• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

kızlar siz bebek odalarını nasıl aldınız ben öyle rengarenk odalardan almadım... beyaz hatta krem gibi gardrop şifonyer ve karyola aldım...hatta gardırobu 3 kapılı almıştım 4 kapılıyla değiştiricem...bi tarafını da kendim çarşaf vs dolabı olarak kullanıcam... gardıropla şifonyerin kulplarını değiştirebilirim renk yapsın diye ..şunlar çok hoşuma gitti. E-Bebek | Bebek Odası-Süsleme | Mobilya Kulpları | bi de duvarları stickerlarla falan süslicem ...nevresim takımı falan da renkli olunca yeter heralde... hafta sonu modokoya baktım inanılmaz süslüydü mobilyalar...öyle almak istemedim hem de çok pahalıydı 3000 tldan başlıyo ! biraz büyüyünce de ya karyola alıcam yine ikeadan bu aldığımız ürünlerin devamı var çünkü ya da normal bi baza alıcam..duvar süslerini kaldırıp kulpları falan da değiştirince genç odası olucak...uzun zaman kullanır diye düşündüm...

gurbetcim park yatak hangisinden aldın ?? yaa ben hep ilk zamanalr için park yatak alıcam diyodum ama şimdi hem oda hem park yatak gereksizmiş gibi geldi karar veremedim :(

inş kısa zamanda istediğiniz yer çıkar da yerleşir rahat edersiniz canımm....
canım benim ki kraftın park yatağı. onuda ablamdan aldım. onun bebişi biraz tombul olduğundan çok kullanamamıştı. ama kumaşı falan çok güzel öyle naylonumsu değil. yükseltme aparatı var. bebiş küçükken onu kullanacağız hareketlenmeye başladığında onu çıkarıp alt katı kullanacağız. ama takım alacaksan ve bebeiş odasında uyuyacaksa gerek yok canım almaya boşuna 200-300 lira verme

ayyy bu grip beni mahvetti yaaaa.boğazım ağrıyo burnum tıkalı nefes alamıyom of yaaaa hamielikte de çekilmiyo grip mrip
kız iyi bak kendine. oralar serindir çorapsız gezme.

dilmuh dikkat et canım kendine ben grip olunca hemen bi limon yerim yada sıkar suyunu içerim cok ii gelir denesene canım

bacım dün akşamdan beri limonlu çay içip duruyom.gündüz iyiydim biraz ama yine başladı yaaa.ben gene limon falan içem madem sağol canım

bizde yıkandık paklandık oturuoss oğlumla inque bana bak büyük alma kremi belki ii gelmeyecek sana benim gibi denemelik kücük boy al tatlım ii gelmezse baska krem alırsın bu arada bebişine maşallah canım

unı maşallah cnm kızınaa :nazar:
benim dr.da normalde olsa epidurali öneriyor çatır çatır doğurmana gerek yok dedii kaydirigubbakcemile3
benim odamda beyaz ağırlıklı cnm mavi eskitmesi var üzerinde sende kendin renklendirebilirsin cnm.
Ben bi tanede beşik alıcam annemde doğum yapıcağım için mutlak lazım bide ilk zaman gece odasında bırakamam tek başına yatak odamda kullanırım diyorum..

bacım dün akşamdan beri limonlu çay içip duruyom.gündüz iyiydim biraz ama yine başladı yaaa.ben gene limon falan içem madem sağol canım

babannem öle derdi her dertler gece artat diye gercekten gündüz iyi hissediyo insan kendini gece daha kötü oluyo
Allah acil sifalar versin canımm

selam ccanlarııımmmm ...bugün dr.a gittikkkk...kızımı gördümmmm...ayy çok tatlı olmuşşş... birden gözlerim yaşardı kucağıma alıp koklamak istedim... opuyorumnanaktan allahım hepimmizin meleklerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş...bu ara o kadar duygusallaştım ki herşeye ağlıyorum :( benim pamuk 1347 g olmuş... herşey gayet iyi dedi dr. amcası... şimdilik kafası yukarda henüz doğum pozisyonu almamış...inş döner... normal de olsa sezeryan da olsa epidurali kesinlikle öneriyorum, sen bunları düşünme herşeyi bana bırak sen bebeğini büyütmeye bak dedi... ayy zaman yaklaştıkça iyice heyecanlanmaya başladım zemuszemus

kızlar hafta sonu ikeaya gittik o kadar çok bebek vardı ki anlatamam...her yer bebek arabalarıyla doluydu... nasıl tatlılardı anlatamam...ben bebiş olunca evden çıkamıycaz sanıyodum ama demekki öyle olmuyo herkes almış minicik bebeklerini alışverişe gelmiş... bayıldımmm hepsine...

