2009 Kasm Anneleri

tubişim ya kürkçühan havuzlu hanın nerseinde kalıyo
orda bebekle ilgili neler bulabilirim
kızz cerin sen de gittiydin bilirsin
ben nevresim takımı da bakceydim hatta uyku seti falan da
nerde bulabilirim oralarda

bak hacıııı
havuzluhandan çık sola dön sonra ilk yoldan tekrar sola dönn birazz yukarıı doğru yürü hemen sağğ taraftaa kime sorsan sölerlerr aralarında pek mesafe yok zaten 2 dk ordan oraya gidebilirsinn
kürkçü handa hastane çıkışları pıjamalar tulumlarr... bulabilirsinn bebekler ilgili tüm tekstil ürünlerini yaniii
nevresim takımlarıda var ordaaa :lepi:

haklısın tubişim o zaman krispimin ablası gelsin gitsin öle buluşuruk yawww
ben bugün hedaye işini hallettim kargoya bilem verdim poyrazımın yayın eline geçer
bende aldıydım zattın meleğimden hedaye bir ara fotosunu çeker koyaruk

krispim ya ben sizlere çok uzağım te burdan münibüse bin kadıköye gir ordan vapurala karşıya geç
ordanda artık bir münibüs derken evine geldiğimde herhalde doğurtursun beni
ebe isterim ona göre

cerinim kocişim oruç tutcak herhalde ona akşama yemek yapcam cumarteside kayınvaldemler gelcek iftara o bakımdan evi temizlerimdediydim

tubişim ya kürkçühan havuzlu hanın nerseinde kalıyo
orda bebekle ilgili neler bulabilirim
kızz cerin sen de gittiydin bilirsin
ben nevresim takımı da bakceydim hatta uyku seti falan da
nerde bulabilirim oralarda

bacım havuzlu handan çıkınca aşağı doru yürüyünce caminin oraya çıkıyo ya yol sen aşağı yürüme handan çık sola dön ecük yürüyünce yukarıya çıkan bi yokuş göreceeen oraya dall ecük çık sağda kaliy kürkçü han taa mı battaniye falan kürkçü handa da var ben bebek olunca gitmedim ama daha öncesinden hatırlıyom ve tubişede katılıyom havuzlu handa uygun ama aziz bebe ve en alt katın sahibi olan bebe çeyiz sarayı indirim yapmıyyy barkod sistemleri varmış yüzde 10 muabbeti yapılar ben polar battaniye pembiş tek kalmıştı deyü hadi onu verem dedü yoksa indirim yapmıylar habarın olaa

ramazanın ilk günü olunca noluyo nan zeytün sanki oruç mu tutuyon gıı
yarın tubiş kayınvalidesine mevlite gidecemiş gı hem ondan olmuy bide krispi bugun daha kapı mapı sildi karu yorgun nan yarın dinlensin atla gel nan cuma nolcak kocişin olmadan gelemez misin gı

he nan tamizlik yaptım ben yoprgunum öle aceleye getirmeyin bak zeytin ekmek veririm ona göre

offffff bilmiyom ki yaaaaaaa
zeytin doğru diyooo ramazanın ilk günü iftar telaşı falann zor olur yaaaaaaaa
offffffffffffff ne biliyimmmmmmmmmmmmmmmmmm

nan akşamdan yap yemeeni koy kenarıya zati ezan kaçta okunuy yıllanmicaz heralde karuda dee mi yane gelir hazılarsın sofranı arif eniştede gelir yer
nan erteledikçe ağırlaşcaz nan o zaman hiç çıkamayıs olum

delikafadulden bizim çaturtudamı öle olcak nan 80 yaşına gelincee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 hee beyin senide doğurtur nan doktor seni ellemesiinn :roflol::roflol:

nerde konuştun nan başka topictemii heee :mymeka:

herhal :roflol:

he nan tamizlik yaptım ben yoprgunum öle aceleye getirmeyin bak zeytin ekmek veririm ona göre

ne nan beni niye veriyon
git peynir ver delğmğsğn nesin yaaa

he nan yazık kripime tatilden de geldi eve alışamamıştır daha
bi de hamiş hamiş bak temizlikte yapmış
hem ablası da gelcek ya onun için bir sürü bişeyler yapar kalanları da biz yerükk
çeşit çeşit hemide biz en iyisi sonra gidek
kendimi de nasıl zorla davet ettirdim yawwwzemuszemus
ama bana da gelmazseniz küserim topicten bilem ayrılılırım ona göre

