2009 Kasm Anneleri

selam kızlar nasılsınız a.s.
slm canm

merhaba

nerelerde kaldın gıııııı :mymeka:
dimek evee gitmek istiyonn neden acabaa :jeyyar: canın kahve mi çekti yoksamm :jeyyar:
nan ne bu kahve muhabbeti beeee annatın bize de şifreli konusmak yassaaqq
edaa nerdee yaaa sabah girmişşşş şimdi yokkk :sm_confused:
naapçannn nann başka bişi mi isticen edoştann
nerdesin naaan ben de seni arayacüdüüümmm
merak ettim gııı
ben de çok bezginim yaaa
nan sen 32. haftada ayrıllcan deemi memur iştee nolceek :teselli:

ayy o kaa didim nan ortaya bişe çıkmazsa çok komik oluciiikk
jile örüyoom aslında hırkasıynan patiki de var emmee onları beceremem herhal
başlamışken onnarı da ör gıı yaparsın sen ben bilirim
edoş arkadaşına gittii
internet nosundan takip ediyom da ordan biliyom gıı :roflol: gitmeden önce duş bilem aldı :roflol:
o ne gııı :1shok::1shok: biri bizi gözetlio gibi bişi mi duşu falan da mı görüyon nan zıçtık desene sen herbişi görecen yani
heee eda aldı başına belayı peki niye duş aldığınıda biliyosundur o zaman he kııııııı:roflol::roflol::roflol::roflol:
niye gıı
canım kahve istedi :kahve:
benim de benim de
hoşgeldin canım biraz daha sabret çok az kaldı :teselli:

sınır 120 canım ama bi sorun olur mu bilmiyorum yaaa benimde 60 çıkmış canım hep tatlı şeyler istiyor acaba düşük olduğundan mı böylee:uhm:
valla benim 146 çıktı şeker sınırda dedi dr. sınır kaç dedim 140 dedi sanırım kişiye göre değişiyo sıkma canını
merhaba ben aranıza yeni katıldım sayılır.kısmetse bende kasım annesi olacağım ve bebeğim erkek:) kucağıma almak için aşırı sabırsızlanıyorum ama sizlere sormak istediğim bişey var. geçmi kaldım bilmiyorum :( birincisi hamilelik döneminde canım çok fast food istedi ve dayanamayarak her canım istediğinde yedim. şeker tarama testimi yaptırım sorun yok ama şuan netten kontrol ettiğimde fast food yemek zararlıymış yazıyor yalnız bazı doktorlar yememde sakınca olmayacağını söylemişti. ikincisi ise tam 27 haftalık hamileyken saçlarımda çok fazla beyaz olduğu için boyattım ( sanırım kimyasal boya ) saçımda 30 dk durdu ve sonrasında diplere temas ettirmeden balyaj attırdım sadece uçlarına. bunada yine bazı doktorlar sorun olmaz bazıları ise keşke yaptırmasaydın diyo.ama psikolojik olarak çok sıkılmıştım ve kendimi çok kötü hissediyordum. kızlar bu konu hakkındaki tecrübelerinizi benle paylaşırmısınız :(
bence hiçbişi olmaz hiç kafana takma

anam ben çok yedim kızartmaaa :sinifsinif:

yavv kızartma mızartma korkmayın nenn bu kaa bende cok yedim kızartmayı bişicik olmazzzz

bende kızartma yedim valla kola falan hiç içmedim ama kızartmaya dayanamıyorumdelikafadulden

ben hamilelikten önce kolayı bırakmıştım... hiç içmedim... ama kızartma yedim valla, çok severim eşim de çok severcokacimcoook... ilk aylarda mideme dokunuyodu ama artık soslu soslu yapar yerim

ooooyy acıkıyom gene yaaa... bu hafta iştahım açıldı kızlar.. yiyom yiyom sonaa midem çok yanıyo yada hazımsızlık çekiyom:utangac:

nbr kıslar
birazdan aşı olmaya gitcem
hamileliğimin başından beri hiç kusmamıştım
haftada 1 kusuyorum nerdeyse pufffffffffffff

hamarat hatun seniii annen gelmedimi yardımakaydirigubbakcemile3
yaaa elifin verdiği tarif vardı geçen ben ondan yaptım harika oldu bir paket milföyü yaptım kocişe yinede yetmedikaydirigubbakcemile3

yaa kadın bi rahat etsin bugun yaaa istemedim gelsin diye
kardesimin tasınma işi var ona hazırlanıyo
aaa bak aklıma gelseydi o tatlıyı yapardım
ilk aklıma gelen kardesimin sevdiği tatlı oldu
artık bidahakine onu yapayım