hastane için ben iki tane önden düğmeli pijama bi tane de gecelik aldım...pijamalarım uzun kollu gecelik de kısa kollu... sabahlık almayı düşünmüyorum çünkü hastane çok sıcak oluyo...hatta pijamanın üstlerini bile giyebileceğimi zannetmiyorum .. emzirme atletleri var ya sutyenli olanlardan içime de onlardan alıcam...çok sıcak olursa kimse yokken pijamanın üstünü çıkarırım ... hamile kilodu da almak lazım heralde en azından 2-3 tane beli yüksek olanlardan....

doğuma girerken zaten ameliyat önlüğü giydiriyolarmış... doğumdan çıkınca da bi süre kontroller vs bitene kadar öyle kalıyomuşsun... 2 pijama bi gecelik yeter heralde yaa bi gecelik daha alsam mı acep CADIARZU

hastaneden çıkarken ne giycez o da bi dert... sezeryan olursa herşeyin beli acıtır heralde...

peki siz ped mi alıcaksınız yoksa hasta bezi mi ne bi de öyle bişey kullanılıyomuş..ama bi arkadaşım hiç gerek yok iki tane büyük pedlerden koyarsın en kötü ihtimalle demişti...

göğüs için ben de lansinohun kremini alıcam ama biri 22 tl yazmış ben sordum 32 tlydı.... bu kadar fark olur mu yahu...

ayy ne çok yazmışım kaydirigubbakcemile2
oy maşallah bebişinee..güle güle günlerde kullansın canım bebişin odasını.bence sade olman ii olmuş canım istediğin gibin renklendirirsin
ayyy bu grip beni mahvetti yaaaa.boğazım ağrıyo burnum tıkalı nefes alamıyom of yaaaa hamielikte de çekilmiyo grip mrip
geçmiş olsun canım aman dikkat et kendıne canım benım.tez zamanda iyileşirsin inşşşopuyorumnanaktan
bizde yıkandık paklandık oturuoss oğlumla inque bana bak büyük alma kremi belki ii gelmeyecek sana benim gibi denemelik kücük boy al tatlım ii gelmezse baska krem alırsın bu arada bebişine maşallah canım
saatler olsun tatlımmmmmm...
bende daha yemek yıyemedımm yaa bakalım 15-20 dk hazır olur heral düdüklüye koydum bişiler.süpürge yaptım.yemekten sonrada halı silcem hazır evde koçiş yokken tam zamanııı....süprizzzzz

ayyy elifim gördük mü acaba birbirimizi yaaa :)))))))))) ne giymiştin söle bakim... ben çok vakit geçirdim orda kesin karşılaşmışızdır :))))

alla allaa benim arkadaşlar da çok memnun kaldı epiduralden... herkes farklı oluyo demekki..e biz kime inanıcaz :)

saol teyzesiii...:1hug:

valla canım bende aynı şeyi düşndüm hafızamı yokluyorum ama
gözümünönüne getiremiyorum bi türlü
siyah giyinmiştim canım öyle dikkat çkemiyodum yaneee
bide rahatsızlandım çok fazla kalmadıkbebiş bölümünebakıp çıktık hemen.

yaa bende şaşırdım vallaa herkes farklı konuşuyo
en iyisii kimseyi dinlememek kendi bildiğingibi hareket ediceksin.

slm hatunlar iyi akşamlar hayırlı iftarlar hepinize
çok şükür karakızımızdan iyi haberler alıyoruz
çok sevindim ne kadar açığımız kaldı tefriciye duasından bende okumak isterim
arkadaşlar bebişlerinizin cicilerini yıkadınızmı kaç derecede neyle yıkadınız :kedi:

slm hatunlar iyi akşamlar hayırlı iftarlar hepinize
çok şükür karakızımızdan iyi haberler alıyoruz
çok sevindim ne kadar açığımız kaldı tefriciye duasından bende okumak isterim
arkadaşlar bebişlerinizin cicilerini yıkadınızmı kaç derecede neyle yıkadınız :kedi:
slm canım ya ben daha yıkayamadım dalin in bebe deterjanı var diolar bide hacışakirin bebe sabun tozu varmış makina için ama daha bakamadım markete buralarda yok büyük markt.lerde vardır heralde die düşünüyorum

Back
X