saol tubişim
sen orda neler aldıydın ve kaça tiyolarını ver bakim

bak kadife tulumlarr war havuzlu handaa 12-15 lira kürkçü handa 10liraaa
pijama takımları varr en babası 10liraa
eşofman takımları var bebelere 10-15
hastane çıkışları her fiyata varr ama en fazla 25-30 liraya çok güzel bişey alabilirsinnn

allan koca göbekleri her geçen hafta daha da ağırlaşıyoh bi süre sora tek başımıza kocişler bizi sokağa salar mı nan ondan deyom hemen gidek deyu yoksa kocalarıda alır gideruk krispiye loo

krispi nan sizin oraya nası gelecük hele de bakam gerçi du bi tubişe soram acaba önce eminönüne gitsek sora mı sana gelsek yoksa senden çıkınca mı oraya uğrayıp eve dağılsakk ???
nan ne bilem o kadarını siz ayarlayın siz eminönünede gelseniz taksimede gelseniz ben sizi alırım bana iki tarafta yakın anacım ayarlayın karar verin
delikafadulden bizim çaturtudamı öle olcak nan 80 yaşına gelincee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 hee beyin senide doğurtur nan doktor seni ellemesiinn :roflol::roflol:

nerde konuştun nan başka topictemii heee :mymeka:
yok nan ne dönme dolabı ben ona şimdiden binsem midem alt üst olur nan ben layt karadeniz karusuyum nan
haklısın tubişim o zaman krispimin ablası gelsin gitsin öle buluşuruk yawww
ben bugün hedaye işini hallettim kargoya bilem verdim poyrazımın yayın eline geçer
bende aldıydım zattın meleğimden hedaye bir ara fotosunu çeker koyaruk

krispim ya ben sizlere çok uzağım te burdan münibüse bin kadıköye gir ordan vapurala karşıya geç
ordanda artık bir münibüs derken evine geldiğimde herhalde doğurtursun beni
ebe isterim ona göre

cerinim kocişim oruç tutcak herhalde ona akşama yemek yapcam cumarteside kayınvaldemler gelcek iftara o bakımdan evi temizlerimdediydim

anam sen karşıya gelde karaköye ordan alırım seni evdede doğurturum merak etme bak ablamı doğurttum geldim tecrübe var nan karşında

okiş tubişim
bakalım herbişeyimizi ordan tamamlaycaz daha da bişey alamayız
yarın ola hayrola
tarak biberon vs onları da ordan alak dedik
senin bebk şekerlerini topiğe koydunmuydu gızzz nasıl bişey kendinmi yapcan
kaça aldın kaç adet

nan cerin senin tek derdin izinliyken bu işi halletmek istiyon heeeee
sen p.tesi mii işbaşı yapıcann

ne nan beni niye veriyon
git peynir ver delğmğsğn nesin yaaa

he nan yazık kripime tatilden de geldi eve alışamamıştır daha
bi de hamiş hamiş bak temizlikte yapmış
hem ablası da gelcek ya onun için bir sürü bişeyler yapar kalanları da biz yerükk
çeşit çeşit hemide biz en iyisi sonra gidek
kendimi de nasıl zorla davet ettirdim yawwwzemuszemus
ama bana da gelmazseniz küserim topicten bilem ayrılılırım ona göre
yok anam bitti temizlik olayım bi tüller kaldı onunda acelesi yok yıkanır ben yaparım nan size asma yaprağı dolması yaparım ister kısır ister patates salatası yaparım börek yaparım yeter okaaa demi nan
krispi gı cuma deyü tutturdum ama senin için sıkıntı varsa söle bajım ha

yok anam yok bi sıkıntı yok gelebülüsünüz

yok nan ne dönme dolabı ben ona şimdiden binsem midem alt üst olur nan ben layt karadeniz karusuyum nan

kaydirigubbakcemile3 oda eyimiş nann lıght lazz kaydirigubbakcemile3

kızz krispii vallaa bişi diyimmi bu istanbıllı karularda iş yok anaaamm :kedi::kedi:
bi cerenimo var ben gibin gezmecii kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4 ben olaydım biz cerenimolan atlar hemen gelirdik kızz demiii hacıııı yerimseniben

Back
X