• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

kızlar zaten kadın olsun erkek olsun bir göğüs bir el bir ayak kol her neyse işte bi taraf daha büyüktür bunlar gebelikle alakalı degiller suanda psikolojık olarak insan aynaya bakınca kendini sevmiyor ama eski halimize dönücez normal kilolu kadınlara bir bakın bizim kadar göbekleri olan varmı bizimkide dönecek eski haline

evet ben de geçen bi adam gördüm benden 3 kat fazla göbeği vardı hehe bak gene geldi aklıma azcık moral bulayım hem biz hamileyiz normal o kadarcık:)

DİLMUH incelemeye kalktımmı aboooooooo içinden çıkılmaz hal alıyor

canım zaten bebeği hissetmek, onun varlığı herşeye yetiyor amma velakin görüntümüzdeki o değişiklikler insanın ister istemez moralini bozuyor.

göbemin altını göremiyom yan aynalardanda arkama bakıyom durum nedir diye bel denen şey kalkmış :roflol:
eşimde geçen diyor hani nerde o ince belli yarim sinir edioyr

hehe ben de göremiyorum göbeğimin altını alt kısımları da göremiyorum:)

ellerim artık dahada fazla uyusuyor yaa neyseki 2 ay kaldı Allahın izniyle gececek

ay canım uyuşma da zor sık sık ellerini hareket ettir...

kesinlikle doğru.ben aylar önce başladım krem yağ falan ama çatladı.aman salla yavrum boşveeeeer.

yaaaaa öğrenecek bi ton şey var ben hiç bi halt bilmiyom offffffffff.bi tane büyük yok yanımda gıcık oldum.doğumdan sonra herkesle mesafeli olurum ben çok gıcık oldum herkese

canım bende netten ögrendim yeni doğanlarla ilgili seyleri okurken gözüme ilişti sen takılma kimseye gene arastır kendin

SEKERCİK benden çok su içen yoktur he birde tuvalet yolunda bekçilik yapan :roflol: inş bol su içmemin faydasını görürürüm

şekercik canım kaç beden almak lazım onu bilemiyom ya.şimdi benim hamilelikten önce bedenim 36-38 di.ben ne alcam şimdi.ya eksiklerimi tamamlamam lazım.bide normal doğumda dikiş olcak ya ona bi zararı olmaz dimi.ben bu dikiş olayını doktora soram bi dahaki gidişimde.adam bıktı benden o kadar çok şey soruyomki.ayyyyyyyyyyyy bu gidişimde 33-34 haftalık olcam çatı muayenesi vaaaaaaaaaaaaaaaar.aboooooooooooo.

evet ben de geçen bi adam gördüm benden 3 kat fazla göbeği vardı hehe bak gene geldi aklıma azcık moral bulayım hem biz hamileyiz normal o kadarcık:)

ay canım uyuşma da zor sık sık ellerini hareket ettir...

anam zor ki ne zor yaa bi işe hevesle baslayıp bitiremiyorum bi iş bi dinlenme
idare etcez artık :Saruboceq:

dilmuh, canım kk daki topikler çok güzel yardımcı oluyor bebek bakımı konusunda ben baya not çıkarmıştım saolsun herkes paylaşıyor yaşadıklarını bebekler bi doğsun burdan gene birbirimize destek çıkıcaz:)

N.S.E. o hamilelik psikolojisi mahvediyo zaten ben sabah da 30 ağustos kutlamalarını görünce ağladım...Alalhtan kociş fark etmedi giyiniyodu.

şekercik canım bende göbişin altını göremiyom diye rahattım geçen söyşe hafif kaldırdım falan orda gördüm çatlak başka yerde yok zati.siz sakın bakmayın ;)

kenyacım valla araştırıyom ama artık kafam durdu ya neyse allah büyük bişekilde kalkcam altından.

KENYACIM aslında bunlar güzel günlerimiz dediğin gibi tadını çıkara çıkara hamileliği yaşamak gerek. isterse beklesin 9 ayı ben bebeğimle mutlu olayım bana yeter bizler seçmedikki bu durumu onlar istedi bizde ceremesini çekiyoz

şekercik canım kaç beden almak lazım onu bilemiyom ya.şimdi benim hamilelikten önce bedenim 36-38 di.ben ne alcam şimdi.ya eksiklerimi tamamlamam lazım.bide normal doğumda dikiş olcak ya ona bi zararı olmaz dimi.ben bu dikiş olayını doktora soram bi dahaki gidişimde.adam bıktı benden o kadar çok şey soruyomki.ayyyyyyyyyyyy bu gidişimde 33-34 haftalık olcam çatı muayenesi vaaaaaaaaaaaaaaaar.aboooooooooooo.

canım ben 38 bedendim hamilelikten önce hamile kıyafetlerimi 40 aldım tabi 38 de var kalıba göre degişiyo sen ne beden giyiyosan 1 beden büyük al mutlaka

