• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

itek son 2 gndür bende de vardı yordun mu kendini doktor bana normaldir olabilir rahmin açılıyor demişti ve
belinden başlayıp kasığına doğru ilerleyen ağrı olursa karnın taş gibi sertleşirse mutlaka bana ulaş demişti o nedenle içim rahat:)

kıslar ya benim de 3 gündür başladı
yediklerim ağzıma geliy adeta
artık yastığımı yükselterek yatıyom
az da yesem aynı yaww
ne kdr sürer bu sıkıntı bilmirem
yemek yemeğekorkar oldum
bel ağrılarım o biçim gece dönerkken de çöok fenayım
hele kalkarken düşecem sanıyom tutmuyo hiç biyerim

ay uyku uyku dediniz gidem beş on saat uyuyammmı neee
kış uykusuna mı yatıyon nannn:roflol:
bazen bel ağrılarıda kasığa vurup bacağa geçio canım
bana oluo genelde geçmiş olsun uzan yat bari
sağol canım ewet belimdede var bu ağrı yaaaaa
itek son 2 gndür bende de vardı yordun mu kendini doktor bana normaldir olabilir rahmin açılıyor demişti ve
belinden başlayıp kasığına doğru ilerleyen ağrı olursa karnın taş gibi sertleşirse mutlaka bana ulaş demişti o nedenle içim rahat:)

yok canım yoracak birşeyde yapmıyorum sabahtan yemeğimi koydum hep oğluşumla ilgilendim
yaaa bu aylarda olması korkutuyor bu ağrıların :sinifsinif:

kıslar ya benim de 3 gündür başladı
yediklerim ağzıma geliy adeta
artık yastığımı yükselterek yatıyom
az da yesem aynı yaww
ne kdr sürer bu sıkıntı bilmirem
yemek yemeğekorkar oldum
bel ağrılarım o biçim gece dönerkken de çöok fenayım
hele kalkarken düşecem sanıyom tutmuyo hiç biyerim

neyse canım çoğu gitti azı kaldı inş.
yakında eski mutlu sapasağlam günlerimize döneceğiz inş.:roflol:

aha... karazeytin aynısı bende de oluyor kız, yediklerim ağzıma geliyor ben de çok mu yiyorum diyordum:) ama bende hiç mide bulantısı kusma olmadıydı bu aylarda sanırım mide bulantısı gene olabiliyormuş.
ben de yataktan kalkarken sağa sola dönerken yatarken filan bel ağrısı hissediyorum:( ama yapacak bişey yok.
senle haftalarımız aynı bu haftalarda böyle mi oluyor acep?

hoşbulduk şekerim

sorma canım ya bi uyku bi uyku bende aman şimiden depo mu yapıyorum nedir bebiş de sabah çok hareketli oluyordu bu sabah ben uyuyorum die herhalde baya sessizdi. birazdan da alışverişe çıkmam lazım evde yiyecek kalmadı:)
ebisce ben kaç aydır elevit kullanıyorum, size yeni mi verildi bayağı şaşırdım okuyunca, demir hapıyla aynı zamanda elevit verildi sonra bacaklarımda kollarımda ağrı olunca kalsiyum ile magnezyum verdi kalsiyum bitnce gün aşırı magnezyum verdi tekrar hala da hepsini içiyorum kalsiyum hariç.
evet canım yeni verdi doktor önümüzde ki bir ay çok çok önemlimiş bebek için

bana da ebe bu aylar çok önemli beyin gelişimi için, dedi mutlaka ceviz ıspanak semizotu balık ye diye tembihledi bir de internette okudum bu ay kalsiyum alımını arttırmamız lazımmış bebekler daha hızlı büyüyor ya artık kemiklerinin iyi gelişmesi için.
sanırım daha iyi beslenmemiz gerektiği için bu aylarda 2şer kilo alıyoruz:)
napalım bebekler sağlıklı olsun da:)))

kızz havalanmışmı buuuuu heeee lülülülülülülülülülülülü neeen böle yapiiiiiii :1no2:

hay kurtlar yesin başızı heee ula sayfa açık ama bakamimki naannnnnnnnnnnn
allan cezalaruuuu
hee havalandım hemde siparişlerin parasunu da aldım işim bitti nan sizle göndermicummm muhahahah yaşasın kötülükkk kötükedihüso:roflol:

edoş naan bu garu seninkini yollar nedecek erkek eşyasını emmee benimkileri kızına giydirecek herhaal :gitme:

merhaba foruma yeni üye oldum ama ben eylül annesi olucam :)sizlerden bilgiler almak ve paylaşmak için geldim umarım aranıza katılabilirim....

napıonuss nan
ben geldimmmm
hoşgeldin tatlım ne yaptı kayınvaliden ameliyat oldu mu
Eylül Anneleri - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

al bajım buraya gidecen sen burası yeterince çakma kasım anasıylan dolu hem sen bizden öndesindir eylül anaları saa daha cok yardımcı olur bunlar daha küück analarr:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:çakma haaa bakalım has kasım anası olacak :roflol::roflol:
inş.bende aralık analarına uçmam :roflol:

Back
X