• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

hosgeldüm cicimmm
bende uyumak istiyorum yaaaaa
cok yorgunum evde ustalar calisiyo kizimi odasini boyuyolar....

kolay gelsin canım oooh ne güsel
elifcim yeni bi patik başaldım akşama biter sanırsam
çok ilerletim bu işi ama rengi cırt kırmızı
eşim beğendi ipi laelaelaelaelae

amabu ilk deneme tabe başka renklerinide örerim

hava temizleyiciden kastın buhar makinasıysa aldım ben ahanda bunu

Chicco-Iyonlu-Soguk-Buhar-Makinesi-Nemlendirici__15145664_0.jpg

yok canım ya nemlendirici değil ondan var zati bi de temizleyici varmış. havada ki tozu kokuyu alıyormuş onu diyom. benim burda termik santral var pencereyi acıp havalandırma yapmak çok mantıklı gelmiyo.

elifcim almanyada kimse buhar makinası kullanmıyoki
çok doğru diyosun yane bendemi öle yapsam
adamların kalorifer altlarında su kovası gbi bişeleri var
bebek olsun olmasın buharlanıo adamlar

yok canım ya nemlendirici değil ondan var zati bi de temizleyici varmış. havada ki tozu kokuyu alıyormuş onu diyom. benim burda termik santral var pencereyi acıp havalandırma yapmak çok mantıklı gelmiyo.

hee anladım canım onunla ilgili bi bilgim yok kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

walla benimde peteklere takılan su kabı var onları kullanıyorum evin içinde hiçbir problemimiz olmadı şuana kadar

he bizim evde petek yok klimaylan yada elektirik sobasıylan oturuoz akdeniz genelde böleeeeeeeeeeeeeeeee

param çoktu bana batttı bende ne yapam ne yapam dedim gittim buhar mak aldım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızım benim gittiğim yerde doktor önerdi cocuk doktoru kendine evine almıs nan banada acaip ii geldi kullanıom bende tıkanıklık olurdu kac gündür yok epey ii geldi bize memnunuz valla ozaman sende hava temizleyici alma camı ac oh mis gibi hava girsin içeri :roflol::roflol::roflol::roflol:

memnunsan sorun yokyerimseniben
heee cami acayimda zatürre olalim ailecek:bbo:
kizim buranin havasi o...spularin fikri degismesi gibi zirt pirt degisiyo:roflol:

kolay gelsin canım oooh ne güsel
elifcim yeni bi patik başaldım akşama biter sanırsam
çok ilerletim bu işi ama rengi cırt kırmızı
eşim beğendi ipi laelaelaelaelae

amabu ilk deneme tabe başka renklerinide örerim

ne hamarat karisin haa sen aldin gazi daha kimse tutamaz´
bitirince eklede modelini görelim..unique nin ördüklerini gördün mü cok güzeller..hirka ve sapkalar...bende denicem ip aliyim da

evet burda ben kimsede görmedim buhar makinasi hatta alicakken doktor vazgecirdi..ben de ne yaptim su dekorasyon icin olan süslü cam kaplar varya icine parlak taslar koydum biraz renkli kum üslerinede yüzen mumlardan koydum ohh mis gibi hem süs yaptim hem nem yapiyo her odaya yapiom kis gelince.....simdi sadece oturma odasinda var

memnunsan sorun yokyerimseniben
heee cami acayimda zatürre olalim ailecek:bbo:
kizim buranin havasi o...spularin fikri degismesi gibi zirt pirt degisiyo:roflol:

ne hamarat karisin haa sen aldin gazi daha kimse tutamaz´
bitirince eklede modelini görelim..unique nin ördüklerini gördün mü cok güzeller..hirka ve sapkalar...bende denicem ip aliyim da

evet burda ben kimsede görmedim buhar makinasi hatta alicakken doktor vazgecirdi..ben de ne yaptim su dekorasyon icin olan süslü cam kaplar varya icine parlak taslar koydum biraz renkli kum üslerinede yüzen mumlardan koydum ohh mis gibi hem süs yaptim hem nem yapiyo her odaya yapiom kis gelince.....simdi sadece oturma odasinda var

kız bana bak sen buraya gel ben oraya gidem madem serin :roflol::roflol::roflol::roflol:

elifim tatlı tarifi için çok teşekkürler bayıldık valla
bu hafta sonuda hazır baklava yufkasından deneyeceğim

Back
X