BİŞe olmaz yaren o alacaĞını alır zaten senden
nehir kriğpi avatarını gorurse haşlar valla kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BİŞe olmaz yaren o alacaĞını alır zaten senden
valla suan ki ruh durumumu en ii bu bebek anlatıo değişemem :)
çok halsizim iki gündür elim ayağım kalkmıo yaaa nebilem ne oldu bende anlamadım
ben sadece demir hapı içiom kenya ne bilem hvalar cok sıcak olunca acaip mutsuz oluom ben yaaa
kızlar şimdi yemeken geldim yemeğe giderken fabrika dr muz beni çağırdı
gel bi bakim senin durumun pek iyi değil yüzün gözün çok şiş dedi bende ayaklarımda öyle dr bey dedim ayaklarıma baktı sonra tansiyonumu ölçtü 14-8 çıktı ayakların yüzün ve ellerin bu kadar şişmesi çokta normal değil fatmacım dedi seni eve göndericem git dinlen iki gunde istirahat yazıyorum dedi bende bugun gitmeyeyim şimdi eve gitmek çok zor olur benim için dedim iyi yarın ve öbür gün istirahat vercem ama yarın mutlaka dr na görün dedi
genellikle bu durum preeklamsi belirtisi olabilir yüksek tansiyona bağlı bir hastalık dedi korkmaya başladım ben şimdi bu durumdan kızlar ya
yarın dr a gideceğim bakalım ne diyecek
bende tam tersi sıcak havaya bayılırım sogugu sevmem
gir bi dus al ac hareketli bi müzik kafanı dagıt yaa
kız sen buraya gel o nemi bi gör bak bakalım sevcenmi nefes almak bile imkansız yaa anlatamam o dediklerini günde 100 kere yapıom fayda etmioo:çok üzgünüm:
bu aralar evde eşim bi kaç gündür gitmio dağa