• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

kız çıtırtı korkumdan iki gündür çikolata yiyemiyom yaaaa.doktor iy diyo kilon ama ben kalkmış çıtırtıyı takıyom iyimi.manyakl karıııııııııııı psikolojimi bozdun.
yeme nan hem o doktor ne biçim doktor yaaa kendüsü kilolu herhal arkadaş ariii kendine haaaa kilon iyiymiş peh peh peh hiçde iyi değel canım fazla fazla fazlakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
yok nann verirsin falan de bari çatlak gacı bide aksiyoncu diyor yaw ben belim diye ölüyorum aksiyon uğramaz oldu buralara:roflol::roflol:

92 ile hamile kalan kadına nasıl verirsin diyem zaten verseydi o kiloyla hamile kalmazdı canım demekki veremiyormuş :mymeka::mymeka:

eee tabiii o kaaaa aksiyon yaparsan ağrır belin accuk rahat dur fingirdeme fingirdek karu aksiyoncu fingirdek:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

çatlaaaaaaaaaaaaaaaaak çıtırtı.doktorum şişman deeelki.hem boyun var daha 3-4 kilo alabilin dedi bana.kıskançsın kızııııııım kıskanç.hem benim sadece göbişim var hıh.

hoşgeldin canım nerelerdesin bakıyım sen
h.b. tatlım
fındık işlerinden pek vakit bulup giremiyomdu. nasılsın nasıl gidiyor hamişlik...
bu arada bebekleriniz dönmeye başladı mı ? normal yada sezeryan doğum için dr larınız neler diyyy ????
bide kızlar aranızda oruç tutan varmı ????

çatlaaaaaaaaaaaaaaaaak çıtırtı.doktorum şişman deeelki.hem boyun var daha 3-4 kilo alabilin dedi bana.kıskançsın kızııııııım kıskanç.hem benim sadece göbişim var hıh.

ne kıskanacam yaaaa aldığın kiloyumu kıskanayım sen onu doğumdan sonra görürsün nasıl oluyomuş kilo vermek o zaman dersin keşkem okaa almasaydım deyüüüü
bizimde bi göbemiz var herhalde sadece göbemiz var diye o kaaa kişlo almaya ne gerek var nan illa boyun uzun diye dört köşemi olucun mannak :mymeka::mymeka::mymeka:

ben buseyi yedirip geliyom ha kaçmayın bi yere sizde accuk enerji toplayun
:roflol::roflol::roflol::roflol:

lan benim hamile kalmadan bir yıl önce 8 kilo fazlam vardı ben onu rejim bilem yapmadan verdim.bunuda veririm ne olmuş.ohooooooo daha yaşım genç spor neyin hallederiiiiiiiiiiiiim

yeme nan hem o doktor ne biçim doktor yaaa kendüsü kilolu herhal arkadaş ariii kendine haaaa kilon iyiymiş peh peh peh hiçde iyi değel canım fazla fazla fazlakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

92 ile hamile kalan kadına nasıl verirsin diyem zaten verseydi o kiloyla hamile kalmazdı canım demekki veremiyormuş :mymeka::mymeka:

eee tabiii o kaaaa aksiyon yaparsan ağrır belin accuk rahat dur fingirdeme fingirdek karu aksiyoncu fingirdek:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yok kuzum yaaaa eskide kaldı onlar:utangac:
h.b. tatlım
fındık işlerinden pek vakit bulup giremiyomdu. nasılsın nasıl gidiyor hamişlik...
bu arada bebekleriniz dönmeye başladı mı ? normal yada sezeryan doğum için dr larınız neler diyyy ????
bide kızlar aranızda oruç tutan varmı ????

walla dünden beri bel ağrısıyla uğraşıyorum benim oğluşum dönmüş kafası aşağıdaymış
ben tutamıyorum canım yaa dayanmam imkansız:1no2:

lan benim hamile kalmadan bir yıl önce 8 kilo fazlam vardı ben onu rejim bilem yapmadan verdim.bunuda veririm ne olmuş.ohooooooo daha yaşım genç spor neyin hallederiiiiiiiiiiiiim

he walla biz genciz veririzkaydirigubbakcemile5
şişko çıtırtı bide sezeryan olacak zor toplanır artık:roflol:hamileliğini özlemesine gerek kalmaz zaten koca bir göbeği olur:roflol::roflol::roflol:

benim dr plesantam aşağıda diye sen normal yapamazsın diyor. bi kaç hemşireyede sordum önce bebek sonra plesanta diğer adıyla eşiği çıkması gerekmiş o yüzden normal olamazmışım. ameliyattanda çok korkuyom :(
ilk birgün oruç tuttum sonra dayanamadım...

dilmuh, itek inş sonuna kadar bebişleriniz normal gider :Saruboceq: bende hep kendimi normale hazırlıyordum.

yaaa sezeryandan bende çok korkuyorum ama sanki içimdende sezeryan olacakmışım gibi hissediyorum
inş.bi aksilik olmadan bebişlerimizi alırız kucağımıza
yaa acaba sezeryanda dikiş izi çok kalıyor mu hep merak etmişimdir

tutturmuş yaşım genç diye yaaa habu yaşta o kaaaa kilo alırsan benim yaşımda ne olcuuun merak ediiim haaaaa:roflol::roflol:
he walla biz genciz veririzkaydirigubbakcemile5
şişko çıtırtı bide sezeryan olacak zor toplanır artık:roflol:hamileliğini özlemesine gerek kalmaz zaten koca bir göbeği olur:roflol::roflol::roflol:

hade canım hade ben buseyi doğurduktan 1 sene sonra eski kiloma döndüm bacım
sonra sana bu kaaa zayıflık yakışmiii dediler bende aldım kilo
hem ben heçde öle zor toparlanmadım çarçabuk ayağa kalktım anacım görüşecüüükkkk
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

yaaa sezeryandan bende çok korkuyorum ama sanki içimdende sezeryan olacakmışım gibi hissediyorum
inş.bi aksilik olmadan bebişlerimizi alırız kucağımıza
yaa acaba sezeryanda dikiş izi çok kalıyor mu hep merak etmişimdir

dikiş izi kalmıyor o eskidendi cnm. estetik yapıp içten dikiş atıyorlar. ama kötü olan taraf arta kalan etler sarkıp büzülünce yani vücuttaki şişlikler inince çatlaklar asıl ozaman ortaya çıkıyor. işin yoksa selilüt kremleri vesaire kullan dur. uğraşabilirsen tabiii

Back
X