Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karakız erken doğum yapmış edoş şimdi nazlıdan alcak telefonunu bakalım nasıl durumları geceden beri meraktan öldük
eminiz canım facesinde bir arkadasından aldık haberi 30 haftalık falandı karakız zaten adı üstünde erken doğum işte çok erkeni yok
ben de tırstım bak şimdicanım benim ya. umarım ikiside iyidir. tüylerim diken diken oldu valla. Allahım ikisinide korusun:Saruboceq:
Kızlar günaydın herkese;
şimdi nazlıyla görüştüm aynen aktarıyorum söylediklerini...
Karakızımın bir anda tansiyonu çıkmış ve tansşyonunu kontrol altına alamamışlar o yüzden duru'muzu hemen almak zorunda kalmışlar.
Şuan duru'muz küvezdeymiş 1 ay küvezde kalıcakmış Karakızımızda hastanedeymiş tansiyonu hala kontrol altına alınamamış onunla uğraşılıyormuş.
Nazlıda yoldaymış evine dönürmuş aksam araıyacakmış tekrar karakızı bize o haber vericek.
Ve tabiki şuanda en çok ihtiyaçları olan şey bizim dualarımız hepimiz onlar için bol bol dua edelim.
inşallahh iyilik haberlerini alırızz :Saruboceq:
aayyyyyy noluyo kızlar yaaaaa
amanın offf okudum içim bi tuhaf oldu
allah allah şoktayım senağlamasenağlamasenağlama ööfffffffffffffffffffffffff
kesin gebelik zehirlenmesi olmuştur el ayak yüz şişmesi tansyon problemi felan bunları gösteriiiii
allah yardımcısı olsun rabbim bebesinide bağışlasın kendinide :Saruboceq:
evet canım ya ben çok üzüldüm bebek erken doğmus tamam küvezdeymiş ondan yana korkum yokta fatmanın durumuna cok üzüldümm inş tansiyonu kontrol ederler de çıkar yoğun bakımdan![]()
kızlar hep şöle derdim içimden bir sürü kadın erken doğum yapıyo acaba bizden birleride yapacakmı diye bakın bkarakızın başına geldi inşallah başka kimsenin başına gelmez yaaaa rabbim vakti zamanında doğurmayı nasip etsin:Saruboceq:
kızlar hep şöle derdim içimden bir sürü kadın erken doğum yapıyo acaba bizden birleride yapacakmı diye bakın bkarakızın başına geldi inşallah başka kimsenin başına gelmez yaaaa rabbim vakti zamanında doğurmayı nasip etsin:Saruboceq: