2009 Kasm Anneleri

nbr kızlaaaaaaaaaaar.nasılsınız bakem.az geçmişe bakcam.
bu arada cersudan haber yokmu yaaaaaa

iyidir güzelim yaaaa

hadi bak bakalım

vala yok heralde haber kimse bişi bilmiyo cersuyla ilgili

benm kociş daha gelmedi aman sarındım battaniyeye oturayım dedimmm

amaana örgü örüyodum ya yelek, beceremedim kol kısmında arttırılcakmış da nasıl artçak anlamadım kaldı ööle

he bide diyom ki motif motif (şişle beceremiyom madem ki tığla ama örgü yünüyle kalın yünle yane) renkli örüyodum örtü yaparım koltuğa deyü ama bitmediydi sonra aklıma geldi ben bunları hızlıca yapayım da bebeğime oyun halısı yapayım:))) :emir_bebek: altına da bir kumaş geçiririz olur mu kiiiiiiiii

iyidir güzelim yaaaa

hadi bak bakalım

amaana örgü örüyodum ya yelek, beceremedim kol kısmında arttırılcakmış da nasıl artçak anlamadım kaldı ööle

he bide diyom ki motif motif (şişle beceremiyom madem ki tığla ama örgü yünüyle kalın yünle yane) renkli örüyodum örtü yaparım koltuğa deyü ama bitmediydi sonra aklıma geldi ben bunları hızlıca yapayım da bebeğime oyun halısı yapayım:))) :emir_bebek: altına da bir kumaş geçiririz olur mu kiiiiiiiii

kumaşla örgü arasına elyaf koydur ama cnmmm :kedi::kedi:

ben de merak edyom yaa....

burda birbirimize alıştık bu gibi durumlarda çok meraklanıyoruz valla..

bi telefon fihristi yapılsa nasıl olur sizce kızlar...?

slm kızlar ayy cok yorulmusum yaa gerci bitek ben yorulmadım yanımdakilerin hepsi yoruldu :)
bugun doktora gittik sancıları söledim normal artık dedi
tansiyonum ve kilomuda cok ii dedi 9 kilo olmus toplamda
bebişimize gelince 2400 gr olmus minik kızımız
suyum iyiymiş erken dogum riski yokmus
40 haftayı genelde dolduruyor artık bebekler dedi doktorum
nasıl dogum itediğimi sordu normal dedim en iyisi bebişin dogum kanalına girmiş dedi
sezeryanı asla önermiyorum sorun yoksa dedi
epidurali sordum eger dayanamazsan uygularız dedi
sakıncası varmı diye sordum sezeryan kadar sakıncalı deil dedi
yani bugun mutlu ve huzurlu bi şekilde ayrıldım doktordan
en cokta bebişime sevindim
bu arada usg cihazına bir tekme attıki doktorum masallah cok hareketli bir bebek olucak dedi :)
işte bu kadar yaa bak bak gecmişin içinden cıkılmaz bu nedir ayy okuyamadım valla

iyidir güzelim yaaaa

hadi bak bakalım

ohhhhhh maşallah bacım pek hamaratsın.
kız oyun halısı nasıl yapcan bende yapam tarif ette.örgü yapacaksan altınada kumaş iyi olur tabi.kumaş az kalın olsa daha iyi olur bence.

evet bi garip oluyo insan vallaa...

kız edaaa bak tansiyonumuz düşüymüş bacım.. dikkat edelim bari bi taraflarda bayılıp kalmıyak

krispi hayırlı olsun canım arabanız.. kazasız günlerde kulanın
sağol canım allah razı olsun
bayılcan bayılcann :lepi::lepi: yüksek araba güzle olurr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hade bakam hayırlısı alındı artık para verildi notere gidildi üzerinede aldı bitti iş
allah korusun kızz ama ne bilem pek tansiyonumda düşmez benim yaaa :uhm:
önce dyim kii ayy sinek sonra bakimm koloniiii halindee :roflol::roflol::roflol: yok diim bu sinek deelll :roflol::roflol:

Kenyaaaa haber verr bırak geçmişiiiiiiiiiiii

bu arada bebişimize polar mont aldık bide arkadasalrına hediye aldık bebek gormeye gidicez bakalım :)
müsait olunca eklerim birtanede nevresim takımı aldık cok güzel :)

kızz ne dünüü en son c.tesi girmiş :sinifsinif::sinifsinif:
hayır en son girdiği günü hatırlamıyorum da pzt gitçem diyodu girmedimi demek istediydim aslında yanlış ifade ettim kızlar olmazsa toplanıp memlekete gitçez diyodu annesigil götürcekmiş galba

kumaşla örgü arasına elyaf koydur ama cnmmm :kedi::kedi:
hmm mantıklı bak aklıma gelmediydi kız sağol:) renkler de yeşil turuncu kahverengi ve krem:))) çiçek motifleri yapıyodum bugün karıştırdım örgü şişlerini yünleri çıkardım hamarat gibi başlamışım vaktiyle :hulya:

