Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne çok oluy kız nöbett :kedi::kedi:
hoşgeldin canımiyi akşamlar kızlar kaydirigubbakcemile3
kızlar ya ben bişey sorcam göğüs ucundan akan sıvı süt başlangıcı mı?
kız sorma ya bigün gündüz gidiyo bi gün gece bi günde izin.anlayacağın adam hep işte.izinli olduğu günde geceden geldiği için uyuyo.ay hiç sevmedim ben bu çalışma sistemini.istanbuldayken bi gün işte bigün evdeydi.çok güzeldi yaa
hoşgeldin canım
evet canım süt ama sakın sıkma.
bu arada sıkıncamı çıkıyo yoksa akıyomu.ay ben sıkmıyom hiç korkudan geliyomu gelmiyomu anlamıyom
slm nse evet sütün ta kendisi hatta sakın sıkma erken doğumu tetiklio ona göreee
bu arada geçen gün kontrolüm vardı benim bebek ters karnımda yanlamasına serilmiş vaziyette idi
bide eşi hala aşağıdaymış. dr hanım sezeryan diyyy başka bişi demiyy canımı sıktı
kendimi normal doğuma hazırlıyorum halbuki poffffff
sizin bebişler ne vaziyette durumlar nasıl iyidir inş.
bu arada bebem 1200 grammış :) yirim onun gramını
h.bldm cnm ben sıkmıyorum arada bir bedenimde soğuk su hisssediyom bi bakıyorum akmış oluyor.
kızlar ya ben bişey sorcam göğüs ucundan akan sıvı süt başlangıcı mı?
maşallah bebişine canım.bende geçen gün gittim doktora benimki dönmüştü.kafası aşağıda yani.ama doktor doğuma kadar çok döner daha dedi.
yaaa bende hiç öyle bişey olmadı.yada sütyen tam yapıştığı için göğsüme anlamıyom ben.
slm NSE hoşgeldiinn opuyorumnanaktan sütün taa kendisi cnmm zemuszemus
bebişede maşalalhhh :Saruboceq:
canını hiç sıkma bence hangisi hayırlıysa o olsun illa tutturma normal diyeeelmaz:
kişiden kişiye değişir dilek o akmıo olması hiç olmadıgı anlamına gelmez unutmaaa
sağol canım,
akmışsa sütyeninde sarı leke bırakıyor kuruduktan sonra. akmışsa ancak öyle anlarsın.
h.bldm cnm
hayırlısı tabii ama gönlüm normalinde. olmazsa da elimden bişey gelmez ama dr sanki beni sezeryana itiyor gibi geldi.
anam o nekaa akıoki soguk soguk deyiyiooooo benden okaa gelmioo
canım bide başka bi doktora git bak o ne diyo.yani dokotrunu değiştir demiyom sadece içindeki kurttan kurtulursun
değişicem zati gerçi ikibucuk ay kaldı ama nabiim.
kızlar son günlerimizde brbirimize bol bol dua edelim.
günler yaklaştıkça içimde korkular artmaya başladı
canım korkma nasıl olsa doğurcaz öyle yada böyle.gerçi ben herkesten daha çok korkuyorum ama ne yapalım.allah büyüktür yardım eder