Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heralde nan onnarı herkeş yapiy bende bebek var deyu kendunu neen yorim diim yoksa yap nolacak yemeyi bileceeen afyetnen nannnnnnn demii
hee nan çaturtu karusu eiki doğmuşun nan çatlak lazzzzzzzzzzzzzz Şeniz
bende park yatak düşünüyorum. internette çok baktım elimle değip görmeden içim rahat olmaz.
indirime giren çok güzel park yatakları var illa marka olmak zorunda değil. burda sony diye bi marka sallamalı 200 tl buldum taksitte yapıyorlar çokta sağlam demirlerinin kalın olmasına dikkat edin. hemen aşağıya göçmesin. deneyenler öyle dedi.
valla ablam kraft aldı memnun ama olağan ustu bi özelliği yok kumaşı daha kaliteli daha tok duruyo o kaaa canımmm yani gerek yok o kaa fark vermeyee kaydirigubbakcemile5
sallanma olayıda canım onun altında bi aparat oluy genelde hepsinde var ama ben öle biliom istediğinde o aparatı açınca sallanabilioo bebişimmm geniş mi istiyosun yoksa daha küçük bişimi
60*120 çok kibar duruy ben alırsam ondan alacamm
he nan kimle yrışa kyoulmuş annamadımki cerine yetişecek herhal diyem accuk fren yapsun yaaa o kaaa döt istemem ben yaaaaaaaaaaaaaa:1shok: nolmuş gıı senin popişee bellen yarışa koyulmuşş kaydirigubbakcemile3
yok beaa maşaahın var cnmm
Elifsun hoşgeldin cnmm opuyorumnanaktan
naan sizi okuyunca kendimden utandım
naan krispii neler ettin naaan
yaw ben yemek pişirdiğime şükrediyom ne beceriksiz garuyun gıı mafoldumben
buzlukta bi bezelye var başka da bişe yok
hımmm demirin kalın olması gerektiğini bilmiyordum ben canım söylediğin iyi oldu teşekkür ederim
bide ölçülerimi oluyo ay kafam karıstı bende gidip yakından bakayım en iyisi ufak olan dahamı makbul oluyo kısss kafamçokkarıştı
karakızzz canıımmm sakın üzme kendini olur muuu allah bi şekilde verir kolaylığını
görüceksin bak en yakın zaman da herşey yoluna girecek
benim de hamileliğimin yarısından fazlasında eşim işsizdi
bir iki aydır ancak toparlayabildik kendimi şimdiye kadar hiç bişey yapamadık
şimdiden sonra yavaş yavaş yapıcaz inşallah...en yinede hiç bir zaman
karamsarlığa düşmedim, hep inandım herşeyin yoluna gireceğineee
bol bol dua et, sende bak göreceksin bebeğin nasıl bereket getirecek yuvanıza...
döt:109
göbüşş:114
memiş:109
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
war mı ban yan bakannn sositososito
naan sizi okuyunca kendimden utandım
naan krispii neler ettin naaan
yaw ben yemek pişirdiğime şükrediyom ne beceriksiz garuyun gıı mafoldumben
buzlukta bi bezelye var başka da bişe yok
döt:109
göbüşş:114
memiş:109
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
war mı ban yan bakannn sositososito
karakız bende dün park yatak baktımmm
bayby2go nun kiler çok güzel ufak fazla yer kaplamıyoo
hantal durmuyo en azından kibar fiyatları da çok uygun 150 yi geçmiyo
ama kumaşını pek beğenmedim haşır haşır gibi geldi bana
biraz daha bakınıcam istediğim gibi bulamassam o markayı alıcam..
sana da fikir olsun netten de bi bak istersen aynı orda göründüğü gibi
pek bi farkı yok..
eveeeeetttt veriyom ben ölçülerimi hazır olun anacım
memeler =93 burası iyi nerdeyse manken gibiyim burdankaydirigubbakcemile3
bel =97 1 ay önce 92 idi ama bu benim tok karnına alınmış ölçüm bilginize
döt =100 abaaaavvv dötüme nolmuş yav oda 5 santim şişmiş göbişlen yarış edii yaaaaaa
hah bezelye gaz yapmaz nan o gaz yapan nohutnan kuru fasulye deelmiii :mymeka:he nan kimle yrışa kyoulmuş annamadımki cerine yetişecek herhal diyem accuk fren yapsun yaaa o kaaa döt istemem ben yaaaaaaaaaaaaaa
eyi o zaman kışında sadece bezelye yersin habire osurursun bacım:roflol::roflol::roflol:
benim göbeem 92 olmuuşş :lepi:eeeeeeee başka kimse vermimi ölçü nan korkaklar
canım haklısın dua etmekten başka çaremiz yok senin durumunuda biliyorum o günleri eşinin işe girdiği günü bile hatırlıyorum inan tatlım
allahın izni ile bizde düze çıkacağız allah hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah yavrularımız sağlıklı olsun yeterki opuyorumnanaktan
hımmm demirin kalın olması gerektiğini bilmiyordum ben canım söylediğin iyi oldu teşekkür ederim
bide ölçülerimi oluyo ay kafam karıstı bende gidip yakından bakayım en iyisi ufak olan dahamı makbul oluyo kısss kafamçokkarıştı
he nan kimle yrışa kyoulmuş annamadımki cerine yetişecek herhal diyem accuk fren yapsun yaaa o kaaa döt istemem ben yaaaaaaaaaaaaaa
neye sen sonradan yaziiinnn assolistler sonradanmı aliii ölçüleriniiiiiiiiiooooooooo ölçüler dökülmeye başlamış yazın nan yazın bende yazacaaamm sositososito
hah bezelye gaz yapmaz nan o gaz yapan nohutnan kuru fasulye deelmiii :mymeka:
hem ben heç bi kış aç kalmadım bee sankim kışın heç sebze olmiii :dilcikar:
alır yerükk
benim göbeem 92 olmuuşş :lepi:
dötümü ölçmeyi unuttuumm 95 olduunu tahmin ediyom işte ööle dolabı doldurmadığım için manken kimin karuyun :roflol:
karakız bende dün park yatak baktımmm
bayby2go nun kiler çok güzel ufak fazla yer kaplamıyoo
hantal durmuyo en azından kibar fiyatları da çok uygun 150 yi geçmiyo
ama kumaşını pek beğenmedim haşır haşır gibi geldi bana
biraz daha bakınıcam istediğim gibi bulamassam o markayı alıcam..
sana da fikir olsun netten de bi bak istersen aynı orda göründüğü gibi
pek bi farkı yok..
bundan sonra benlen eyii geçinirsin artıkınnn sositosositovaaaaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:1shok::1shok::1shok:
yok aplaaa neyn yan baklım saaa sen yanlış anladın
nan bu kalıpla senin 5 kilo kız çıkarman gereki nan yoksam kurtarmaz nan :mymeka:
haayyy maşşaaaallaahhhhh :roflol: