slm canmselam kızlar nasılsınız a.s.
merhabaherkese merhaba
nan ne bu kahve muhabbeti beeee annatın bize de şifreli konusmak yassaaqqnerelerde kaldın gıııııı :mymeka:
dimek evee gitmek istiyonn neden acabaa :jeyyar: canın kahve mi çekti yoksamm :jeyyar:
naapçannn nann başka bişi mi isticen edoştannedaa nerdee yaaa sabah girmişşşş şimdi yokkk :sm_confused:
başlamışken onnarı da ör gıı yaparsın sen ben bilirimnerdesin naaan ben de seni arayacüdüüümmm
merak ettim gııı
ben de çok bezginim yaaa
nan sen 32. haftada ayrıllcan deemi memur iştee nolceek :teselli:
ayy o kaa didim nan ortaya bişe çıkmazsa çok komik oluciiikk
jile örüyoom aslında hırkasıynan patiki de var emmee onları beceremem herhal
o ne gııı :1shok::1shok: biri bizi gözetlio gibi bişi mi duşu falan da mı görüyon nan zıçtık desene sen herbişi görecen yaniedoş arkadaşına gittii
internet nosundan takip ediyom da ordan biliyom gıı :roflol: gitmeden önce duş bilem aldı :roflol:
niye gııheee eda aldı başına belayı peki niye duş aldığınıda biliyosundur o zaman he kııııııı:roflol::roflol::roflol::roflol:
benim de benim decanım kahve istedi![]()
valla benim 146 çıktı şeker sınırda dedi dr. sınır kaç dedim 140 dedi sanırım kişiye göre değişiyo sıkma canınıhoşgeldin canım biraz daha sabret çok az kaldı :teselli:
sınır 120 canım ama bi sorun olur mu bilmiyorum yaaa benimde 60 çıkmış canım hep tatlı şeyler istiyor acaba düşük olduğundan mı böylee:uhm:
bence hiçbişi olmaz hiç kafana takmamerhaba ben aranıza yeni katıldım sayılır.kısmetse bende kasım annesi olacağım ve bebeğim erkek:) kucağıma almak için aşırı sabırsızlanıyorum ama sizlere sormak istediğim bişey var. geçmi kaldım bilmiyorumbirincisi hamilelik döneminde canım çok fast food istedi ve dayanamayarak her canım istediğinde yedim. şeker tarama testimi yaptırım sorun yok ama şuan netten kontrol ettiğimde fast food yemek zararlıymış yazıyor yalnız bazı doktorlar yememde sakınca olmayacağını söylemişti. ikincisi ise tam 27 haftalık hamileyken saçlarımda çok fazla beyaz olduğu için boyattım ( sanırım kimyasal boya ) saçımda 30 dk durdu ve sonrasında diplere temas ettirmeden balyaj attırdım sadece uçlarına. bunada yine bazı doktorlar sorun olmaz bazıları ise keşke yaptırmasaydın diyo.ama psikolojik olarak çok sıkılmıştım ve kendimi çok kötü hissediyordum. kızlar bu konu hakkındaki tecrübelerinizi benle paylaşırmısınız
![]()