Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız ne tıpası çatlak hatun.o neymiş çıtırtı ayyyyyyyyy
lülülülülülü gazlama laan beniiiiii lülülülülülü
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 delüü gacıııı kaydirigubbakcemile3
iyi gecelerr özgeeciikk opuyorumnanaktan
nan yeni korunma yöntemi heç duymadınmı nan kesin çözümkız ne tıpası çatlak hatun.o neymiş çıtırtı ayyyyyyyyy
anaaaaa bu deli onada inanacukkkkk :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yaaaaaaa ne bilem dedim yoksa spiralemi tıpa diyooooooo nan dalga geçmeyin gelmiyim oraya.
bas gaza eda bas gaaaahihoyyyt
kim tutar seniii bas gazaaahihoyyyt
yollar senin hiç durmaaaahihoyyyt
hadi uçur kendini kocayaaaahihoyyyt
:roflol::roflol::roflol::roflol:
yaaaaaaa ne bilem dedim yoksa spiralemi tıpa diyooooooo nan dalga geçmeyin gelmiyim oraya.
:roflol::roflol: şunu bi çıkarım gıı öle beste yaparsun baagaaa şimdiden yapmaa anaammm :roflol::roflol::roflol:
anam karı dalga geçiii senleen gıı ne tıpası olacukk delikafadulden bence prezervatif yeter cnm yaa :lepi::lepi:
lülülülülülü gazlama laan beniiiiii lülülülülülü
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 delüü gacıııı kaydirigubbakcemile3
iyi gecelerr özgeeciikk opuyorumnanaktan
ajan çıtırtı geldim yavruuuuuuuuuuuum.şiştim ya en azından makyaj falan kamufle edem dedim
hoşgeldin özgeee.senin sordum kocası evde onnan ilgileniyidir dedi eda.kız son günlerimi değerlendiriyon:kedi:
hoşgeldin özeeeeeeeeeee a.s.
nan bekleme dursun kenarda lazım olur nan sen git kocişinin yanına doğurur doğurmaz oda tutuverir işte nan:roflol::roflol::roflol:
nan verecük herhalde ne kaaa geç kaldırırsam o kaa iyi olur adam fazla aç kalmasın işteanaaaaaaaam ben ne bilem dalga geçiyon sanıyom spiralden bahsediyon manyak karı.sen kak git kocana yemek hazırla hadi laelaelaelaelae
kızlaar ben kaçıyoomm uykum geldiii bari kaçmadan yatam heee çaturtuum hadi anam kaldır enişteyii sende kon yatağaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nan ne tıpası ne kaçırdım nan örgü örmeye çalışıom şurda bi buçuk saatte sıra örmüşüm:roflol:
hoşbulduk kızlar tadım yok bu aralar yaa halsizim cok ...
edoşşş ii geclerropuyorumnanaktan
geçmişe git bulursunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3nan ne tıpası ne kaçırdım nan örgü örmeye çalışıom şurda bi buçuk saatte sıra örmüşüm:roflol:
ne oldu datlum iyimisin:teselli::teselli:hoşbulduk kızlar tadım yok bu aralar yaa halsizim cok ...
edoşşş ii geclerropuyorumnanaktan
yoh nan 1 senede zor tutturduk birinii :kedi: ölee hemen nokta atışı yapamık bizzz :roflol::roflol:
hadi iyigeceler edoş.
özgecik ne oldu sanaaaa.nazaramı geldin yavruuuuuuum
geçmişe git bulursunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne oldu datlum iyimisin:teselli::teselli:
bende o yüzden diiim yaaa şimdiden başla kenarda biriksin işte birinden biri tutar hemen
:roflol::roflol::roflol::roflol: