• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

eminiz canım facesinde bir arkadasından aldık haberi 30 haftalık falandı karakız zaten adı üstünde erken doğum işte çok erkeni yok

Kızlar günaydın herkese;
şimdi nazlıyla görüştüm aynen aktarıyorum söylediklerini...
Karakızımın bir anda tansiyonu çıkmış ve tansşyonunu kontrol altına alamamışlar o yüzden duru'muzu hemen almak zorunda kalmışlar.
Şuan duru'muz küvezdeymiş 1 ay küvezde kalıcakmış Karakızımızda hastanedeymiş tansiyonu hala kontrol altına alınamamış onunla uğraşılıyormuş.
Nazlıda yoldaymış evine dönürmuş aksam araıyacakmış tekrar karakızı bize o haber vericek.
Ve tabiki şuanda en çok ihtiyaçları olan şey bizim dualarımız hepimiz onlar için bol bol dua edelim.
inşallahh iyilik haberlerini alırızz :Saruboceq:

şimdi facede arkadasıda bunu yazmış

Fatmanın tansiyonu yükseldiğinden dolayı anne ve bebeği riske atmamak için erken doğuma aldılar,ama Fatma yoğun bakımda tutuluyor tansiyonunu dengeleyemedikleri için,bebekte küvezde erken doğduğu için.."

eminiz canım facesinde bir arkadasından aldık haberi 30 haftalık falandı karakız zaten adı üstünde erken doğum işte çok erkeni yok

amaaanınnn:( ben de akşamki yazışmalarınıza bakıp da herhalde doğru değildir diyodum.... canım ya inşaallh ikisi de iyidir. :Saruboceq:

canım benim ya. umarım ikiside iyidir. tüylerim diken diken oldu valla. Allahım ikisinide korusun:Saruboceq:
ben de tırstım bak şimdi:( ben hiç düşünmüyodum doğumu filan sanki hiç doğmuycak gibi geliyodu inş iyidirler canım yaaaa.. Allahım bu mübarek günde yarıdm et karakızımıza:(:çok üzgünüm:

aminnnnnnnnnnnn geceden beri rüyamda kıcağız keşke istanbulda olsaydım bi gider görürdüm cok üzüldüm yaaa

Kızlar günaydın herkese;
şimdi nazlıyla görüştüm aynen aktarıyorum söylediklerini...
Karakızımın bir anda tansiyonu çıkmış ve tansşyonunu kontrol altına alamamışlar o yüzden duru'muzu hemen almak zorunda kalmışlar.
Şuan duru'muz küvezdeymiş 1 ay küvezde kalıcakmış Karakızımızda hastanedeymiş tansiyonu hala kontrol altına alınamamış onunla uğraşılıyormuş.
Nazlıda yoldaymış evine dönürmuş aksam araıyacakmış tekrar karakızı bize o haber vericek.
Ve tabiki şuanda en çok ihtiyaçları olan şey bizim dualarımız hepimiz onlar için bol bol dua edelim.
inşallahh iyilik haberlerini alırızz :Saruboceq:

Allahım bi türlü inanmak istemiyodum:(((

tansiyondan he...

Allahım sen durumuza da fatmamıza da yardım et:(((

ay çok fena oldum ben ya keşke kızcağızın yanına gidebilsem! destek destektir.

nehir tek elimizden gelen şey dua etmek olcak bizim:(

istanbulda olanlar ve karakızın yanına gidenler bize de haber veririler herhalde. merakta bırakmazlar

aayyyyyy noluyo kızlar yaaaaa
amanın offf okudum içim bi tuhaf oldu
allah allah şoktayım senağlamasenağlamasenağlama ööfffffffffffffffffffffffff
kesin gebelik zehirlenmesi olmuştur el ayak yüz şişmesi tansyon problemi felan bunları gösteriiiii
allah yardımcısı olsun rabbim bebesinide bağışlasın kendinide :Saruboceq:

evet canım ya ben çok üzüldüm bebek erken doğmus tamam küvezdeymiş ondan yana korkum yokta fatmanın durumuna cok üzüldümm inş tansiyonu kontrol ederler de çıkar yoğun bakımdan :(

aayyyyyy noluyo kızlar yaaaaa
amanın offf okudum içim bi tuhaf oldu
allah allah şoktayım senağlamasenağlamasenağlama ööfffffffffffffffffffffffff
kesin gebelik zehirlenmesi olmuştur el ayak yüz şişmesi tansyon problemi felan bunları gösteriiiii
allah yardımcısı olsun rabbim bebesinide bağışlasın kendinide :Saruboceq:

ayy sorma canım ya ben de şoka girdim sabah bi açtım geçmişi okuyayım kimse yok dedim amaaann neler olmuş gece yarısı... ayy

evet canım ya ben çok üzüldüm bebek erken doğmus tamam küvezdeymiş ondan yana korkum yokta fatmanın durumuna cok üzüldümm inş tansiyonu kontrol ederler de çıkar yoğun bakımdan :(

bebeğe de fatmaya da bişi olmıcak buna inanalım kızlar ya kontrol altına alırlar tansiyonu inş

kızlar hep şöle derdim içimden bir sürü kadın erken doğum yapıyo acaba bizden birleride yapacakmı diye bakın bkarakızın başına geldi inşallah başka kimsenin başına gelmez yaaaa rabbim vakti zamanında doğurmayı nasip etsin:Saruboceq:

kızlar hep şöle derdim içimden bir sürü kadın erken doğum yapıyo acaba bizden birleride yapacakmı diye bakın bkarakızın başına geldi inşallah başka kimsenin başına gelmez yaaaa rabbim vakti zamanında doğurmayı nasip etsin:Saruboceq:

krispi valla ben de hep erken doığum yapar mıyım acep derdim kociş de bana hep bebişimiz 17 kasımda değil kesin 10 kasımda gelcek deyip duruyodu ne biliim inş bebelerimiz vaktinde sağlıkla doğar

amin canım ben o gün fatma elim yüzüm cok şişti dedğinde korkmustum açıkcası :sinifsinif:

bi kaç önce iş yeri doktoru izin vermişti ona senin durumun ii değil elin ayağın cok şiş doktora git die

Back
X