2009 Kasm Anneleri

ay eşşek kafam kendimi hala eskisi gibi zannediom nan
hamileliğimin farkına varamamışım hala :roflol: :roflol: :roflol:

al işte rabbim böle getirdi aklını başınaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

edoş seninki kaçtı geçen seferde

102 miş nan kaydettimdii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
23.haftamda

al işte rabbim böle getirdi aklını başınaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

102 miş nan kaydettimdii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
23.haftamda
hııımmmm demekki rekor çillide kaldı ölemi hadi gözünaydın şekerim rahat rahat ölçebülüsün göbeni:roflol::roflol::roflol:
yuhh nan naniknanik

lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

oohh millet dökülmüüüşşş
nan murişşş siz hankı anakucağından aldıydınız gıı bi de ne kaadı o çıbık de baa

tımaam ben de baktım netten onu beğendimdii
hee ben de ondan alcem daha doğrusu arkadaşlara aldırcaam :jeyyar: :jeyyar:

:jeyyar::jeyyar: aferin nan :jeyyar:
anacım bizim arkidişlerden tık yok nan :mymeka:

patik ördüm dikemiom
büyük iğnem yokmuş bugün alıym bare
bide ben o karpuz patiği tek renk ördüm

becerdinmi kız sonunda düz örgü örmeyii kaydirigubbakcemile3

sizeee bi ebe arkadasın sölediği bişeyi söleyem belki biliosunuzdur bebek doğum kanalına girmişmiböle anlasılıomus yukardan baktıgında göbek deliğini görüosan bebek aşşağı inmiş kanala girmiş demekmişşşş
anaa nası yane evde bi deneyem gerçi benimki hala midemdee :roflol:
patik ördüm dikemiom
büyük iğnem yokmuş bugün alıym bare
bide ben o karpuz patiği tek renk ördüm

eline sağlık şekeriimmm ben de bebişime elbise örceeem du bi model bulemmm sonra da yün alem çıkışta

biz geldik
napionuz millett
hava 37 derece yaniyoruz sicaktan nefes alamiyorum evim icinde bile ayaklarim sisti sicaktanmirmirmirmir

ayagı ayrıyanlara yanı tabanınız agrıyor ve nasırlandıysa ytanı sertleşme olduysa tabanlarınızda bunlar hamılelıkden sonra gecer yanlızbu arada pedikür yanı ayak bakımı yaptırırsanız rahatlarsınız tabanlarınızdakı ölü derı gıdınce rahatlatır sızı bu cogu hamılelerde oluyor
bu da müşteri çekmeye çalışıyo gaaba :roflol: :roflol:
sağlık ocağına gittim tansyonum büyük 8 küçük 5 düşük yani eşim bir şey söylediğind artık kaldıramıyom hemen üzülüyom ve sonuç tansiyon düşüyo
yaa senin eşin nasıl biri yaa hamileyken seni neden bu kaa üzüyo hiç anlamadım canım allah yardımcın olsuun
saol şekerim ama okadar elbise felan beceremem şapka örmek istiom şöle ayı kulaklı olanlardan :roflol:
hee şapka daha kolay sankimm ben de beceremem de kolay bi elbise bulacuumm
biz geldik
napionuz millett
hava 37 derece yaniyoruz sicaktan nefes alamiyorum evim icinde bile ayaklarim sisti sicaktanmirmirmirmir

slm şeker iiz

kız becerdim sonunda çocukken biliodum ama insan hiç örgü örmeyince unutuyo
:lepi: :lepi:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

biz geldik
napionuz millett

slm elifcimm opuyorumnanaktan
kızz 37 derceye sen sıcakmı diyosun şimdi kociş aradı sakın klimayı kapama dereceler gölgede 49 gösteriyomuşş :bbo::bbo:

Back
X