Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecmiş olsun canımgünaydın kızlar.yaaaa karakızın haberini okudum çok mutlu oldum şükürler olsun çıkmış yoğun bakımdan.minik kızıda hayırlısıyla bi an önce toparlar inşallah kendini.
bende dünden beri perişanım.grip olmuşum boğazım çok ağrıyo yutkunamıyorum.limonlu çay içiyorum bol bol.gecede bu ağrı yüzünden uyuyamadım.tabi bide bu rüyalar varki sormayın.ya sabaha kadar elli kere doğurdum offffffff
tebrikler daha nice senelereeeegünaydın kızlar
bugün evlilik yıl dönümümüz 5. yılımız bitti
günaydın kızlar bi geçmişe bakem dediydim karakızdan haber almak için ama neyseki iyimiş galiba çok sevindim vallaaa zemuszemus duru da iyi olcak inşallaaahh
ebiş nan bende de 5 kuruş para yokmuş kardeşim sömürmüştü paramııı
servisle de gitmeyem eccük daha geç gelem dediydim neyseki kızımın kumbarası yardıma koştu kaydirigubbakcemile3 inince çektim artııkk
sgümüşcüm nice yıllara canııımmmm
ben de cts doktora gitmiştim ama karakızın durumundan hiçbişe yazamadımm bebişim çok ii çok şükür 1720 gr olmuş çok iri deel dedi doktor suyum da iyimiş rahat rahat oynuyomuşş sonunda elevit verdi meğer kilo almiyem diye vermemişmiş şimdi de kilo almadıımı görünce verdii bi daha ki kontrol 3 hafta sonra sonra da 2 haftaya incekmişşş
epidurali sordumm tabiki tavsiye ediyorum ama bazı annelerin ağrı eşiği çok yüksek oluyo baya açılma olmasına rağmen az acı hissediyolar onlarda normal yapıyoruz gerek yok dedi görcez artık
haa bu arada bebişim dönmüş kafa aşağıdaymış benim midede kafa zannettiğim sertlik galiba ayak kaydirigubbakcemile3 artık daha da dönmezmiş yani şimdilik normal doğum gözükiii
kızlar yaa şimdi kocaman don alıncak diyonuz yaa ee o bol bol daha kötü değil mi tam vücuda göre olması gerekmez mi yaa nasıl alcaz ben anlamadım yaaa :gitme:
valla bende baya üzüldüm çatlak görünce ama yapacak bişey yok.şimdi krem bebe yağı kullanıyorum ama doktorum demişti bu kremler sadece az indiriyomuş ama çatlamaya engel değilmiş.ben doğumdan sonrada kullanırım çatlak kremi diyom kendimi avutuyom.ne yapayım ya artık bikini giymeyecez ıyyyyy ben mayoda sevmem ama ne yapayım yaaaa
TEBRİK EDERİM NİCE YILLARA CANIMgünaydın kızlar
bugün evlilik yıl dönümümüz 5. yılımız bitti opuyorumnanaktan
artık hepimiz iyice ağırlaştık cnm ben de öleyimgünaydın cerin, dilmuh ...
bend e bu gece hep karakızla ilgli bişeler gördüm yaaa daha güzel haberlerini alırız inşallah...
