2009 Kasm Anneleri

kızlar ya dün akşam yattığımda karnımın sağ tarafında ince ince bir sızı hissettim arada gelip giden bir sızı, ama dayanılmaz değil yani bi de karnımın alt kısımları taş gibi olmuştu

bi de çok itiraf etmek istemesem de bikaç gündür gelip gidiyo o sancı hep aynı yerde....
normaldir deyü avutuyorum kendimi
korkmamaya çalışıyorum

günaydın gızlaaaaa
Günaydııın,
Kızlar ben acaip heyecanlıyım, tam 8,5 ay boyunca normal doğum yapmayı planladıktan sonra dün gece fikrimi degişip sezeryan yapmaya karar verdim. Ve bu durumda sadece 23 gün kaldı. Heyecandan sabahın köründe uyandımzemuszemus
niye gııı neen sezaryann? normal en iyisi ama tabii sen bilirsin gerekçelerine bakmak lazımm :roflol:

kızlar ya dün akşam yattığımda karnımın sağ tarafında ince ince bir sızı hissettim arada gelip giden bir sızı, ama dayanılmaz değil yani bi de karnımın alt kısımları taş gibi olmuştu

anaa yaww dün aşam benimde karnım taş gibiydi ama uzun süre öle sert kaldı şincik geçmiş gayet yumuşak kaydirigubbakcemile3 sızım felan yoktu benimki deeldir emme ben daha küçüğüm

anaa yaww dün aşam benimde karnım taş gibiydi ama uzun süre öle sert kaldı şincik geçmiş gayet yumuşak kaydirigubbakcemile3 sızım felan yoktu benimki deeldir emme ben daha küçüğüm

he benm de uzunca bi süre taş gibi kaldı noluyo dedm bebek mi oraya toplandı dedim anlamadımmm

bunlar normal yaa az kaldı gayrı

ama çok hafifti

kasılma mı ki dedim ben de bi an sertti sonra yumuşadı hafif bi sancı vardı bıçak girer gibi
hee kasılma o zaman oo (sanki çok biliyomuşum gibi) :roflol: :roflol:
günaydın gızlaaaaa
niye gııı neen sezaryann? normal en iyisi ama tabii sen bilirsin gerekçelerine bakmak lazımm :roflol:
günaydın ebişiimmm gıı aşam beni aramışın duymadım tee gecenin yarısında gördüm nan
günaydın kızlar nabersiniz görüşmeyeli
slm canmm
kasılmışın işte kasılmışşıınnn
günaydın kızlar
günaydııın

kızlaar yaa bizim şirket dellendii gaaba kaloriferi yakiiler gııı anam sıcaktan patlıyazaaaam -tatlicadiarzu-

Günaydııın,
Kızlar ben acaip heyecanlıyım, tam 8,5 ay boyunca normal doğum yapmayı planladıktan sonra dün gece fikrimi degişip sezeryan yapmaya karar verdim. Ve bu durumda sadece 23 gün kaldı. Heyecandan sabahın köründe uyandımzemuszemus
Geçmiş olsun canım umarım birseyin çıkmaz....

Benim kararımı değiştirmemin en önemli sebebi şu; Biliyorsunuz ki eşim yurtdışında yasıyor ve izin gün sayısı belli. Normal doğum yapmam durumunda
1) eşimin doğuma hiç yetişememe durumu olabiliyor
2) eşim doğuma erken gelecek olursada izni sadece 20 gün olduğu için ve bizde onunla gidecegimiz için bu seferde kızımız daha 10 günlük bile olmadan ucaga binmesi gerekn bir durum olabiliyor.
3) yada eşim doğumdan sonraki gün gelebilirdi ama ben eşimin yanımda olmasını istiyorum:çok üzgünüm:
4) son olasılık eşimin şans eseri tam doğumdan önce ki gün gelebilmesiydi ama bu olasılığın çok düşük olduğunu düşünerek fikrimi değiştirmiş bulunuyorum.

