2009 Kasm Anneleri

Ebisce alışveriştede bunlar güzel güzel kız cicileri bulup bulup geliyorlardı. Şimdide sen başladın nasıl olsa kızlara çok şey var sen bizim oğlanlar için bul birşeyler.

Hemoroid dışta olacak diye bir şart yok içinde de olmuş olabilir. Hemoraid kabızlık ve isalde sıkıntı yapar. Sen kanın ordan geldiğinden eminsen sorun yok.
eminim canım wcde baya bi kurcaladım ziraa sonra bi de o tarafa bakem dedim 1-2 damla kan var şimdi gene baktım gerçi hiçbiyerde bişi yok ama nasıl korktum yaaa kaybetme korkusu çok kötüymüş rengim attı resmen
kartanesi geçmişmi olsun diyem
ne diyem anlamadım haaa bizide korkuttun çatlak karu arada bul şimdi nerden geliiii

ilülülülülülü
aradım buldum kaydirigubbakcemile3
selam cnm nasıl geçti yükleme ?
ohhh be ödümüzü koparttın kızzz
kaydetsene nan tlf :mymeka:
biz de kadınceeze kızıp durduk tlf vermio falan die
fisfisfis

ebiiiş naan süpermiş buuuu
kaç tane tükan gezdim bi kışlık bulmadım yaa ama sonunda yağmurumuza hediyesini aldıımm çok datluuu kendisi çekip koyar atık :lepi:

merhaba kızlar. bende bugün gittim doktora. bebişim gayet iyimiş fakat biraz iriymiş. 2.5 hafta önden gidiyomuş:nazar: bende 3 haftada 3 kilo almışım sorun yok dedi dr. bide şekere baktılar onun sonuçlarını yarın alacaz beklemek istemedim.

budunmu nan kartanesi aferin kız sağa baya zor olmuştur göbekle arayıp bulmak ben epilasyon bilem yapamiiimm önümü görmüyom aynayı alıp yapıyom haa ne kaaa komik duruma düştüm nan

bendede hamile kalmadan önce adetimi bekliyom inşallah olmam diyodum ha geldi gelecek derken bi kan geldi ben ağlamaya başladım yine hamile kalamadım diyeee zırladım zırladım bide baktımki senin gibi alarm yanlış yerden gelmiş bende büyük abdestimi yaparken kanamış habarım yok bende sandımki adet oldum o ay hamile kalmıştım nan ondanda habarım yokmuş koştum test aldımda çıktı ortaya bebişim:roflol::roflol::roflol:

hoşbuldum canım sağolda kaç gündür neredesin nan
yaaa çekmeceliyi banada kimse önermiyo bende üsten kapaklı almayı düşünüyom sen kaça aldın benim beyaz eşyam hep bekonun memnunum bunuda bekomu alsam acep
bide bosch çok iyi diyolar bakalım bende dolduracam içini buzluk var amma sığmıyorki anam fasülyesidir barbunyasıdır menemenidir bide kurban gelecek hepsi olmiiii yetmiiiiii
koymak istediğim o kaaa şey var yer yok seni,nki küçüklerindenmi bide kocaman olanlardan var ben küçük alacam

dert ettiğin şeye bak nan seneye patlatırsın nasılsa bidene daha:roflol::roflol::roflol:

hastaneye gittim geldim işte annem buradaydı birkaç gündür terasta tarhana kuruttu sağolsun bebişlerim için yaptızemuszemus
benimkide küçüklerden 105 lt.sanırım kampanya varmış 480 e aldık
yaaa banada buzdolabının ki yetmedi aldım valla yarında börek sarıp atacağım sahurda kocişim yesin diyezemuszemus

yaa bebişime elbise aradım durdum bulamadım yaa bi zarada vardı kışlıklar ama pahalıydı yaaaa
acele ediyom gerçi ama hani ebiş o poposu dantelli kilotlu çorap var ya onu bebişime giydirmek istiyom elbiseyleee
annemin ördüğü bi elbise var onla giycek altına da pembe babet ayyyy çok datluuuuuuu

Ebisce alışveriştede bunlar güzel güzel kız cicileri bulup bulup geliyorlardı. Şimdide sen başladın nasıl olsa kızlara çok şey var sen bizim oğlanlar için bul birşeyler.
ay efett yaa du ben oğluşlara bakiim ne var ne yokk ne işim varsa benim kız standlarında dimiii

merhaba kızlar. bende bugün gittim doktora. bebişim gayet iyimiş fakat biraz iriymiş. 2.5 hafta önden gidiyomuş:nazar: bende 3 haftada 3 kilo almışım sorun yok dedi dr. bide şekere baktılar onun sonuçlarını yarın alacaz beklemek istemedim.
maşallah canım kaç kilo olmuuşş
budunmu nan kartanesi aferin kız sağa baya zor olmuştur göbekle arayıp bulmak ben epilasyon bilem yapamiiimm önümü görmüyom aynayı alıp yapıyom haa ne kaaa komik duruma düştüm nan