ben hamilelikten önce kolayı bırakmıştım... hiç içmedim... ama kızartma yedim valla, çok severim eşim de çok severcokacimcoook... ilk aylarda mideme dokunuyodu ama artık soslu soslu yapar yerim

ooooyy acıkıyom gene yaaa... bu hafta iştahım açıldı kızlar.. yiyom yiyom sonaa midem çok yanıyo yada hazımsızlık çekiyom:utangac:
yaaa bende şimdi ekmeksiz yemek yemeye çalışıyorum ama olmuyor:bbo:
nbr kıslar

canım aşıya gidince sor çünkü mikrobik birşey olabilir

hamarat hatun seniii annen gelmedimi yardımakaydirigubbakcemile3
yaaa elifin verdiği tarif vardı geçen ben ondan yaptım harika oldu bir paket milföyü yaptım kocişe yinede yetmedikaydirigubbakcemile3

nasıl bi tarifmiş kız o... ben de önceki gün milföy alıp koymuştum dolaba... bana yaz ben de yapacam kocişime.. benim de canım hamurlu bişeler istiyo kaç gündürcokacimcoook

:dance::dance::dance: napak gıı neselesin deyü hee :dance:

maaşallah maaşallah.. nazarımız değmesin kız sana... :nazar: burda olsan halay çekerdikhihoyyytkaydirigubbakcemile3

nann davet ettik geldin mi:mymeka:
yoksa sen beni hamarat bulmuyor msnmafoldumben

ne zaman davet ettin kıııızzz heç hatırlamıyooom:1shok:
ben seni çok hamarat buluyom da sana kıyamam bu halinle.... hamiş hamiş uğraşmanı istemem canım benim... hamiş olmayan biri yapsa hepimizi çağırsa ne iyi olurdu diiimiiii....

kızartma derken dışarıdakiler , yoksa evde bende yapıyorum arada çok az kolada içtim :kedi: napalım canımız çekiyor bence abartmadığımız sürece sorun yok

nbr kıslar

slm cersucumm geçmiş olsun cnmm opuyorumnanaktan

İTEKCİM elifin verdiği tarif ne ya banada bi anlatın

kızz ben yaptım o kadar güzel olduki yaaavvvv :lepi:

ben çıkıyom kızlarr arkadasımdayım zatii sahile gidiyik beraberrrr kaydirigubbakcemile4

nbr kıslar

geçmiş olsun canım yaa.. niye öle oldu kiii bu saatten sonra olması normalmiymiş acaba:uhm:...

gel bacım bana gel :dance:

ohh be kendimi davet ettirdim bak zorlan.. hemide hamiş kadınlaraakaydirigubbakcemile3
hemen geliyomkaydirigubbakcemile4 kendini yormamaya çalış canım afiyetler olsun size

yaaa bende şimdi ekmeksiz yemek yemeye çalışıyorum ama olmuyor:bbo:

ben de az yemeye çalışıyorum ama ekmek yemeden doyamama gibi bi sorunum olduğu için zor oluyo... kepek yada tam tahıllı ekmek al bari itek..

ben çıkıyom kızlarr arkadasımdayım zatii sahile gidiyik beraberrrr kaydirigubbakcemile4
hadi byyyyyyy canım
nasıl bi tarifmiş kız o... ben de önceki gün milföy alıp koymuştum dolaba... bana yaz ben de yapacam kocişime.. benim de canım hamurlu bişeler istiyo kaç gündürcokacimcoook

maaşallah maaşallah.. nazarımız değmesin kız sana... :nazar: burda olsan halay çekerdikhihoyyytkaydirigubbakcemile3

ne zaman davet ettin kıııızzz heç hatırlamıyooom:1shok:
ben seni çok hamarat buluyom da sana kıyamam bu halinle.... hamiş hamiş uğraşmanı istemem canım benim... hamiş olmayan biri yapsa hepimizi çağırsa ne iyi olurdu diiimiiii....

ankaradakilerin hepsini çağırdım ama gelen olmadı:olmaz:

canım aşıya gidince sor çünkü mikrobik birşey olabilir
sorcam canım ama midemi üşütüyrum galba

saol canım
geçmiş olsun canım yaa.. niye öle oldu kiii bu saatten sonra olması normalmiymiş acaba:uhm:...

saol canım ya sanırsam ben üşütüyorum gecenin köründe bi ter basıo ne var ne yok dışarda dün denizde 1 saat kalmışım çıkınca bi üşüdüm dondum
evdede cam kapı heryeri açtım bi rüzgar yedim terli terli soğuğu sonuç bu

Back
X