Ne diyim kızlar yaaa, normali gerçekten çok istiyordum ama kabul etmem gereken bir gerçek var ki normal yapabilecek lüksüm yok gibi görünüyor (en azından kocamı yanımda istersem). Bu durumda diyecek tek seyim kalıyor; "Herşey vatan içinturkbayragi"

Sabahın köründe annemi bile uyandırdım anne 23 gün kaldı diye:)
tabee kocişin yanında olması çok önemli ama iyi düşün canım soora pişman olma
drla iyice konuş istersen

günaydınlar aha şimdi doktora gidecem ordanda bebeğimin istanbuldan eşyaları geldi onu almaya gidicem mide bulantım ve kolumdaki ağrı için doktora gidiyorum umarım bişe yokturrrrr
hadee ii haberlere gelirsin inşallah geçmiş olsun

günaydın herkese

karar vermek önemli benimde kafam karışık acaba sezeryan mı olsam diye. daha eşimle konuşmadım. hayırlısı olsun canım
evet hakkında hayırlısı olsun canım benimde kafam karışık ama bi aksilik olmazsa normal istiyom ben

günaydın aseba iyiyiz canım cersuyu merak ediyoruz daha haber yokkk
sen nasılsın
ayy inşallah sonuçlar iyidir cersu da en yakın zamanda güzel haberlerini alırız
bende iiyim ya ne olsun evi topladım azcık süpürsem deyüü düşüneyom

burcumurat günaydın canım

he benm de uzunca bi süre taş gibi kaldı noluyo dedm bebek mi oraya toplandı dedim anlamadımmm

bunlar normal yaa az kaldı gayrı
ama benim doğuma daha çok varr ben kasım sonuyum
slm canmm
kasılmışın işte kasılmışşıınnn
kasılmadım işte bee daha erken bağaaaa
amma şincik sağa bi kasılırım görürsün
dairede kalorifermi yandı o kadar soğudumu gayri oralar gıı
23 ekimde kociş angaraya gelicii sizden hava durumunu öğrenirim o zaman
ona göre hazırlarım bişeler çünkü bizim burda daha yaz

ayy inşallah sonuçlar iyidir cersu da en yakın zamanda güzel haberlerini alırız
bende iiyim ya ne olsun evi topladım azcık süpürsem deyüü düşüneyom

burcumurat günaydın canım

ben hamiş olduumu öğrendiimden beri elektrik süpürgesine elimi süremiim gıı kociş kızıyoo o süpürüyoo :utangac: bi de viledalıyo ben sadece toz aliimm :jeyyar:

ama benim doğuma daha çok varr ben kasım sonuyum

kasılmadım işte bee daha erken bağaaaa
amma şincik sağa bi kasılırım görürsün
dairede kalorifermi yandı o kadar soğudumu gayri oralar gıı
23 ekimde kociş angaraya gelicii sizden hava durumunu öğrenirim o zaman
ona göre hazırlarım bişeler çünkü bizim burda daha yaz

nan bence o kaa soğumadı ayy ben mi yanıyomkiiii annamadım fallaaa
aaşamları soğuk oluyo ama evde hiç kombiyi yakma ihtiyacı hissetmedim ben sadece ayağıma çorap giymeye başladım o kaa bi de cıbıl cıbıl gezilmii garii

ben hamiş olduumu öğrendiimden beri elektrik süpürgesine elimi süremiim gıı kociş kızıyoo o süpürüyoo :utangac: bi de viledalıyo ben sadece toz aliimm :jeyyar:

anaaa ne güzelmiş oo öle hadii şincik evdeyim yavaş yavaş yapayomda çalışırkende işten gelip koştur koştur yapıyodum vallahi ama ben 4:30 da çıkıyodum işten
ama çalışırkende hamiş olduğumu öğrenince enaz ayda bazen 15 güne bir kadın alıyodum temizliğe
amma yapmazsam kocişi beklersem ben bu evde naal durarım

günaydın milletttttttttttttttttt
avea hat kullanan var mı aranızdaaaaaaaaaaaa avea hatlarda bi sorun var mı yaaa

anaaa ne güzelmiş oo öle hadii şincik evdeyim yavaş yavaş yapayomda çalışırkende işten gelip koştur koştur yapıyodum vallahi ama ben 4:30 da çıkıyodum işten
ama çalışırkende hamiş olduğumu öğrenince enaz ayda bazen 15 güne bir kadın alıyodum temizliğe
amma yapmazsam kocişi beklersem ben bu evde naal durarım

hee o iş sakat oluyoo cidden de :roflol: ama zaten haftasonundan haftasonuna anca yapıyoz

Back
X