bendede hamile kalmadan önce adetimi bekliyom inşallah olmam diyodum ha geldi gelecek derken bi kan geldi ben ağlamaya başladım yine hamile kalamadım diyeee zırladım zırladım bide baktımki senin gibi alarm yanlış yerden gelmiş bende büyük abdestimi yaparken kanamış habarım yok bende sandımki adet oldum o ay hamile kalmıştım nan ondanda habarım yokmuş koştum test aldımda çıktı ortaya bebişim:roflol::roflol::roflol:
ayy zaten şu kan hapı içtiğimden beri rengi falan değişti büyük abdestin kabızlık yok fazla ama bi garipleşti o yüzden gaabaaa
ay efett yaa du ben oğluşlara bakiim ne var ne yokk ne işim varsa benim kız standlarında dimiii

bak bak kızlara bak :emir_bebek: zemuszemus

hastaneye gittim geldim işte annem buradaydı birkaç gündür terasta tarhana kuruttu sağolsun bebişlerim için yaptızemuszemus
benimkide küçüklerden 105 lt.sanırım kampanya varmış 480 e aldık
yaaa banada buzdolabının ki yetmedi aldım valla yarında börek sarıp atacağım sahurda kocişim yesin diyezemuszemus

ben samsunda baktım mağazalara 420 ye arçeliğinki vardı canım şimdi internetten baktımda bekonunkiler pahalıymış nan 600 neyn diyolar

maş.canım tosuncuğumuza walla :nazar:yaaa 3 haftada 3 kiloya nasıl normal diyor dr.yaa benimki kapıdan girer girmez kilo almış gördüm seni diyor:roflol:
6,5 ayda 5 kilo almışım çok mu bundan sonra en fazla ayda 1,5 kilo alacaksın dedi boğazımı tutmaya çalışıyorum walla:gitme:
Kartanesi haklısın allah kaybetme duygusunu kimseye yaşatmasın.
ewet yaa en ufak bir yerim ağrısa ben ağrıyı çekerim bebişime birşey olmasın diyorum annelik böyle birşey:asigim:

:roflol::roflol:senin frekanslar karışmış yavrum:roflol::roflol:

hee kızlar bi de hani şu cerinin aldığı gökkuşağılı önünde zürafa falan olan tulumlar varyaaa onnardan gördüm burda da ama 16 leeraaa :bbo:

ayy zaten şu kan hapı içtiğimden beri rengi falan değişti büyük abdestin kabızlık yok fazla ama bi garipleşti o yüzden gaabaaa

valla canım doktorun ultrasonu 1705 gr dedi. dr tırstı azcuk. dopler ultrasyona girdim orasıda 1200 gr dedi. kilosunda değilde kol- bacak uzunluğuna göre iri dedi dr. böyle giderse normal doğum zor dedi

slm çıtırtım nasılsın gıı yeni görüşüyoz bak kaç gündür:1hug:hoşgelmişsen:lepi:
ben yeni aldım 2 ay falan olacak arçelikten üstten kapaklı
çekmeceli almayı düşünüyordum önermediler
ama bu aldığım harika varya içine koyduklarımı saysam şaşırırsın

iteeeek neler koyuyonkız söle bakim.. biraz şaşıraaammmkaydirigubbakcemile2 şaşırt beni adidelikafadulden

bencede sen bizim oğluşlara bak gııııı:mymeka:

kan hapı öyle yapıyor yaaa ewet
ben samsunda baktım mağazalara 420 ye arçeliğinki vardı canım şimdi internetten baktımda bekonunkiler pahalıymış nan 600 neyn diyolar
yuhhh bee cidden pahalıymış
araştır bak hangisi cazip gelirse onu al
ay annem melekten hediye aldım şimdi :)

aaaa asrınımızın hediyesi geldi mi fotosunu koyda bizde bakalım
güzel günlerde sağlıcakla giysin asrınımız:1hug:

valla canım doktorun ultrasonu 1705 gr dedi. dr tırstı azcuk. dopler ultrasyona girdim orasıda 1200 gr dedi. kilosunda değilde kol- bacak uzunluğuna göre iri dedi dr. böyle giderse normal doğum zor dedi

hay maşalllaaahh 1700 müüü :1shok: gerçi her ultrason farklı sallıyoo
kız sen o zaman heç 50 beden bişey alma hatta 56 bile alma direk 62, 68 al giydiremezsin gıı onnarıı

maş.canım tosuncuğumuza walla :nazar:yaaa 3 haftada 3 kiloya nasıl normal diyor dr.yaa benimki kapıdan girer girmez kilo almış gördüm seni diyor:roflol:
6,5 ayda 5 kilo almışım çok mu bundan sonra en fazla ayda 1,5 kilo alacaksın dedi boğazımı tutmaya çalışıyorum walla:gitme:

ewet yaa en ufak bir yerim ağrısa ben ağrıyı çekerim bebişime birşey olmasın diyorum annelik böyle birşey:asigim:

:roflol::roflol:senin frekanslar karışmış yavrum:roflol::roflol:

canım benim dr doğuma kadar 20 kilo alabilirsin dedi. ben biraz zayıftım. 56 kiloydum eskiden şindi 67 olmuşum. seni rahatsız etmiyorsa sorun yok dedi. bide boyum uzun benim 1.73 ondan belli olmuyo zaten

Back
X