2009 Kasm Anneleri

maş.canım tosuncuğumuza walla :nazar:yaaa 3 haftada 3 kiloya nasıl normal diyor dr.yaa benimki kapıdan girer girmez kilo almış gördüm seni diyor:roflol:
6,5 ayda 5 kilo almışım çok mu bundan sonra en fazla ayda 1,5 kilo alacaksın dedi boğazımı tutmaya çalışıyorum walla:gitme:

ewet yaa en ufak bir yerim ağrısa ben ağrıyı çekerim bebişime birşey olmasın diyorum annelik böyle birşey:asigim:

:roflol::roflol:senin frekanslar karışmış yavrum:roflol::roflol:
hee yaaa karışmış zor buldum frekansımı :roflol::roflol::roflol:
ay annem melekten hediye aldım şimdi :)

aaaa ne güzel nan ben daha tubişin hediyesini bilem almadım bi gelsede konuşsak şu hediye işini yaaa nerde bu karı bana cerinle gelebilirse öyle versek diyom bidaha kaorgoyla uğraşmasak ama bakalım gelsinde konuşalım

özge hemen koy nan bakalım ne almış sana

ben zaten küçüklerden çok almadım. yeğenlerimden tecrübem var. hep büyük aldım. 3-6 ay ve 9 ay alıyom

ben aldım dün bikaç 50 beden patikli donla body ama başka 50 almıcam biraz da 56 aldım işte 0-3 ay olan yaane diğerleri 3-6 aylık 9 aylık olanları da yaza aldım biraz allam giyebülü inş.

zereeenn senin dediğin yer pasaj gibimiii öle bi yere gittim ben düün

yaa bebişime elbise aradım durdum bulamadım yaa bi zarada vardı kışlıklar ama pahalıydı yaaaa
acele ediyom gerçi ama hani ebiş o poposu dantelli kilotlu çorap var ya onu bebişime giydirmek istiyom elbiseyleee
annemin ördüğü bi elbise var onla giycek altına da pembe babet ayyyy çok datluuuuuuu

poposu dantelli çorap nasıl oluy yaaa.. ben görmedim hiç...

6,5 ayda 5 kilo almışım çok mu bundan sonra en fazla ayda 1,5 kilo alacaksın dedi boğazımı tutmaya çalışıyorum walla:gitme:

ben de geçen ay 1 ayda 2 kilo almışım... doktorum fazla dedibenneyaptımki çok yemiyom ama almışım işte ne yapiym kii:sm_confused:

adaa itek de alcamış o sepetlerden gidip üçümüz beraber alalım adam indirim yapar belki gerçi o süslediklerini satmaya çalışıyo gıcık kapabülü bize
bak gel gel içerde ne harikalar var diyo bana girdik içeri tüllü müllü bişe var bak yeni yaptım nasıl olmuş diyo ben de aa çok güzel gelin gibi dedim üzülmesin diye kaydirigubbakcemile3 emmee heç tarzım deeldii

valla canım doktorun ultrasonu 1705 gr dedi. dr tırstı azcuk. dopler ultrasyona girdim orasıda 1200 gr dedi. kilosunda değilde kol- bacak uzunluğuna göre iri dedi dr. böyle giderse normal doğum zor dedi
aboooow:1shok:kıs bebişe ne dopinkledin böylekaydirigubbakcemile3
koy kız çabuk cici topicineee

nan itek ben de 7 ayda 5 kilo aldım çokmuşmu gııı eneee fisfisfis
yaaa benim dr.un kilo takıntısı var kilo almıyacaksın diyor başkada birşey demiyor
eneste 10 kilo aldım diye nasıl sevinmişti
kocişim bu kadar takmıyor kilomu beee:roflol::roflol::roflol:
iteeeek neler koyuyonkız söle bakim.. biraz şaşıraaammmkaydirigubbakcemile2 şaşırt beni adidelikafadulden
sayayım kuzum
dolmalık biber,sivri biber çıkartıp kızartmak için,közlenmiş kırmızı biber,patlıcan yemeklik,fasülye yemeklik,barbunya,bamya,poğaça,sigara böreği pişmemiş,karnıyarıklık patlıcan,erik,vişne,kayısı,kızılcık
şimdilik aklıma gelenler bunlar
canım benim dr doğuma kadar 20 kilo alabilirsin dedi. ben biraz zayıftım. 56 kiloydum eskiden şindi 67 olmuşum. seni rahatsız etmiyorsa sorun yok dedi. bide boyum uzun benim 1.73 ondan belli olmuyo zaten
yaa bende o kaaa şişko sayılmam
55 ile başladım şuan 60 kiloyum ama dr.taktı işte almayacaksın diyor
ben zaten küçüklerden çok almadım. yeğenlerimden tecrübem var. hep büyük aldım. 3-6 ay ve 9 ay alıyom

artık bende tecrübeliyimzemuszemus

ben aldım dün bikaç 50 beden patikli donla body ama başka 50 almıcam biraz da 56 aldım işte 0-3 ay olan yaane diğerleri 3-6 aylık 9 aylık olanları da yaza aldım biraz allam giyebülü inş.

