ben kendime alınca resmini koyim beğenirsen alim sanada
benide gör ben de k.örendeyim
sağol bacım.
gelince buluşuruk gıııııııı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kendime alınca resmini koyim beğenirsen alim sanada
benide gör ben de k.örendeyim
benimde en son 22 kasım bakalım ne zaman gelecek oğluşumhihoyyyt
yeme nan hem o doktor ne biçim doktor yaaa kendüsü kilolu herhal arkadaş ariii kendine haaaa kilon iyiymiş peh peh peh hiçde iyi değel canım fazla fazla fazlakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokız çıtırtı korkumdan iki gündür çikolata yiyemiyom yaaaa.doktor iy diyo kilon ama ben kalkmış çıtırtıyı takıyom iyimi.manyakl karıııııııııııı psikolojimi bozdun.
yok nann verirsin falan de bari çatlak gacı bide aksiyoncu diyor yaw ben belim diye ölüyorum aksiyon uğramaz oldu buralara:roflol::roflol:
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
h.b. tatlımhoşgeldin canım nerelerdesin bakıyım sen
çatlaaaaaaaaaaaaaaaaak çıtırtı.doktorum şişman deeelki.hem boyun var daha 3-4 kilo alabilin dedi bana.kıskançsın kızııııııım kıskanç.hem benim sadece göbişim var hıh.
yok kuzum yaaaa eskide kaldı onlaryeme nan hem o doktor ne biçim doktor yaaa kendüsü kilolu herhal arkadaş ariii kendine haaaa kilon iyiymiş peh peh peh hiçde iyi değel canım fazla fazla fazlakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
92 ile hamile kalan kadına nasıl verirsin diyem zaten verseydi o kiloyla hamile kalmazdı canım demekki veremiyormuş :mymeka::mymeka:
eee tabiii o kaaaa aksiyon yaparsan ağrır belin accuk rahat dur fingirdeme fingirdek karu aksiyoncu fingirdek:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
h.b. tatlım
fındık işlerinden pek vakit bulup giremiyomdu. nasılsın nasıl gidiyor hamişlik...
bu arada bebekleriniz dönmeye başladı mı ? normal yada sezeryan doğum için dr larınız neler diyyy ????
bide kızlar aranızda oruç tutan varmı ????
hoşgeldin nse
lan benim hamile kalmadan bir yıl önce 8 kilo fazlam vardı ben onu rejim bilem yapmadan verdim.bunuda veririm ne olmuş.ohooooooo daha yaşım genç spor neyin hallederiiiiiiiiiiiiim
dilmuh, itek inş sonuna kadar bebişleriniz normal gider :Saruboceq: bende hep kendimi normale hazırlıyordum.
tutturmuş yaşım genç diye yaaa habu yaşta o kaaaa kilo alırsan benim yaşımda ne olcuuun merak ediiim haaaaa:roflol::roflol:lan benim hamile kalmadan bir yıl önce 8 kilo fazlam vardı ben onu rejim bilem yapmadan verdim.bunuda veririm ne olmuş.ohooooooo daha yaşım genç spor neyin hallederiiiiiiiiiiiiim
he walla biz genciz veririzkaydirigubbakcemile5
şişko çıtırtı bide sezeryan olacak zor toplanır artık:roflol:hamileliğini özlemesine gerek kalmaz zaten koca bir göbeği olur:roflol::roflol::roflol:
yaaa sezeryandan bende çok korkuyorum ama sanki içimdende sezeryan olacakmışım gibi hissediyorum
inş.bi aksilik olmadan bebişlerimizi alırız kucağımıza
yaa acaba sezeryanda dikiş izi çok kalıyor mu hep merak etmişimdir