slm kızlar ayy cok yorulmusum yaa gerci bitek ben yorulmadım yanımdakilerin hepsi yoruldu :)
nasıl dogum itediğimi sordu normal dedim en iyisi bebişin dogum kanalına girmiş dedi
bu arada usg cihazına bir tekme attıki doktorum masallah cok hareketli bir bebek olucak dedi :)
işte bu kadar yaa bak bak gecmişin içinden cıkılmaz bu nedir ayy okuyamadım valla

maşallah kocaman olmuş kuzuuuuuuuuuuuuun.
ohhh doğum kanalınada girmiş ne güzel.inşallah hepimiz normal doğum yaparız hayırlısıyla.
çok güzel haberler getirmişin kııııııııız:nazar:

kııııız krispi araba mı aldınız ohhhhh güle güle kazasız belasız kullanın inşallah.
ayyyyy bizim arabada bugün bozuldu yawww motordan duman çıktı :sinifsinif: yapılana kadar evden çıkmayacam artık offfffffff

maaşallah kenya tombik olmuş senin yavruş....:nazar:

benim zayıf kuşum bile son kontrolde usg ye patlatmıştı .. yaramaz olcaklar bunlar nasıl başetcez kız:emir_bebek:

kızzz dilmuh, kenya, napıyonuz aşağıdaaaaa
gelin

he krispi hayırlı olsun şekerim arabanız kazasız belasız günlerde kullanmayı Allah nasip etsin inşallah
teşekkür ederim canım benim sağol

oooohhhh senden mutlusu yoktur şimcik demi bende pazartesi gidicem nasipse doktora

kızlaar ben kaçıyom az mama yimeyeee :kedi:

afiyet olsun edoş..

bu arada bebişimize polar mont aldık bide arkadasalrına hediye aldık bebek gormeye gidicez bakalım :)
müsait olunca eklerim birtanede nevresim takımı aldık cok güzel :)

hayırlı olsun canım

yaaaa star haberi izliyom da sinirlerim bozuldu bee.. çocuk kaçırma olayları bu yıl çok artmış onu gösterdi..şimdi de ortaöğretim okulunun önünde uyuşturucu satıldığını ve çocukların çoğunun kullandığını gösteriyo... yavrularımızı nasıl koruycaz bu pisliklerden kızlar yaaamafoldumben

he kızlar yaa valla cok mutlu oldum özlemişim kusumu
bidahaki randevumuz 15 gun sonraya
bende hep zayıf gibi düşünüyodum galba baklavalar yaradı bayramda :)
ben mutfaktayım gelicem optum sizi

ayyy :nazar: maşallah kız bebeğine ne kaa büyümüş ben de haftaya pazartesi salı gibi gidicem daha karar vermedim ne gün gideceğime.
ne güzel ya doğum kanalına girmiş he hissediyomuydun peki?
benm bebek tam yan yatıyo ya keyif ehli mübarek
nedir bu kasım bebeklerinin yaramazlığı kök söktürcekler bizeeee
ohhhhhh maşallah bacım pek hamaratsın.
kız oyun halısı nasıl yapcan bende yapam tarif ette.örgü yapacaksan altınada kumaş iyi olur tabi.kumaş az kalın olsa daha iyi olur bence.
yok ay ne hamaratlığı :kedi: yeni evlendiğimde başladıydım sonra da koca koltuk nası bitircem die üşendiydim elbet bi işe yara diye tutuyodum bi kenarda yarıycakmış kalın bildiğin örgü ipi aldım işte bi de kalın şiş, onlarla minik motifler yaptım eskiden öyle minderler yapılıyodu bi boş bi dolu batarak, ayn ıonlardan işte minik kareler oluşuyordu devam edeyim diyorum sonra da birbirine gene o iplerle tuttururum koca bi yün örtü olur sonra da altına uygun renkte bir kumaş alır dikeriz arasında da elyaf iyi olur yumoş yumoş kızzzz oturur vlet üstünde en azından dimi halıda oturacağına iyidir diyom

çatırdıııı arabanız hayırlı olsun tatlım kazasız belasızkullanamk nasıp etsın allah :nazar:
kenyacım senınde mınınk kızına masallah ohh cok sevındım normal dogum yapcana hayırlısı ıle kurtuluruz ınşallah :nazar:

afiyet olsun edoş..

hayırlı olsun canım

yaaaa star haberi izliyom da sinirlerim bozuldu bee.. çocuk kaçırma olayları bu yıl çok artmış onu gösterdi..şimdi de ortaöğretim okulunun önünde uyuşturucu satıldığını ve çocukların çoğunun kullandığını gösteriyo... yavrularımızı nasıl koruycaz bu pisliklerden kızlar yaaamafoldumben

canım bende böyle haberleri izledikçe korkuyorum ne yapacaz diye.ama allah büyüktür ya öyle bebişleri başı boş sokaklara atmazsak bişey olmaz allahın izniyle.yaaaa bu kaçırılan çocukların çoğu sabahın köründe çıkıyolar sokağa akşama kadar anası hiiiiiiç umursamıyo.
biz sahip çıkacağız bilinçli olacağız hiç bişey olmaz o zaman korkma

Back
X