2009 Kasm Anneleri

ne çok oluy kız nöbett :kedi::kedi:

kız sorma ya bigün gündüz gidiyo bi gün gece bi günde izin.anlayacağın adam hep işte.izinli olduğu günde geceden geldiği için uyuyo.ay hiç sevmedim ben bu çalışma sistemini.istanbuldayken bi gün işte bigün evdeydi.çok güzeldi yaa
iyi akşamlar kızlar kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım
kızlar ya ben bişey sorcam göğüs ucundan akan sıvı süt başlangıcı mı?

evet canım süt ama sakın sıkma.

bu arada sıkıncamı çıkıyo yoksa akıyomu.ay ben sıkmıyom hiç korkudan geliyomu gelmiyomu anlamıyom

bu arada geçen gün kontrolüm vardı benim bebek ters karnımda yanlamasına serilmiş vaziyette idi
bide eşi hala aşağıdaymış. dr hanım sezeryan diyyy başka bişi demiyy canımı sıktı
kendimi normal doğuma hazırlıyorum halbuki poffffff
sizin bebişler ne vaziyette durumlar nasıl iyidir inş.
bu arada bebem 1200 grammış :) yirim onun gramını

kız sorma ya bigün gündüz gidiyo bi gün gece bi günde izin.anlayacağın adam hep işte.izinli olduğu günde geceden geldiği için uyuyo.ay hiç sevmedim ben bu çalışma sistemini.istanbuldayken bi gün işte bigün evdeydi.çok güzeldi yaa

hoşgeldin canım

evet canım süt ama sakın sıkma.

bu arada sıkıncamı çıkıyo yoksa akıyomu.ay ben sıkmıyom hiç korkudan geliyomu gelmiyomu anlamıyom

h.bldm cnm ben sıkmıyorum arada bir bedenimde soğuk su hisssediyom bi bakıyorum akmış oluyor.

bu arada geçen gün kontrolüm vardı benim bebek ters karnımda yanlamasına serilmiş vaziyette idi
bide eşi hala aşağıdaymış. dr hanım sezeryan diyyy başka bişi demiyy canımı sıktı
kendimi normal doğuma hazırlıyorum halbuki poffffff
sizin bebişler ne vaziyette durumlar nasıl iyidir inş.
bu arada bebem 1200 grammış :) yirim onun gramını

maşallah bebişine canım.bende geçen gün gittim doktora benimki dönmüştü.kafası aşağıda yani.ama doktor doğuma kadar çok döner daha dedi.
h.bldm cnm ben sıkmıyorum arada bir bedenimde soğuk su hisssediyom bi bakıyorum akmış oluyor.

yaaa bende hiç öyle bişey olmadı.yada sütyen tam yapıştığı için göğsüme anlamıyom ben.

maşallah bebişine canım.bende geçen gün gittim doktora benimki dönmüştü.kafası aşağıda yani.ama doktor doğuma kadar çok döner daha dedi.

yaaa bende hiç öyle bişey olmadı.yada sütyen tam yapıştığı için göğsüme anlamıyom ben.

sağol canım,
akmışsa sütyeninde sarı leke bırakıyor kuruduktan sonra. akmışsa ancak öyle anlarsın.

slm NSE hoşgeldiinn opuyorumnanaktan sütün taa kendisi cnmm zemuszemus
bebişede maşalalhhh :Saruboceq:
canını hiç sıkma bence hangisi hayırlıysa o olsun illa tutturma normal diyeee :olmaz:

h.bldm cnm
hayırlısı tabii ama gönlüm normalinde. olmazsa da elimden bişey gelmez ama dr sanki beni sezeryana itiyor gibi geldi.

anam o nekaa akıoki soguk soguk deyiyiooooo benden okaa gelmioo

sütyen taktığım zaman aktığını hissetmiyorum. ama öyle gevşek gevşek dolandığımda yani styensiz penyeme değer değmez bedenimde hissediyorum.
benimkide oluk gibin akmıyor canım. normal bi şekilde bi akıntı işte. ama bedene değince hoş bi his oluşturmuyor kanımca

canım bide başka bi doktora git bak o ne diyo.yani dokotrunu değiştir demiyom sadece içindeki kurttan kurtulursun

değişicem zati gerçi ikibucuk ay kaldı ama nabiim.
kızlar son günlerimizde brbirimize bol bol dua edelim.
günler yaklaştıkça içimde korkular artmaya başladı

değişicem zati gerçi ikibucuk ay kaldı ama nabiim.
kızlar son günlerimizde brbirimize bol bol dua edelim.
günler yaklaştıkça içimde korkular artmaya başladı

canım korkma nasıl olsa doğurcaz öyle yada böyle.gerçi ben herkesten daha çok korkuyorum ama ne yapalım.allah büyüktür yardım eder

canım korkma nasıl olsa doğurcaz öyle yada böyle.gerçi ben herkesten daha çok korkuyorum ama ne yapalım.allah büyüktür yardım eder

Rabbim hepimize hayırlı, huzurlu kolay bir doğum nasib etsin inş.

bu arada ramazanda oruç tutanınız varmı bugün ilk defa tuttum halsizlik çok oldu birde çok acıktımmm

Back
X