zereeenn senin dediğin yer pasaj gibimiii öle bi yere gittim ben düün

yok yaıvrum benim dediğim yer sadece bi dene tükkan... sen moda çarşısını gezdin galibaa...

Son düzenleme:
eminim canım wcde baya bi kurcaladım ziraa sonra bi de o tarafa bakem dedim 1-2 damla kan var şimdi gene baktım gerçi hiçbiyerde bişi yok ama nasıl korktum yaaa kaybetme korkusu çok kötüymüş rengim attı resmen

aradım buldum kaydirigubbakcemile3

fisfisfis

ebiiiş naan süpermiş buuuu
kaç tane tükan gezdim bi kışlık bulmadım yaa ama sonunda yağmurumuza hediyesini aldıımm çok datluuu kendisi çekip koyar atık :lepi:
ne aldın nannn sölesene falla dimem nazlı ya
ay annem melekten hediye aldım şimdi :)
ayyy ne göndermişş? resmini koysana gııı akşam bakam evden
bu arada mailine cvp yasdım gordunmu cnm?
hee kızlar bi de hani şu cerinin aldığı gökkuşağılı önünde zürafa falan olan tulumlar varyaaa onnardan gördüm burda da ama 16 leeraaa :bbo:
cnm papyon bebe de 13 lira ama daa ucuzunu ankara da bulamayız cnm
valla canım doktorun ultrasonu 1705 gr dedi. dr tırstı azcuk. dopler ultrasyona girdim orasıda 1200 gr dedi. kilosunda değilde kol- bacak uzunluğuna göre iri dedi dr. böyle giderse normal doğum zor dedi
aman da aman maşallahh hiç bişi olmaz çoğu zaman tam ölçemiolar zaten cnm hayırlısı olsun

poposu dantelli çorap nasıl oluy yaaa.. ben görmedim hiç...

ben de geçen ay 1 ayda 2 kilo almışım... doktorum fazla dedibenneyaptımki çok yemiyom ama almışım işte ne yapiym kii:sm_confused:

pembe bi çorap tam poposuna dantelden fırfır gibi bişey yapmışlar bezi de olunca koca poposunda tavşan kuruğu kimin bişe olcak zemuszemus zemuszemus

aboooow:1shok:kıs bebişe ne dopinkledin böylekaydirigubbakcemile3

yaaa benim dr.un kilo takıntısı var kilo almıyacaksın diyor başkada birşey demiyor
eneste 10 kilo aldım diye nasıl sevinmişti
kocişim bu kadar takmıyor kilomu beee:roflol::roflol::roflol:

sayayım kuzum
dolmalık biber,sivri biber çıkartıp kızartmak için,közlenmiş kırmızı biber,patlıcan yemeklik,fasülye yemeklik,barbunya,bamya,poğaça,sigara böreği pişmemiş,karnıyarıklık patlıcan,erik,vişne,kayısı,kızılcık

yaa bende o kaaa şişko sayılmam
55 ile başladım şuan 60 kiloyum ama dr.taktı işte almayacaksın diyor

artık bende tecrübeliyimzemuszemus

kız öyle yememde çok yok. hatta son 1 hafta sabah kahvaltısı ve akşam yemeği yiyom sadece öğle canım istemiyo. birde meyve. ama hiç iş yapmadım 3 haftadır. devamlı oturdum öyle mal gibi yemekleri bile koçiş yaptı. ondan yediklerim yaradı sanırsam

nan ben saa kaç kere dicem çabuk çıkar o patlıcanları buzluktan :mymeka:
kızartıp koydun deemii :oklava: kızartıp buzluğa konan patlıcanlar kansorejen madde üretiyomuş hani içinde nikotin var ya onla alakalı bişeee
yok yaıvrum benim dediğim yer sadece bi dene tükkan... sen moda çarşısını gezdin galibaa...
yok canım nettim biliyonmu
moda çarşısının sol tarafındaki sokaktan aşağıya doğru yürüdüm yürüdüm heeç bi tükan göremedim hatta travesti gördümm kafamçokkarıştı
soonaa sonunda bi bebek mağazası buldum içine girdim sonra öbür kapısından çıkınca kendimi başka bi pasajda buldum gıı senin dediğin yer nerde tam olarakk
ne aldın nannn sölesene falla dimem nazlı ya
ayyy ne göndermişş? resmini koysana gııı akşam bakam evden
bu arada mailine cvp yasdım gordunmu cnm?
aman da aman maşallahh hiç bişi olmaz çoğu zaman tam ölçemiolar zaten cnm hayırlısı olsun

