2009 Kasm Anneleri

yaaa wannaaaaaaaaaaa biz senlen ne kaa zamandır göruşemiyoh ben sağa bi iki yazdımda cevap göremedim gııı yohsam beni sevmin mi artık :delphin:

kızlar ya dün akşam yattığımda karnımın sağ tarafında ince ince bir sızı hissettim arada gelip giden bir sızı, ama dayanılmaz değil yani bi de karnımın alt kısımları taş gibi olmuştu

dun benim oglan beni baya bi delirtti, ben delirdikce karnim tas kesildi valla. bi ara baya korktum, sanki hafif agrida girdi gibi oldu. bu sabah iyiyim cok sukur, kizim su an hickirmakla mesgul.kaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun canım umarım birseyin çıkmaz....

Benim kararımı değiştirmemin en önemli sebebi şu; Biliyorsunuz ki eşim yurtdışında yasıyor ve izin gün sayısı belli. Normal doğum yapmam durumunda
1) eşimin doğuma hiç yetişememe durumu olabiliyor
2) eşim doğuma erken gelecek olursada izni sadece 20 gün olduğu için ve bizde onunla gidecegimiz için bu seferde kızımız daha 10 günlük bile olmadan ucaga binmesi gerekn bir durum olabiliyor.
3) yada eşim doğumdan sonraki gün gelebilirdi ama ben eşimin yanımda olmasını istiyorum:çok üzgünüm:
4) son olasılık eşimin şans eseri tam doğumdan önce ki gün gelebilmesiydi ama bu olasılığın çok düşük olduğunu düşünerek fikrimi değiştirmiş bulunuyorum.

Ne diyim kızlar yaaa, normali gerçekten çok istiyordum ama kabul etmem gereken bir gerçek var ki normal yapabilecek lüksüm yok gibi görünüyor (en azından kocamı yanımda istersem). Bu durumda diyecek tek seyim kalıyor; "Herşey vatan içinturkbayragi"

Sabahın köründe annemi bile uyandırdım anne 23 gün kaldı diye:)

canim, durumuna gore hangisi icine sinecekse ona gore karar vericeksin tabi.

benim ilk dogumumda oglum ters oldugu icin sezeryan gunu belliydi. esimde ona gore gelmisti yanima, o zaman hersey daha kolay oluyor.

simdi yaklasik 10 gun sonra yolcuyum. bakalim londrada ne diycekler. normal dogum derlerse esim, oglum, annemler dogumdan hemen sonra gelicekler. gelip beklemelerinin bir anlami yok cunki, oglanin okulu var.

olurda yine sezeryan olursa bir iki gun once gelicekler insallah.zemuszemus

günaydın kızlar nabersiniz görüşmeyeli
selam cnm
anaa yaww dün aşam benimde karnım taş gibiydi ama uzun süre öle sert kaldı şincik geçmiş gayet yumuşak kaydirigubbakcemile3 sızım felan yoktu benimki deeldir emme ben daha küçüğüm
yaa benimde son 1- 2 haftadır karnım sertleşio ve kasıklarımda ağrılar oluyo ayy geçen gece sağ kasığıma bi sancı girdi çığlık attım resmen
günaydın aseba iyiyiz canım cersuyu merak ediyoruz daha haber yokkk
sen nasılsın
cersuya nooldu gıı dün akşam ben topic den çıkarken girdiydi net e
günaydın kızlar
selam
hee kasılma o zaman oo (sanki çok biliyomuşum gibi) :roflol: :roflol:

günaydın ebişiimmm gıı aşam beni aramışın duymadım tee gecenin yarısında gördüm nan

slm canmm

kasılmışın işte kasılmışşıınnn

günaydııın

kızlaar yaa bizim şirket dellendii gaaba kaloriferi yakiiler gııı anam sıcaktan patlıyazaaaam -tatlicadiarzu-
ben de kasılıyom nan ne kaaa mutluyummm
hee hacı akşam pijamaya bakam die ulus çarşısını oraya gittim emme mağazayı bulamadım yaa onu soracadımmm

heee gördü beni fannaaaaaaaaa delikafadulden
napiyen gııııııııııı Şeniz

iyiyim canim, valla kasit yok. yaparmiyim hic oyle sey? sen neler yapiyosun? bitti mi hazirliklar bakalim?

