al gıı al bişe olmaaazz
kaliteliyse taamdıır
de hele nerden buldun kardelenden mi gıı
ayy çıkcan yani iznee 5 haftanı eklemicen hee ay pek güzel gıı ben de cts gidiom dr.a bi konuşcam bari 1 haftalık rapor alem diyom 32. haftadan önce ayy çok zor olcak ama son 3 haftaya kaa çalışmak yaa hemi de bebk erken gelirse nolcak yaa izin mi yanıyo o zaman CADIARZU
ben de tık yok zaten memişler de çok büyümedi yaa sütüm olmıcak mı beniiimm
ayy zzereeen al benden de o kadar yaa doktor yok çalışma dese hemen ayrılcam hee kendimi zor tutuyoom
yaa gıcıkmısın kızım yaa :teselli:
canım biz papyon da 12-14 tl bulduk ya kadife tulum ? lazımsa gene bi bak istersen
ayrıca iznin nie yansın ki doğumdan sonra kullanırsın cnmbak bizdeki uygulama şöle
DOĞUM İZNİ VE SÜT İZNİ
DOĞUM İZNİ
Doğum izni, 56 gün doğum öncesi 56 gün doğum sonrası olmak üzere toplam 112 gündür. İkiz bebek beklenmesi durumunda 70 gün doğum öncesi, 56 gün doğum sonrası olmak üzere 126 gündür. Doğum iznine çıkacak personelin muhtemel doğum tarihinden en az 3 hafta önce doğum iznine çıkması yasal bir zorunluluktur. 56 gün olan doğum öncesi izninin kullanılmayan kısmı doğum sonrasına eklenmektedir.
DOĞUM İZNİNDEKİ ÇALIŞANLARIN MAAŞ VE YAN ÖDENEKLERİ
Doğum izninde olan çalışanlarımız maaş ve ikramiyelerini almaya devam ederken kasa tazminatı, ticket/sodexho vb. yan ödenekleri ödenmemektedir.
Doğum iznindeki müdürlerimizin izinde olduğu süre boyunca bankamızın kendilerine tahsis etmiş olduğu araçlarda bulunan, taşıt tanıma sistemi aracılığıyla yapmış oldukları benzin harcamalarının tamamı maaşlarından mahsup edilecektir.
SÜT İZNİ
Süt izni, bebek 1 yaşına gelene kadar günde 1,5 saattir. Bankamız uygulamasında süt izni günlük (mesai saatleri içerisinde) kullanılabileceği gibi toplu olarak da kullanılabilmektedir. Toplu kullanılması durumunda izin süresi yaklaşık 1 aydır. Süt izni doğum iznine çıkıldığı tarih ve bebeğin doğduğu tarihe göre değiştiğinden net bir süre verilmesi mümkün değildir.