Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaar bişe diceemm
şimdi ramazanda fitre veriliyo ya verecek olanlar bebişiniz için de vermeyi unutmayın aile bireyleri kadar veriliyomuş bu seneki 7 lira benim aklıma gelmediydi de bebiş haberiniz olsun diye yazdım
naber kızlar
ne var ne yok
ben sabah erke kalkıp kocişi geçirdiydim işe sonra da yatıp bu saate kadar uyumuşum kalktım bişeyler yedim geldimmm
canım bebişin en gelişeceği 1 ay önümüsde ki 1 ay mış dedi dr o yüzden daha çok kan gitsin oğluşa die coraspirin verdi kanı sulanırıcakmış bi de elevir verdi 4-5 hafta kullancam sonra bırakcakmışımmya ebisim senin dr.hem kilo aldın diyor hemde elevit veriyor bu nasıl bir çelişki yaaa
benim dr.kilo aldırmasın diye vermemiş eleviti
efet cnm elevit verdi sana da bu sefer verir cnm artık gerekiomuşebiş nan nediyooonnn elevit mi verdi dr? bana hala bişe veren yok bi kan hapı
sağol cnmtok alacaksın
selam kuzummselam kızlarrr
ay ben de ben de elevit verdi dr. bakiim belki o bi işe yararçok halsizim iki gündür elim ayağım kalkmıo yaaa nebilem ne oldu bende anlamadım
geçmiş olsun cnm ama hiç canını sıkma benim bi arkadaşımda vardı preeklempsi 3,500 kg doğurdu sadece normal değil sezaryan oldu moralini sakın bozma tuzu tamamen kes bol su içkızlar şimdi yemeken geldim yemeğe giderken fabrika dr muz beni çağırdı
gel bi bakim senin durumun pek iyi değil yüzün gözün çok şiş dedi bende ayaklarımda öyle dr bey dedim ayaklarıma baktı sonra tansiyonumu ölçtü 14-8 çıktı ayakların yüzün ve ellerin bu kadar şişmesi çokta normal değil fatmacım dedi seni eve göndericem git dinlen iki gunde istirahat yazıyorum dedi bende bugun gitmeyeyim şimdi eve gitmek çok zor olur benim için dedim iyi yarın ve öbür gün istirahat vercem ama yarın mutlaka dr na görün dedi
genellikle bu durum preeklamsi belirtisi olabilir yüksek tansiyona bağlı bir hastalık dedi korkmaya başladım ben şimdi bu durumdan kızlar ya
yarın dr a gideceğim bakalım ne diyecek
hoşbulduk şekerimsekercik hosgeldin
sorma canım ya bi uyku bi uyku bende aman şimiden depo mu yapıyorum nedir bebiş de sabah çok hareketli oluyordu bu sabah ben uyuyorum die herhalde baya sessizdi. birazdan da alışverişe çıkmam lazım evde yiyecek kalmadı:)hoşgeldin şekercik maş.kıs iyi uyumuşsun tadını çıkar bu günlerin vallazemuszemus
ay benimde çok uykum var 4 saatlik uykuyla duruyorum
sabah bi uyandım bidahada uyuyamadım ama şimdi bastırdı çok feci
yemek yapmam lazım eşimde gelcek birazdan oooooooooooof
ay benimde çok uykum var 4 saatlik uykuyla duruyorum
sabah bi uyandım bidahada uyuyamadım ama şimdi bastırdı çok feci
yemek yapmam lazım eşimde gelcek birazdan oooooooooooof
ay uyuyacam şimid birazcık vallaha yoksa dayanamıycambu saate kadar uyusaydın biraz keşkee... kahvaltı tarzı bişeler yapın bu günlük yaaa şimdi o halde bide yemek mi yapıcanmirmirmirmir
walla bu günlerin tadını çıkarın bol bol uyku depolayın yatıp dinleniyim diyorum ona bile fırsatım olmuyor hemen uyandırıyor bıdığım
itek benm fındık beni uayndırmıyor sabah uyuynca ama akşamları da bazen uyutmuyor ama içimde hareketlerini hissetmek öyle güzel kii
ya kıslar sol kasığımda bir ağrı var sabahten beri şimdi bacağıma vuruyor neden acep yaaaa:uhm:
ay uyku uyku dediniz gidem beş on saat uyuyammmı neee