• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

kizlar selam cok fazla duramicam.. ama bisey sormam lazim.. hamisken sac kestirdinizmi? benimkiler acaip uzadilar ve ben bu ne sekilde idare edemiyorum artik.. dogumdan sonrada 40gün kesemicez lohusayiz diye.. bu kkoca kari laflari benim canimi sIkIyor.. ne kadar inanmasamda kafami karistiriyor?
canliz kiz sen kestirdinmiCADIARZU

koca kari hikayeleri ama bende kestirmedim. oglumdada kestirmemistim, simdide disimi sikiyorum. normalde kisa kullaniyorum saclarimi, ozledim ama dogumdan sonra bi ara kestiririm.

krispi canımın içi ben gidiyodum istanbul bahçelievlerdekine.doğum fiyatları baya bi uçuktu.şimdi vandakine gidiyom oda senin işine yaramaz bacım
yok anam oraylan bura arasında dağlar kadar fark var bacım ay napim doktorum orda başka yere gidemem bu saatten sonra sanırım 2000 tl burası o da bağkurlu fiyatı özel fiyatı daha pahalıdır
aysecim bende inanmıyorum bu safsataya ama kestiremedim genedeee :kedi::kedi:

kız edoş nolimişki saç kestirince benimkilerde uzadıda gidip kestirecedim

canım bi tarif ediver beeeee.kız kociş gözünü kapatıp domates almış ne edeceksem o kadar domatesi.neyse kullan kullan azalttım ama son nefeslerini vermek üzereler hemen kullanmam lazımda çorba edem dedim.

ben domates salcasiyla yaparim ama. hic domatesli yapmadim, istersen yazayim. ama sen domatesleri tuketmek istiyorsun galiba. o zaman baska bisi yapican.

domates çorbası sütlümü olimiş ben süt neyn koymuyom yaaaa
dilmuh rendele domatları buzluğa koy sos yaparsın lazım olur

üff kizlar ya insan inanmasada sonra cok laflar cok etkiliyor ne bileyim.. sizlerde inanmiyosunuz ama kestirmiyosunuzda.. gecen kuaför kadinda dedi.. eskilerin bi bildigi varmiski böyle bisey söylenmis dedi.. ben olsam kestirmem dedi.. annemde diyor inanmasanda 2 ay daha sabret diye.. karar veremiyorum.. ben asla inanmam hurafelere ama cevre cok etkiliyor sanirim.. kasta aliyoruz agdada yapiyoruz hem kökten aliyoruz.. saci ucundan kestiriyoruz.. bebegin ömrüyle akliyla ne ilgisi varsa..

ben domates salcasiyla yaparim ama. hic domatesli yapmadim, istersen yazayim. ama sen domatesleri tuketmek istiyorsun galiba. o zaman baska bisi yapican.

hımm ben domatesle yapam dedim gııı
domates çorbası sütlümü olimiş ben süt neyn koymuyom yaaaa
dilmuh rendele domatları buzluğa koy sos yaparsın lazım olur

kız buzlukta yer yokki.minicik buzluk.domates atmıştım zati.anam sen ver o zaman tarifi.netten baktım hep sütlü yapiiiler

canım bi tarif ediver beeeee.kız kociş gözünü kapatıp domates almış ne edeceksem o kadar domatesi.neyse kullan kullan azalttım ama son nefeslerini vermek üzereler hemen kullanmam lazımda çorba edem dedim.

bugün bende yapacam çorba. benim kociş te tarla dometesi diye 1 kasa alıp gelmişti 1 aydır yiyoz valla. son 5-6 tane kalmış bitirem dedim.

az sıvı yağla 2 kaşık unu kavuruyon. 1 kaşık salça ekliyon. sonra robottan geçirilmiş domatesi ekliyon. istersen bu arada blendrlada şöyle bi karıştır topak olmasın diye. su ekliyon 1 litre kadar pişiriyon. tuzu karabiberide pişmeye yakın eklersin.

ben böyle yapıyom canım süt koymam ben zaten

üff kizlar ya insan inanmasada sonra cok laflar cok etkiliyor ne bileyim.. sizlerde inanmiyosunuz ama kestirmiyosunuzda.. gecen kuaför kadinda dedi.. eskilerin bi bildigi varmiski böyle bisey söylenmis dedi.. ben olsam kestirmem dedi.. annemde diyor inanmasanda 2 ay daha sabret diye.. karar veremiyorum.. ben asla inanmam hurafelere ama cevre cok etkiliyor sanirim.. kasta aliyoruz agdada yapiyoruz hem kökten aliyoruz.. saci ucundan kestiriyoruz.. bebegin ömrüyle akliyla ne ilgisi varsa..

