2009 Kasm Anneleri

günaydınnnnn ne haber nasılsınız?cerin gııı nasıl adetmiş o öyle bekle gı bende geliyom senle amerikaya ...gerçi şimdiye dek aldıgım tekşey elbise idi sizle birlikteyken aldıgım,başka birşeyde almamıştım görümcem almıştı emme daha alacak var büyük eşya olarak...

:roflol::roflol: uyku tutmadı ha sevinçtendir nannnnnnn :roflol:
anam allah bizi affetsin nan bende pek sevmim böle şeyleri töbe töbee çarpılazaam zabah zabah ama napem ya karı milleti bu tur organizasyonlarda heç çekilmiy ne kendileri susiy ne veletleri ne okuduğundan ne dinlediğinden bişi annamıy insan bi sürü karıynan uğraş durr ööööö kafamçokkarıştı

sewmemekten değildeee ne bilem çok ani olduu daha dün söyledii 3-5 gün önceden söleseydii kendimi alıştırırdım amaa böle birden söleyinceee olmadı be hacııı
zaten yarın ramazann başlıyooo bugün bişeyler yapardım yaniiiiii
ne bilem bak krispiye gidebülürdükkk meselaaa
şimdiii 1 ay nereye gidicennnn herkess oruçluuuuu :umursamaz:

:roflol::roflol: uyku tutmadı ha sevinçtendir nannnnnnn :roflol:
anam allah bizi affetsin nan bende pek sevmim böle şeyleri töbe töbee çarpılazaam zabah zabah ama napem ya karı milleti bu tur organizasyonlarda heç çekilmiy ne kendileri susiy ne veletleri ne okuduğundan ne dinlediğinden bişi annamıy insan bi sürü karıynan uğraş durr ööööö kafamçokkarıştı
yapcamın gız sen bebek mevlidi???
ben heç düşünmüyom da
kartanesi gııı benimde ağrım sızım yok ama afedersin tuwaletten sonraa bi damla kan geliyoo seninde mi ölee olduuu
evet nan aynen ööle olduuu heçbişe de yok haaa
ya günlük pedlerden kullanma demiş ya dr ben de tuvalet kağıdı koyuyodum anam wcye gidince bi baktım ucunda eccük kan var aklım çıktı ne bilem nerden geldiğinii 100 kere wcye gidip kontrol ettim sonunda keşfettimm
nehire koptum ama dio ya dötünden haberın yok şuursuz deyü :roflol:

:tomato: :tomato: :tomato:

hımm Amerikanın adeti öleymiş dimekkiii :roflol: :roflol:
sepeti de burdan bi arkadaşım alcamış gıı ayy sabah dedi çok duygulandım fallaaa :gitme:
daha kankilerden ses yok asıl voleyi onnardan vurcam derrmişimm :roflol: :roflol:

taaam olum çok pis gazlandım bütün arkadaşlarımı siliyom olum kimsede tık yok nan adiler insan yarım ağız olsa bişiler der demi nan :dilcikar:
doğumdan sora pazardan don alır gelir görmeye artık hıhh :mymeka: yapmıyom nan ben bebek şekeri falan mok yesinler :roflol::roflol::roflol:
bi tek çeyrek takanlara bi güzellik yapazaaam :roflol::roflol::roflol:

günaydınnnnn ne haber nasılsınız?cerin gııı nasıl adetmiş o öyle bekle gı bende geliyom senle amerikaya ...gerçi şimdiye dek aldıgım tekşey elbise idi sizle birlikteyken aldıgım,başka birşeyde almamıştım görümcem almıştı emme daha alacak var büyük eşya olarak...

sen dur sen nereye gidiyon zaten herbişeyini alıyolar :mymeka:

kızlar yaa birşey sorcam ayıp olcek ama ben kan hapına başladım ya bir haftadır yaklaşık bir haftadırda büyük tuvalete çıktıgımda rengi çok koyu çıkıyor sanki birşey zehirlemiş gibi bazen zift gibim rengi tırstım nan kan hapındanmı oluyor bu.ilk defa dün komşuma sordum tecrübelidir diye kan kapı yapıyormuş böyle hatta bebklere verdiklerindede öyle oluyormuş ama...