SEKERCİK benden çok su içen yoktur he birde tuvalet yolunda bekçilik yapan :roflol: inş bol su içmemin faydasını görürürüm

inş canm ben de elimdne geldiğince içiyorum bide çok tuvalete çıkıyorum ama en azından enfeksiyon riskimiz azalıyor bide dün gene ufaktan hemoroit gösterdi kendini ama hemen yok oldu şükür bi atlatsak son ayları

aa dur bi baktım geldim şimdi de l beden almış ablam ben de 36-38dim kız önce:) ama bu korse sıkı olursa iyiymiş bol olmıcakmış zaten. bi de ablam da normal doğum yapmıştı hemen de giydi sezaryende hemen giyilemiyormuş dikişler üstte oluyor ya... ablam dikiş sorunu yaşamadı yani bilmiyorum istersen gene de sen sor doktoruna. korkma hiç çatı muayenesinden canm, 38. haftada yapmıyorlar mı kız çatı muayenesini? zor bişe deilmiş ama kasmıcakmışsın kendini. uzun da sürmüyomuş zaten öyle diyor diğer kadınlar:)

anam zor ki ne zor yaa bi işe hevesle baslayıp bitiremiyorum bi iş bi dinlenme
idare etcez artık :Saruboceq:

canım geçecek bu yorgunluklar :)

evet ya birde sebebli sebepsiz ağlamalar anında boşalıyor insan çok fena eşimde amma sulugöz oldun diyor gerçi teselli etmesinide biliyor ama insanın elinde değil.

ya birde eskiler bize çok laf atar sizinkide hamilelik mi diye yok biz ne zorluklar altında doğum yaptık az cesur olun her işi yapın vs vs aman ya bir taneside benim kaynanam :))) gene döndüm dolandım kaynanama laf getirdim

şekercik canım bende göbişin altını göremiyom diye rahattım geçen söyşe hafif kaldırdım falan orda gördüm çatlak başka yerde yok zati.siz sakın bakmayın ;)

kenyacım valla araştırıyom ama artık kafam durdu ya neyse allah büyük bişekilde kalkcam altından.

kalkarsın tabi canım sıkıntı yapmaa

KENYACIM aslında bunlar güzel günlerimiz dediğin gibi tadını çıkara çıkara hamileliği yaşamak gerek. isterse beklesin 9 ayı ben bebeğimle mutlu olayım bana yeter bizler seçmedikki bu durumu onlar istedi bizde ceremesini çekiyoz

ne kadar söleselerde sevdiklerinden hoslarına gittiği için böle yapıyolar opuyorumnanaktan

dilmuh bakmıcam tamam söz:)

kenya gibi ben de M beden alıyorum çoğu şeyimi artık hatta hamiş kıyafeti olmayan normal kıyafetler de giyyorum azcık bol emme:)

aman canım hemoroide dikkat et bol kayısı sıvı tüket hamilelikte çok yaşanan bir durummuş.

evet ya birde sebebli sebepsiz ağlamalar anında boşalıyor insan çok fena eşimde amma sulugöz oldun diyor gerçi teselli etmesinide biliyor ama insanın elinde değil.

ya birde eskiler bize çok laf atar sizinkide hamilelik mi diye yok biz ne zorluklar altında doğum yaptık az cesur olun her işi yapın vs vs aman ya bir taneside benim kaynanam :))) gene döndüm dolandım kaynanama laf getirdim

he pek bi sulugözüm ben:)
kociş de baya sabırlı çıktı valla ben olsam kendime sabredemem:)))
ya kaynanan böyle mi diyo benimki iyi Allahtan gerçi çok da uzağız ama sabır kardeşim, hem her işi yapsak Allah korusun bişey olsa vicdan azabı çekmicek mi bu insanlar neden böyle düşüncesiz konuşuyor anlamıyorum herkes bir mi? ben kendimi yormadan yapmaya çalışıyorum bazen de boşverip bişey yapmıyorum keyfime göre yani.

ne kadar söleselerde sevdiklerinden hoslarına gittiği için böle yapıyolar opuyorumnanaktan

he bence de:) benm kociş bayılıyo bu halime sık sık takılıyo memeler kalça büyüdü ya:)

ben şimdi pazara gidem annemgili iftara çağırdık sonra görüşürüz kızlar
sıkıştımda :)))))

o hemoroid belası bendede var uzun zamandır yok ama azcık acı yesem cıplak ayakla yere basıp katı beslensem hemen cıkar ayyy cok kötü bişe yaa Allah düşmanımın basına vermesin

anaamm fır fır sayfalar uçiy hiç bişe okuyamimm zadece şuursuzumun yazdığı bi kaç şeyi gördüm güldüm gene kartanem yauww hastayım sağa Şeniz

bu aradaa edoşummmmm hediyeni yolladım yoldaaaaa APS ilen yolladım bizim kurumun içinde postane vardı memur arkadaş en güzeli bu paketi APS ile yollayak didi bende tamam dedim bakalım ne zaman eline geçicikkk
yarında kısmetse kartanesüüü senin paketi çıkaracüümmm korkma hacıııııı cicişlerin üstüne oturmicun yane kaydirigubbakcemile3 ama seninkini kargoya verecüm çünkü postanenin zarfına sığmıy koce torba laelaelaelaelae

Back
X