ben yemee didiommmmmm hadi byyy
yarasın özgemee :Saruboceq:
kızım saa diyom nan bi slm vermedi karuya bah bee :mymeka:
kızz havalanmışmı buuuuu heeee lülülülülülülülülülülülü neeen böle yapiiiiiii :1no2:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yemee didiommmmmm hadi byyy
kızım saa diyom nan bi slm vermedi karuya bah bee :mymeka:
kızlar ya bu arada bişi sorcam size
dondurucuya patlıcanı nasıl atıyosunuz ben bırdefa karnıyarık olarak kızartıp atmıştım olmamıştı
acaba bu seferde közleyip atsam olurmu deneyen varmı bu şekilde aranızda kızlar
hoş gördük canım
15 kilo fasülye 10 kilo barbunya ayıklanacak haşlanacak dolaba konacak sen ozaman kap sebzeleri bana gel beraber ayuklayakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım ben ikisinideyapıyom kızartıp attığım karnıyarık olarak kullanıyom daha dün hem közledim hemde kızarttım karnıyarıklık bu aralar karılar kış hazırlıklarına başalmış bende başladım bu günde pazarım alayım biraz daha yapayım rabbim hepimize huzurlu sağlıklı bir şekilde yemeyi nasip etsin ben yapıyorum ama içim hiç huzurlu dedğil acaba kışın yiyecekmiyiz yoksa başka yere mi savrulacam diye
ben yemeğe gidiyom kızlarmirmirmirmir
slm kıslar ben geldim
hoş gördük canım
15 kilo fasülye 10 kilo barbunya ayıklanacak haşlanacak dolaba konacak sen ozaman kap sebzeleri bana gel beraber ayuklayakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hayıııırr kızartıp atma sakıın kansorejen madde yayıyomuuş közleyince de olabilii onu bilmiyom ben heç atmamaktan yanayım zaten kışın heryerde patlıcan kabak var
ya kayınvalidem bahceden toplayıp göndermiş ne yapacağımı bilemedim o kadar patlıcanla domatesleri rendeleyip koyacağım da
sen balkondan el et gıııı
:roflol:
dur gııı krispinin işi bitsin sağada geleeemmm :lepi:
cnm ben közleyip koyuyomm opuyorumnanaktan kızartmak sağlıklı olmaz yaaavvv yerimseniben
bende közleyeyim bakalım nasıl oluyo peki dondurucudan cıkarınca nası yapıyosun ben hiç denemedim közleyerek atmayıda
hoşgeldin cnmgünaydın kasım tontişleri
kahvatımı yaptım geldim
ayy ne demk öle başka yere savrulmak kuzummcanım ben ikisinideyapıyom kızartıp attığım karnıyarık olarak kullanıyom daha dün hem közledim hemde kızarttım karnıyarıklık bu aralar karılar kış hazırlıklarına başalmış bende başladım bu günde pazarım alayım biraz daha yapayım rabbim hepimize huzurlu sağlıklı bir şekilde yemeyi nasip etsin ben yapıyorum ama içim hiç huzurlu dedğil acaba kışın yiyecekmiyiz yoksa başka yere mi savrulacam diye
sağol cnm efet yaaa aynıı babasıı duruşundan bellia.sedoşuuuum egenle kocişinle nice mutlu yıllara canımcıııım bütün dileklerin gerçek olsun Şeniz
ebisim maş.kıs kocaman olmuş oğluşun demek babasına benziyor haaakaydirigubbakcemile3
yaaa dün yaprak dökümünün reklamına bakıyordum fikretin bebişi oluyor tahsine çok benziyor yaaa nereden bulmuşlar bu ksadar çok benzeyen bir bebişikaydirigubbakcemile3
sağol cnm efet yaaa aynıı babasıı duruşundan bellia.s
elevit kullanan kızlaaar aç mı tok mu içiyonuz ?
elevit kullanan kızlaaar aç mı tok mu içiyonuz ?
selam kızlarrr