sölimeeemmm :umursamaz:

sayaım kuzum

hımmm... maşallah hamarat bacııı:nazar:kek te koy kız acayip kolaylık sağlıyo çok süper oluyoo... cokacimcoook

kız öyle yememde çok yok. hatta son 1 hafta sabah kahvaltısı ve akşam yemeği yiyom sadece öğle canım istemiyo. birde meyve. ama hiç iş yapmadım 3 haftadır. devamlı oturdum öyle mal gibi yemekleri bile koçiş yaptı. ondan yediklerim yaradı sanırsam

öğlen yimee de ye gıı az ve sık yee :oklava:
ay ben de bu ara kan yapacam diye iyi kilo alcem hee tahin pekmez yiyip duruyom malum tahin yağdan ibaret zaten kan hapı da şişmanlatıyomuş gaabaaa kafamçokkarıştı
kızlar 1 ay oluyo nerdeyse kan hapı içeli banamısın dememiş yaa netcem been

nan ben saa kaç kere dicem çabuk çıkar o patlıcanları buzluktan :mymeka:
kızartıp koydun deemii :oklava: kızartıp buzluğa konan patlıcanlar kansorejen madde üretiyomuş hani içinde nikotin var ya onla alakalı bişeee

moda çarşısının sol tarafındaki sokaktan aşağıya doğru yürüdüm yürüdüm heeç bi tükan göremedim hatta travesti gördümm kafamçokkarıştı
soonaa sonunda bi bebek mağazası buldum içine girdim sonra öbür kapısından çıkınca kendimi başka bi pasajda buldum gıı senin dediğin yer nerde tam olarakk

sölimeeemmm :umursamaz:
yok canım kızartmadım karnıyarıklık olanların arasını açıp koydum sadece bundan sonra kızartma yapmıyorum
el kadar bebeye ne bağırıyon beee:kedi:

yaaa bende tam tersi aç kurt gibi yiyorumcokacimcoook
hımmm... maşallah hamarat bacııı:nazar:kek te koy kız acayip kolaylık sağlıyo çok süper oluyoo... cokacimcoook
iyi fikir elime geçeni koyacağım artık kolaylık olsun bebişlerle uğraşmak zor olacak
hee birde bugün kemikli etleri annem kaynattı suyunu çıkardı
pet bardaklara koydum attım walla
bebekler için çok faydalıymış enesin çorbalarına koyacağım

öğlen yimee de ye gıı az ve sık yee :oklava:
ay ben de bu ara kan yapacam diye iyi kilo alcem hee tahin pekmez yiyip duruyom malum tahin yağdan ibaret zaten kan hapı da şişmanlatıyomuş gaabaaa kafamçokkarıştı
kızlar 1 ay oluyo nerdeyse kan hapı içeli banamısın dememiş yaa netcem been

kuru üzüm yemeyi dene bana faydası olmuştu

canım benim dediğim yerde 11 liraydı.. aynısımıydı hatırlamıyom ama çok benziyodu...

canım benim dediğim yer moda çarşısının sağ tarafındaki sokak oluyo galiba...sümer sokak oluyo orası...

pembe bi çorap tam poposuna dantelden fırfır gibi bişey yapmışlar bezi de olunca koca poposunda tavşan kuruğu kimin bişe olcak zemuszemus zemuszemus

ciciş topiğine koydunmu.. koymadıysan hemen ekle,nerden aldığını da yaz ,merak ettim bi bakiym..

yok canım kızartmadım karnıyarıklık olanların arasını açıp koydum sadece bundan sonra kızartma yapmıyorum
el kadar bebeye ne bağırıyon beee:kedi:

yaaa bende tam tersi aç kurt gibi yiyorumcokacimcoook

iyi fikir elime geçeni koyacağım artık kolaylık olsun bebişlerle uğraşmak zor olacak

maşallah kız amma hamaratsın:nazar: ben hiç beceremem günü birliktir benim yaptıklarım.

çok güzeeellalkisalkisalkis ben de tavuk ve et sularını buz kalıplarında donduruyom bazen.. pilavlara falan çok güsel oluyo.. hazır bulyon kullanmaktansa onu atıyom daha sağlıklı oluyoyerimseniben

Back
X