ben şu an hiç iyi değilim. başım ağrıyo ve başımı dik tutamıyorum,masadan kaldıramıyorum..... nefesim daralıyo... hhoooffff:a015: çalışmak istemiyom yaaaaamafoldumben
ikimiz de şuursuzus desene maşallah bebişine cnmgünaydın kızlar bi geçmişe bakem dediydim karakızdan haber almak için ama neyseki iyimiş galiba çok sevindim vallaaa zemuszemus duru da iyi olcak inşallaaahh
ebiş nan bende de 5 kuruş para yokmuş kardeşim sömürmüştü paramııı
servisle de gitmeyem eccük daha geç gelem dediydim neyseki kızımın kumbarası yardıma koştu kaydirigubbakcemile3 inince çektim artııkk
sgümüşcüm nice yıllara canııımmmm
ben de cts doktora gitmiştim ama karakızın durumundan hiçbişe yazamadımm bebişim çok ii çok şükür 1720 gr olmuş çok iri deel dedi doktor suyum da iyimiş rahat rahat oynuyomuşş sonunda elevit verdi meğer kilo almiyem diye vermemişmiş şimdi de kilo almadıımı görünce verdii bi daha ki kontrol 3 hafta sonra sonra da 2 haftaya incekmişşş
epidurali sordumm tabiki tavsiye ediyorum ama bazı annelerin ağrı eşiği çok yüksek oluyo baya açılma olmasına rağmen az acı hissediyolar onlarda normal yapıyoruz gerek yok dedi görcez artık
haa bu arada bebişim dönmüş kafa aşağıdaymış benim midede kafa zannettiğim sertlik galiba ayak kaydirigubbakcemile3 artık daha da dönmezmiş yani şimdilik normal doğum gözükiii
amiinnn canım ne de çok biliyo eskiler her bi şeyi di mişekercik valla bende yıllar önce annem koyarken dalga geçmiştim bunlar ne böyle ben hayatta giymem bunları diye.ama dün görünce nasıl sevindim.ya anneler herşeyi ne kadar ince düşünüyolar.rabbim nur içinde yatırsın anneleriimi,dünyada olanlarada uzun ömür versin
kızlar size bir soru sorcam ama lütfen dalga gecmeyin
zıbın denilen sey nedir???
ya tamam daa bol olunca bez ped ne koyacaksak onnar kaymazmı ben gıcık olurum o zaman nolacak yaawwwkartanesi vücuda göre alırsak dikişlerimizi rahatsız eder.şöyle büyük büyük koakarı donu al gitsin bacım.zaten şu ilk haftalarda giyilir sonra giymezsinki belki okadar bile giyilmez.
TEBRİK EDERİM NİCE YILLARA CANIM
artık hepimiz iyice ağırlaştık cnm ben de öleyim
ikimiz de şuursuzus desene maşallah bebişine cnm
amiinnn canım ne de çok biliyo eskiler her bi şeyi di mi
zıbın bebek yeni doığduğunda tutup kaldırması giydirmesi zor oluyo diye body yerine giydirilen gömlek gibi bişey önden bi iple bağlanıveriyo giydirmesi pratik oluyo işte anneler rahat ediyo ince güzel bi kumaştan oluyo hast. takımlarında var aslında fanile gibi de kullanılıyo benm yeğene ablam 4-5 ay hep zıbın giydirdi ele avuca gelcek kadar tombiş olmuyo ya bebekler hem de çok naif oluyolar ondan zıbın tercih ediliyo kimisi de (becerikli olanlar) direk body giydiriyo ama ben bu beceriksizlikle anca zıbın giydirirm
he dilmuh kızz tarçın da at içine:)
mart bende de aynı çekingenlik var neden çekiniyosam?
ya bide ben çok utanıyorum bu şiş göbekle dışarı çıkmayaeşimle geceleri çıkıp yürüyüş yapıyoruz sokak lambalarının altından geçerken nasıl kızarıyorum anlatamam hiç hayatımda böyle kilolu olmamıştım
bide göbeğim öyle şiş ki aynı şeyleri giymekten sıkıldım herkesin aynı şekilde şişmiyor göbeği benm acayip fırladı
nasıl yencem ben bu utancı
aslında utanacak ne var eşim sürekli beni teselli etmeye çalışıyor sen hamilesin normal diye ama ben bi türlü yenemedimmm
şekercik ben hamile kalınca bi tane mayo almıştım ama giyemedim maalesef çünkü gidemedim tatile.hamile mayosu değil şöyle buyondan bağlamalı şirin bişey.artık öyle takılcaz ne yapalım.ya bizim aile fazla çatlamamış ama bilmiyorum ya benimki erkenmi ne bugün 31.haftam bitiyo