taaam olum çok pis gazlandım bütün arkadaşlarımı siliyom olum kimsede tık yok nan adiler insan yarım ağız olsa bişiler der demi nan :dilcikar:
doğumdan sora pazardan don alır gelir görmeye artık hıhh :mymeka: yapmıyom nan ben bebek şekeri falan mok yesinler :roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:
gıı ben de öle sanıyodum nan iki kanki var onlar olur bi diyodum
ama çok duygulandım fallaaa
çeyrek getirenlere ne vercen gııı

kızlar yaa birşey sorcam ayıp olcek ama ben kan hapına başladım ya bir haftadır yaklaşık bir haftadırda büyük tuvalete çıktıgımda rengi çok koyu çıkıyor sanki birşey zehirlemiş gibi bazen zift gibim rengi tırstım nan kan hapındanmı oluyor bu.ilk defa dün komşuma sordum tecrübelidir diye kan kapı yapıyormuş böyle hatta bebklere verdiklerindede öyle oluyormuş ama...

evet canım kan hapından aynen benim de ööleee

amann ne bülem yaparun heral kocam istemiy ne gerenk var dey bencede emme ama taşa topa tutar nan bu karular beni kaynanam anam görumcem falan kafamçokkarıştı

hee sizin ora karuşukk
falla bizim burda öle mevlüt işinden annayan yok arkadaşlarım gelir zaten bi ondan yapmıcam
şeker de yapmıcadım emmeee acep çeyrek takanlara verem diye yapsemmiki :roflol:
iki kişi gelirmiş birine verirmişim çeyrek taktı diye diğğerine sakız :roflol: :roflol:

anam topicte ayıp mı kaldı nan içimiz dışımız hepimizin ortada lülülülülülü
bu arada kan hapı da yapabülüü magnezyun alıyosan o da yapabülüü telaşa gerenk yok yane dr sölemişti bağa

kartanem öyle bende buldum bunuyom..cerin gıı benimde arkadaşlarım kimse birşey almadı burada bir kaç tane var emme ses yok yakın olan arkadaşım dogum yaptı daha gidemedim artık çeyrek takcam aynı zmanlarda gebe olunca böyle oliyy..bebek mevlüdü yapcam bende 40. da ama

yapcamın gız sen bebek mevlidi???
ben heç düşünmüyom da

evet nan aynen ööle olduuu heçbişe de yok haaa
ya günlük pedlerden kullanma demiş ya dr ben de tuvalet kağıdı koyuyodum anam wcye gidince bi baktım ucunda eccük kan var aklım çıktı ne bilem nerden geldiğinii 100 kere wcye gidip kontrol ettim sonunda keşfettimm

:tomato: :tomato: :tomato:
nasıl bebek mevlüdü düşünmüyonn :olmaz: yapman lazımmmmm olmazzzz :olmaz:
bu arada niye günlük ped kullanmıyon bacııımmmm ben kullanıyomm onlar olmasaa mahvolrum ben nan çok akıntım warr benimmmm :sinifsinif:

üzülme nan hacıı benim bizim arkadaşlardanda ses çıkmıyoooo
olmadıııı dediğin gibi altın takanlara veririk şekerleriiiii zemuszemus

anam topicte ayıp mı kaldı nan içimiz dışımız hepimizin ortada lülülülülülü
bu arada kan hapı da yapabülüü magnezyun alıyosan o da yapabülüü telaşa gerenk yok yane dr sölemişti bağa

bi de utanmadan yüzyüze tanıştık :roflol:
bele şeyler konuşcamızı bilseydim hayatta tanışmazdıımm :roflol: :roflol: :roflol:

Back
X