canım ben kestirdim. hatta kendim kestim saçımı:) haftaya bi daha kestirecem doğumda rahat edeyim diye.

bugün bende yapacam çorba. benim kociş te tarla dometesi diye 1 kasa alıp gelmişti 1 aydır yiyoz valla. son 5-6 tane kalmış bitirem dedim.

az sıvı yağla 2 kaşık unu kavuruyon. 1 kaşık salça ekliyon. sonra robottan geçirilmiş domatesi ekliyon. istersen bu arada blendrlada şöyle bi karıştır topak olmasın diye. su ekliyon 1 litre kadar pişiriyon. tuzu karabiberide pişmeye yakın eklersin.

ben böyle yapıyom canım süt koymam ben zaten

Şeniz Şeniz hah süpersin bacım şimdi kalkıp yapcam.benimkide tarla domatesi almış iki koca poşet.geri az kaldı 10 tane falan onuda artık çorba falan bitircem.buzlukta yer yok yoksa çoktaaaaaan atmıştım buzluğa.
bide canımın içi sonradan katılaşıyomu.şimdi yapcam kociş akşam geliyodaŞeniz

kestirdikten sonra aklinda soru isareti kalicaksa azcik daha sabret canim.

hah, bak buda iyi fikir.

kız buzlukta var domateslerim olmasada yer yokki minicik buzluk
canım ben kestirdim. hatta kendim kestim saçımı:) haftaya bi daha kestirecem doğumda rahat edeyim diye.

ya evet benim saçlar acayip uzadı uzundu zaten şimdi dahada uzun doğumda nasıl uğraşcaksam.şimdi bile uğraşamıyom yaaaa.banyodan sonra kuruması taranması.offf bide dalgalı benimki

Şeniz Şeniz hah süpersin bacım şimdi kalkıp yapcam.benimkide tarla domatesi almış iki koca poşet.geri az kaldı 10 tane falan onuda artık çorba falan bitircem.buzlukta yer yok yoksa çoktaaaaaan atmıştım buzluğa.
bide canımın içi sonradan katılaşıyomu.şimdi yapcam kociş akşam geliyodaŞeniz

yok katılaşmaz ununu çok koyma 1 yemek kaşığı koy koyulaşmaz o zaman.
kız seninki yine 2 poşet almış benimki 1 kasa almış 20 kilo kadar. buzluğada atmam ben çok sevmiyom öyle. zor bitirdik. şimdi bi daha alcam diyo

Birşeyler yapasım var ama ne yapayım şaşırdım bugün örgüye devam edeyim diyorum yok böyle enteresan şeylerle uğraşasım var kaydirigubbakcemile3

Kedi 79 sende 22 sine al gününü yan yana odalarda yatarız artık:)

nekaa güzel olurdu demi canım. ama benim bebiş seninkinden küçük kıyamamkiiii :utangac:

vallla ben 4 aylıkken falan kestirdim canım. ama şimdi banada diyolar artık kestirme asla ve kat a inanmıyorum ama senide anlıyorum aslında kestirsem benimkilerde iyi olcek

kk nın çok bilmiş hatunları yawwww domates çorbasını sütsüz yapsam olurmu.ya son kalan sütü içmiş bulunmaktayımda.veeeeee ben bu çorbayı ilk defa yapcam hele bi el atın gııııııııopuyorumnanaktan

benim tarif sütlü be gülümm kremalı domates oluy yaniii

kız edoş nolimişki saç kestirince benimkilerde uzadıda gidip kestirecedim

anamm koca karılar diiiykii bebenin ömrü kısalıymışş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cnm 1 kaşık unu 1 kaşık tereyağı ile kavuruyorum domatesleri koyup az kavuruyorum sonra 1 brd.süt koyuyom ve istediğin koyuluğa göre su yerkende üstüne muhakkak kaşarrrr :lepi:

kız buzlukta var domateslerim olmasada yer yokki minicik buzluk

ya evet benim saçlar acayip uzadı uzundu zaten şimdi dahada uzun doğumda nasıl uğraşcaksam.şimdi bile uğraşamıyom yaaaa.banyodan sonra kuruması taranması.offf bide dalgalı benimki

benim saçlar da belime yakın. üstüne kıvırcık. eşimde kızıyor kestirince. bende banyodan sonra ucundan ucunda kesiyom kendim. kıvırcık olduğu için bellide olmuyo

Back
X