hee ben gördüüümm sen de dolaba koyan tayfaya geçmişin fasulye neyn koydum diidinn :1ninca: ama biz de koyduuk anam gelinceee hihoyyyt hihoyyyt

buzluga attiklarinizi soyleyin kiz, bende atiyorum. yediklerinizi soylemeyin.:olmaz:

nan bence o kaa soğumadı ayy ben mi yanıyomkiiii annamadım fallaaa
aaşamları soğuk oluyo ama evde hiç kombiyi yakma ihtiyacı hissetmedim ben sadece ayağıma çorap giymeye başladım o kaa bi de cıbıl cıbıl gezilmii garii
bizim burada da aşamları soğuk olii gündüz evin içide serin emme dışarılar sıcak
sizin kaloriferci kafayı sıyırmış

hee o iş sakat oluyoo cidden de :roflol: ama zaten haftasonundan haftasonuna anca yapıyoz
vallahi ben haftada 3 kez süpürüyommm evdeyim yaa
çalışırken de bi haftaiçi bide haftasonu süpürüyodum
yerlerde saç felan gördünce sinir olayom

günaydın milletttttttttttttttttt
avea hat kullanan var mı aranızdaaaaaaaaaaaa avea hatlarda bi sorun var mı yaaa
alla allaaaaa sınırlı servis diooo
ben kullaniim gıı hatta şincik anamla konuştum heçbi sorun yoktu tlfda olabilir

selam cnm
yaa benimde son 1- 2 haftadır karnım sertleşio ve kasıklarımda ağrılar oluyo ayy geçen gece sağ kasığıma bi sancı girdi çığlık attım resmen
cersuya nooldu gıı dün akşam ben topic den çıkarken girdiydi net e
selam
ben de kasılıyom nan ne kaaa mutluyummm
hee hacı akşam pijamaya bakam die ulus çarşısını oraya gittim emme mağazayı bulamadım yaa onu soracadımmm

kasılıyo bu daa
ay benim kasığımda ağrı mağrı yok kasılmıyom herhal ben
tüh beee ben de oralarda servis beklerkene duymamışım dimekkiii
anam şu picama da saa bi nasip olmıcak herhal kafamçokkarıştı

nan cersu geldimidiii anaa pek merak ettim geçmişe bakem bii kaydirigubbakcemile4

ben bamya didim bi kere sen yannış görmüşünnn lülülülülülü
hee taam hacı o zaman
iyiyim canim, valla kasit yok. yaparmiyim hic oyle sey? sen neler yapiyosun? bitti mi hazirliklar bakalim?

buzluga attiklarinizi soyleyin kiz, bende atiyorum. yediklerinizi soylemeyin.:olmaz:
hee bu cernimo da onu söledidii hihoyyyt
bizim burada da aşamları soğuk olii gündüz evin içide serin emme dışarılar sıcak
sizin kaloriferci kafayı sıyırmış

vallahi ben haftada 3 kez süpürüyommm evdeyim yaa
çalışırken de bi haftaiçi bide haftasonu süpürüyodum
yerlerde saç felan gördünce sinir olayom

ben kullaniim gıı hatta şincik anamla konuştum heçbi sorun yoktu tlfda olabilir

ben eve gidince direk zıbarıp yattıım için yerde saç maç göremiim gıı :roflol: :roflol:

nan cerenimoo sizin beşik geldimiii
ben sepetten vazcaydım haftasonu beşik alacüüüz
resmini çek de bi koy hele yaa

Back
X