selam ccanlarııımmmm ...bugün dr.a gittikkkk...kızımı gördümmmm...ayy çok tatlı olmuşşş... birden gözlerim yaşardı kucağıma alıp koklamak istedim... opuyorumnanaktan allahım hepimmizin meleklerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş...bu ara o kadar duygusallaştım ki herşeye ağlıyorum

benim pamuk 1347 g olmuş... herşey gayet iyi dedi dr. amcası... şimdilik kafası yukarda henüz doğum pozisyonu almamış...inş döner... normal de olsa sezeryan da olsa epidurali kesinlikle öneriyorum, sen bunları düşünme herşeyi bana bırak sen bebeğini büyütmeye bak dedi... ayy zaman yaklaştıkça iyice heyecanlanmaya başladım zemuszemus
kızlar hafta sonu ikeaya gittik o kadar çok bebek vardı ki anlatamam...her yer bebek arabalarıyla doluydu... nasıl tatlılardı anlatamam...ben bebiş olunca evden çıkamıycaz sanıyodum ama demekki öyle olmuyo herkes almış minicik bebeklerini alışverişe gelmiş... bayıldımmm hepsine...
hastane için ben iki tane önden düğmeli pijama bi tane de gecelik aldım...pijamalarım uzun kollu gecelik de kısa kollu... sabahlık almayı düşünmüyorum çünkü hastane çok sıcak oluyo...hatta pijamanın üstlerini bile giyebileceğimi zannetmiyorum .. emzirme atletleri var ya sutyenli olanlardan içime de onlardan alıcam...çok sıcak olursa kimse yokken pijamanın üstünü çıkarırım ... hamile kilodu da almak lazım heralde en azından 2-3 tane beli yüksek olanlardan....
doğuma girerken zaten ameliyat önlüğü giydiriyolarmış... doğumdan çıkınca da bi süre kontroller vs bitene kadar öyle kalıyomuşsun... 2 pijama bi gecelik yeter heralde yaa bi gecelik daha alsam mı acep CADIARZU
hastaneden çıkarken ne giycez o da bi dert... sezeryan olursa herşeyin beli acıtır heralde...
peki siz ped mi alıcaksınız yoksa hasta bezi mi ne bi de öyle bişey kullanılıyomuş..ama bi arkadaşım hiç gerek yok iki tane büyük pedlerden koyarsın en kötü ihtimalle demişti...
göğüs için ben de lansinohun kremini alıcam ama biri 22 tl yazmış ben sordum 32 tlydı.... bu kadar fark olur mu yahu...
ayy ne çok yazmışım kaydirigubbakcemile2