2009 Kasm Anneleri

:roflol::roflol: hee sen yetmiydin 1 çiçko bide ben bineemmm 2 çiçko :roflol::roflol: artık lastikler orda kalsın elimizdeee :roflol::roflol::roflol:
bişi olmaz hacııı taş gıbın motor bız bunu 3 senedır bınıok bı halt olmadı alanyaya kemere bılem gıttık opuyorumnanaktan

Teşekkür ederin tatlım senin beğenmen beni sevindirdi nede olsa mesleğin dimi. Allah izin verir de 2 yıl sonra Antalyaya yerleşirsek senin müşterin olurum artıkın.
he nan gelll hem yolarımda senı :lepi:

ayy ne bilemmmm
pek keyfim yok :çok üzgünüm:

get az tıkın gel benkı keyfın gelır fındıkçıııııı :roflol:

bişi olmaz hacııı taş gıbın motor bız bunu 3 senedır bınıok bı halt olmadı alanyaya kemere bılem gıttık opuyorumnanaktan

he nan gelll hem yolarımda senı :lepi:

get az tıkın gel benkı keyfın gelır fındıkçıııııı :roflol:

minik kuşuummm atla gel bigün banadaaa kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

zaten pek bi kanım kaynadıydı sağa nannn emme bişi dicemm nan ben eliyetsiz araç kullanırken enselendimdi heee habarın olsun ben naaptım dime sooraayerimseniben

Nann ehliyetin yokmu gerçekten ? Neyse yapacak birşey yok ehliyet yoksa öğrenmeyle başlar sonra ehliyet alırız sana ?

zaten pek bi kanım kaynadıydı sağa nannn emme bişi dicemm nan ben eliyetsiz araç kullanırken enselendimdi heee habarın olsun ben naaptım dime sooraayerimseniben

anaam yakma kızn başınıda nan ebişkooo kaydirigubbakcemile3
park etmek mevzusunda şöförcüküz zatii araba güccükmü adaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

naberr nan karularrr

slm nan özgeeeopuyorumnanaktan

nan ben geldim çok uyumuşum ya gerçi sabah erken kalkmıştım

slm cersuucuummmm opuyorumnanaktan

Nann ehliyetin yokmu gerçekten ? Neyse yapacak birşey yok ehliyet yoksa öğrenmeyle başlar sonra ehliyet alırız sana ?

abooo buda dünden hazırr kaydirigubbakcemile3 kızz çarpacak biyeree ben gibinn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anaam yakma kızn başınıda nan ebişkooo kaydirigubbakcemile3
park etmek mevzusunda şöförcüküz zatii araba güccükmü adaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Yok edacım araç küçüğü bırak biraz fazla büyük ama olsun be şurda iki ankaralı dayanışması yapıyoruz. Geçen buluşmada sağolsunlar bana çok yardımcı olmuşlardı.

Yok edacım araç küçüğü bırak biraz fazla büyük ama olsun be şurda iki ankaralı dayanışması yapıyoruz. Geçen buluşmada sağolsunlar bana çok yardımcı olmuşlardı.

:1shok: ozaman heç kaçarı yokk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız maşallah sen nasıl sürünn büyük araba benim en büyük derdim park etmekk -tatlicadiarzu-

nan çocuklar doğana kadar ilerletin araba kullanmayı çok lazım olcek
ben böle salak gbi kullanıodum usta şöfer bi korku gelmişti içime belki hamilelikten
ama şimdi attım korkuyu takılıom kafama göre

nan çocuklar doğana kadar ilerletin araba kullanmayı çok lazım olcek
ben böle salak gbi kullanıodum usta şöfer bi korku gelmişti içime belki hamilelikten
ama şimdi attım korkuyu takılıom kafama göre

yaa direksiyonum eyide tek sorun parkk kaydirigubbakcemile3

parkı çalış kuzum zor parke etmek ama pratiknen kzanırısn
bende süper park etmiom

yaa kocama kalırsa güzel park ediyon diyo ama ben böle tam simetrik olsun istiyom eccük yamuk durdurmu uyuz olumm kaydirigubbakcemile3

:1shok: ozaman heç kaçarı yokk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız maşallah sen nasıl sürünn büyük araba benim en büyük derdim park etmekk -tatlicadiarzu-

Araba sürme işi arada sırada yapılarak ilerletilmez, ama sürekli kullanırsan parkta sürmekte kolay gelir. Ama benim durum biraz farklı ben sanırım 13-14 yaşından beri kullanıyorum annem öğretmişti. Şimdide erkeklerden çok araba manyağıyım.
Küçük araba oyuncak gibi geliyor. Büyük araba ile yollar heryer senin gibi daha rahat ama yeni öğrenene zor tabi.
Bu ara kocamla zaten araba konusunda kapışıyoruz. O sürme hamilelik ilerledi diyor ama ben ne mümkün onu dinlemiyorum. Sonra da dinlemeyince gelsin kapışmalar. Alışınca arabada bir saplantıya...

anam ben gidiom edoştan baska kimse selamımı bile almadı özel ilgi bekliom nan sevmionuzmu beniii :roflol::roflol::roflol:küserinm giderim :umursamaz:

yaa direksiyonum eyide tek sorun parkk kaydirigubbakcemile3

yaa kocama kalırsa güzel park ediyon diyo ama ben böle tam simetrik olsun istiyom eccük yamuk durdurmu uyuz olumm kaydirigubbakcemile3

nan sen kafayımı yedin trafikte simetrik gitmeyenlerede tak ozaman laelaelaelaelae

Back
X