2009 Kasm Anneleri

slm kenya
mureda bişi yok kız sende
ben bazen tombiş görünüyorum diyorum da eşim hemen müdahele ediyor : "sen şişman değilsin hamilesin ikisi farklıı" diye...
bide bana arada hey maaşallah verme kız kilo filan diyo:)

hee sen zayıfmışın kızz :nazar: ben çiçkodum zatee yavv 74,5 la gebeş kaldım ben mafoldumben

:roflol: :roflol: :roflol:
tam tersi olmıcaamıdı o gııı uzun olanın dötünün daha büyük olabilme kapasitesi var :roflol:

kornetler yaramış dötüne :roflol: :roflol:

ben gördüüüümmm sositososito

nasıl farklılık yok nan 10 cm dötü 20 cm de göğüsleri büyütmüşün daha ne olsun gıı :roflol: :roflol: hee gıı senin göbek de ii fırlamış naann

krispi sana haksızlık etmişim nan :jeyyar:
doğum günün de kutlu olsun bacuumm

gördünmü gıııı -tatlicadiarzu- nasılımmmm delikafadulden

yaa kızlar simdi 35. haftadan sonra doguma hazırlıklı oldun diyorlardı cantamızı falan hazırlamak lazım dimi

tam tersi olmıcaamıdı o gııı uzun olanın dötünün daha büyük olabilme kapasitesi var :roflol:

nasıl farklılık yok nan 10 cm dötü 20 cm de göğüsleri büyütmüşün daha ne olsun gıı :roflol: :roflol: hee gıı senin göbek de ii fırlamış naann

hayır nan boyu uzun olan dötü şişko olmaz nan kısa olan enine verir beeeee dötü şişer işte
he nan kornetler yaramış dötüme vurmuş vitamini:roflol::roflol::roflol:
hangi konuda haksızlık etmişsin canım
sağol kuşum iyiki doğmuşum demi

hee sen zayıfmışın kızz :nazar: ben çiçkodum zatee yavv 74,5 la gebeş kaldım ben mafoldumben

işte çok zayıfken hamiş kaldığımdan insanlar bende çok da büyük bi farklılık göremiyorlar göbek haricinde
benim göbekçok çıktı ya
yoksa çok anlaşılmıycak bu ayda bile hamileliğim
napalım herkesin farklı oluyor işte

şekerim ben aldığım domatesleri kabuklarını soymadan ikye bölüp rendeledim poşetlere azar azar koyup buzluğa attım kışın yemeklere koymak için hormonlu domates yemekten çok daha iyidir

ok canım. benim kaynanam yapıyo köyde dometesleri şişeliyorlar. hemde tarla domatesleriyle pek lezzetli oluyor. bu sene 100 şişe istedim tamam dedi gönderecek.:lepi::lepi:

napim ayol:)
farklılık göremiyorlar zayıf olduğumdan daha önceleri.
benim göbek o kadar çıkık olmasa anlamıcaklar bile
benim göbek böyle çıkmaya devam ederse nası olcak sonum bilmiyorum
bide benim her yerim kilo aldı kolum bacağım bile belki de ondn 10 kilo aldığıma inanamıyo kimse oratılı şiştiğimden:)
ama göğüslerin büyümesine sevindim ayol inş küçülmez çok fazla önceden minnacıktı:)

krispi doğum günün kutlu olsun bacımm
sağol kenyacım teşekkürler
pişşşş yalakalığı bırakta yaz bakam ölçüleriiii :roflol::roflol: ne yapsanda çene yaspacak krispiii :roflol::roflol:
he yazsın bekliyok
yaa kızlar simdi 35. haftadan sonra doguma hazırlıklı oldun diyorlardı cantamızı falan hazırlamak lazım dimi

heyecan yapma bacım accuk daha bekle

tubikten hallicesin gıı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bi de canlizi göreydiikk

he gıı tubiki gördümde yazdım zatiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
du şimdi o çiçikoda sıraaaa kaydirigubbakcemile3

ok canım. benim kaynanam yapıyo köyde dometesleri şişeliyorlar. hemde tarla domatesleriyle pek lezzetli oluyor. bu sene 100 şişe istedim tamam dedi gönderecek.:lepi::lepi:

az istemişin gıı ben 250 istedimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 annemlerde 1 ay falan burda olcak yaa ondan :kedi:

her yerden 2 cm büyümüşüm bacım ben

gögüs: 93
göbüş: 92
dötüm : 100 :kedi:

hee aferinn dötümüz aynıı gıııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hayır nan boyu uzun olan dötü şişko olmaz nan kısa olan enine verir beeeee dötü şişer işte
he nan kornetler yaramış dötüme vurmuş vitamini:roflol::roflol::roflol:
hangi konuda haksızlık etmişsin canım
sağol kuşum iyiki doğmuşum demi
dötün büyük diye gıı baksana herkesin büyümüş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
her yerden 2 cm büyümüşüm bacım ben

gögüs: 93
göbüş: 92
dötüm : 100 :kedi:
bak kenyanınki de büyümüşş
napim ayol:)
farklılık göremiyorlar zayıf olduğumdan daha önceleri.
benim göbek o kadar çıkık olmasa anlamıcaklar bile
benim göbek böyle çıkmaya devam ederse nası olcak sonum bilmiyorum
bide benim her yerim kilo aldı kolum bacağım bile belki de ondn 10 kilo aldığıma inanamıyo kimse oratılı şiştiğimden:)
ama göğüslerin büyümesine sevindim ayol inş küçülmez çok fazla önceden minnacıktı:)
kötü haber cicim küçülüyolarmış benim de bi arkadaş çok güzel oldular deyip duruyoduuu küçülmüşler emmee sonraa :çok üzgünüm:

kenya valla bende az önce aynı şeyi düşünüyodum
eylül annelerine baktım daaa 27..35. haftada doğuranlar var
eğer bebişinin cicileri hazırsa eksiklerini tamamladıysan
2 hafta sonra filan yavaş yavaş hazırlamaya başla bence..
benim daha çok eksiğim olduğu için biraz geç hazırlıcam sanırım..

bence hastane çantası hazırlanabilir ama şimdi erken sanki.
bebeğin diğer eşyaları hazırlanıp bitmeli yalnız.

az kaldıkça heyecanım artıyor

bir de stresten mi heyecandan mı sıkıntıdan mı nedir ellerim ayaklarım fısır fısır kabardı kızlar benim iki gündür acayip kaşınıyor

Back
X