanık karıı :jeyyar:
benimkide diyo kıı akşamları ben bakcam sen karışmıcan bak diyeee :roflol:
bilmiyoki canıma minnet olcak:roflol::roflol::roflol:

anam uyanık karıı :jeyyar:
benimkide diyo kıı akşamları ben bakcam sen karışmıcan bak diyeee :roflol:
bilmiyoki canıma minnet olcak:roflol::roflol::roflol:
benimkide önce derdi öyle bende yok yorgun nasıl bakacaksın derdim baktım ben daha çok yorgun düşüyorum ona devrettim bu kutsal mesleği:roflol:
gelemem nan gacılar evde ınternet yok birde kayananm bugun giyiyo izmite kaydirigubbakcemile4

haaa desene aksiyon var evde:jeyyar::jeyyar:

aldır nan bi net :jeyyar::jeyyar:
kemalin hatırınaa alıversin onudaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi allah kavuştursunmu diyeem gözün aydınmı kızzz :roflol::roflol:
gözün aydın denir kıs başka ne denebilir ayıp ettin yaniiiiiiii:roflol::roflol::roflol:
annemler cıkmıs yola

allah kavuştursun güzelim hayırlı yolculuklaropuyorumnanaktan

aldır nan bi net :jeyyar::jeyyar:
kemalin hatırınaa alıversin onudaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi allah kavuştursunmu diyeem gözün aydınmı kızzz :roflol::roflol:
yokkız aksam barikocamaayırıyım vakık bırde net olursa hıc kocamla muhabbet edemem fılım ızleyemem sonra olmass :sm_cool: :teytey:
benimkide önce derdi öyle bende yok yorgun nasıl bakacaksın derdim baktım ben daha çok yorgun düşüyorum ona devrettim bu kutsal mesleği:roflol:

yok kız ne aksıyonu allah ıyılı vermesın emı kız yapcak olsak herzaman yaparız nan karının evden gitmesını mı beklıcez :roflol:

:roflol::roflol:
çakaalllllllll :roflol:

gözün aydın denir kıs başka ne denebilir ayıp ettin yaniiiiiiii:roflol::roflol::roflol:

allah kavuştursun güzelim hayırlı yolculuklaropuyorumnanaktan

demi nan gözün aydın tosuncuğuuummmm :roflol::roflol:

bu gacı uykuya programlı heral:roflol::roflol::roflol:

anamm karı patlıcak uyuya uyuyaaa :roflol:

yokkız aksam barikocamaayırıyım vakık bırde net olursa hıc kocamla muhabbet edemem fılım ızleyemem sonra olmass :sm_cool: :teytey:

yok kız ne aksıyonu allah ıyılı vermesın emı kız yapcak olsak herzaman yaparız nan karının evden gitmesını mı beklıcez :roflol:

daha rahat yaparsın kuzum ben kayınvalidemle falan otursam vajinismus olurum diyorum hep çünkü çok çekingenim yaaaa:kedi:

film izlemezsinizde film çevirirsiniz artık :roflol::roflol::roflol::roflol:
hazır evde boşş :roflol::roflol:

daha rahat yaparsın kuzum ben kayınvalidemle falan otursam vajinismus olurum diyorum hep çünkü çok çekingenim yaaaa:kedi:

:roflol: delikafadulden yok kız ne cekıncem onlar nasıl yapmıs ogullarını lülülülülülü odam ayrızaten yaz hergun banyo yapıyoruz nolcikkkk kaydirigubbakcemile3

Back
X