2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

doğum günün ne zaman benimki 7 Şubat
ama ben 7 aylığım yoksa nisanda falan doğardım sanırım :roflol: :roflol:

Son düzenleme:
dilekdilek cidden şu korunma işini nasıl halledeceksin ben hala kararsızım

En büyük sıkıntım bu zaten leblebim ben ilaç kullanmak istemiyorum.Prezervatifle korunucaz ama ilk geced prezervatif olmazmış ve benim ilk gecem yumurtlama zamanına denk geliyor:çok üzgünüm:sanırsam 9 ay 10 gün sonra anne olucam:CüvCüv: nişanlımda fazla bilgili değil bu konuda ben ondan daha bilgiliyim daha çok araştırıyorum o hiç oralı bile değil ama ben bebek istemiyorumö hemen yaa en azından 6 ay beklemek istiyordum evlilik rayına otursun borçlarım bitsin istiyorumkafamçokkarıştı

Sevgili dilekdilek hg ,işlerini bitirmişsin hayırlı olsun cnm.

Biz bugün halıları hallettik,hepsini kaşmirden aldık.

Şimdi perde kaldı.

Bir de bu ay sonunda koltuklarımız gelecek.

Mutfağa üstü tezgah olarak kulanılacak şekilde beyaz eşyalarımızın renkerine uygun gri dolap yaptırdık.Altını erzak dolabı olarak kullanacağım.Mercimek,pirinç,bugur,un,şeker vs. Dün bu dolabımızda geldi.

Yinede eksik var,banyoya dolap,paspas,sabunluk tk.
Ütü,ütü masası,salona dekorasyon için objeler,yemek için masa örtüsü...
Allah hepimize kolaylık versin

ayy koptum ya gülmekten :roflol: :roflol:
dilekdilek sen düğünün için bir takvim yap düğünden sonra da doğum takvimi yaparsın :roflol: :roflol:
sana gülerken benim başıma gelirmiş :1shok: kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
Mısracığım onlar kolay hallolur dicem ama sen başla artık onlarada yavaştan yavaştan her gittiğinde bişey al hem teker teker alırken fazla koymuyor toptan alınca daha çok para gidiyomuş gibi geliyor.Ucuz ne bulduysan al fazla ıvır kıvır alma süs eşysı felan yada borcam tarzı ürünler çünkü nasılsa evlenince sana çok gelecek onlardan şimdilik ihtiyacın olanları al bence.
Kendimi çok abla gib hissetim birden sürekli akıl veriyorum ama napim bu sıkıntıları ben çok çektim engin tecrübelerimden sizde yararlanın istiyorum:))
Şeker leblebi gülme komşuna gelir başına ben ilk gece hamile kalanlara çok gülüyordum yaaaa banane banane ben hemencecik bebiş istemiyorum 6 ay sonra hamiş kalayım yaaaa(( taktım ben bu konuya off offffffffffffffffffff

canlar geri çekilme yöntemi ile korunabilirsiniz yani eşinize çok güvenmeniz gerekiyor tabi bu konuda....ben hap kullanmak istedim fakat nişanlım istemiyor sizde hap kullanmak istiyorsanız yasmin den şaşmayın derim yan etkisi en az olan bir koruma hapı...

Sevgili dilekdilek borcam,tabak,çanak...vs haddinden çok fazlasayıda var,benim eksikler mesela tv ünitesinin üstüne dekoratif heykel gibi şeyler

Sevgili dilekdilek borcam,tabak,çanak...vs haddinden çok fazlasayıda var,benim eksikler mesela tv ünitesinin üstüne dekoratif heykel gibi şeyler

o heykel gibi vazo gibi süs eşyalarından bende istiyordum ünitemin kenarlarına üstüne felan bir baktım fiyatına en kötüsünün tanesi 30 lira en az iki adet almam lazım 60 YTL:1shok: boşwer dedim kendime sade kalsın daha güzel gözüküyor
-tatlicadiarzu-

canım geri çekilme yöntemi ile korunucaz büyük ihtimalle ama ben eşime hiç güvenmiyorum bu konuda da onla açık açık konuşmadım bu korunma yöntemi hakkında benim safımın pek fazla bilgisi yok bende açık açık anlatmaya utandım araştrırsın bulsun onuda benden beklemesin yahuu:sm_cool:

Günaydınnnn arkadaşlar.Korunma yöntemindemiyiz hala?Evlenmeden konuşun derim sonra problem olmaması adına.

günaydın kış gelinleri
bu geri çekilme yöntemi bana hiçte güvenilir gelmiyor boşalmadan önce gelen sıvıda da bir miktar spermin olduğu söyleniyor

Günaydııııııııııııııın
zaten en az etkili olan korunma yöntemi geri çekilme yöntemi benim tüm arkadaşlarımın çocukları bu yöntemi kullanarak oldu:)))galiba onların arasına bende giricem kazaya kurban gidicek benim bebekde:)) bu işe en çok annem sevinecek sanırım.
Oyy kızlar heyecan basıyor beni az kaldı çoook az kaldı
Evlilikten felan korkmuyorum da benim en korktuğum olay ben bu yaşıma geldim hala yemek yapmasını bilmiyorum adam aç kalıcak valla çeşitli fazla yemek bilmem klasik yemekleri de hiç yapmadım ki

şekerleblebi evet duyduğun şey doğu cnm,o sıvının içindede bir miktar sperm var.
Dilekcim yemek konusunda tedirgin olma,yapa yapa usta olursun.Zaten yemeklerin yapılışıda o kadar birbirine benziyor ki:))
Ben de tam bir bir yemek ustasıyım ama neye yarar.Nişanlım çok yemek seçiyor,ancak misafir falan geldiğinde bu özelliğim işe yarayacak.Yani bilen bin pişman bilmeyen bin pişman misali ...:)

Bende hamur işi ve pasta gibi türlerde iyiyim mısracığım yemekleride öle böle yaparım salçayı yağı soğanı kavur sonra diğer malzemeleri at içine pişsin.Ama işin komik tarafı çorba yapmayı bilmiyorum hazır çorbadan başka çorba yapmadım ben hayatımda bide üniversiteyi dışarda okudum 1 sene de evde kaldım o zamanda yaptığım yemekler yenmezdi yağını hep az koyardım:))

dilekdilek seninle ne çok ortak noktamız var
yemek konusu bende de problem çok fazla bilmiyorum

Birbirimize tarif konusunda yardımcı oluruz canlar.Öğrenmek istediğiniz tarifleri sorabilirsiniz.
Sevgili dilek ne güzel pasta börek biliyorsun şte kocişinde severse yaşadın:))
Bende üniversiteyi dışarda okudum yemek öğrenmenin en güzel yılları tabi evde kalma imkanı olanlar için.Yemek işi birazda kişisel ilgiyle ilintili ben bayılıyorum ,malzemeleri koy önüme,müzik,pc,kahve,sigara koy günlerce çıkmam mutfaktan :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…