Kitty senin fazla bir eksiğin kalmamış demekki 1 sene olunca yavaştan yavaştan herşeyi halletmişsindir.Bide diyolarya erkek evlendirmek zor diye yalan külliyen yalan erkek bişey yapmıyor ki olan kıza ve kız annesine oluyor.O çeyizde al al bitmek bilmiyor ufak tefek görünmeyen şeyler o kadar çok para tutuyor ki.
Şekerciğim gün yaklaşsın günün alınsın o zaman sende de başlar heyecan bende tarih alanına kadar hiç heyecan yoktu ne zaman tarih alındı ben kendimi misafir gibi hissetmeye başladım ki biz tarihi çoktan belirlemiştik ama iş resmiyete dökülünce daha bir farklı oluyormuş.
bide benim görücü usulu oldu herşey tanışma isteme ve söz nişan düğün hepsi 7 ay içinde oldu bitti.İyikide böyle olmuşl diyorum nişan uzadığı zaman herkes karışıyor her kafadan bir ses çıkıyor eşler arasında tartışmalar çıkıyor.Biz bir hızla işe giriştik ve fazla da sıkışmadık.
ben aslında nisan gibi istiyordum iyikide olmamış bende evimi yurdumu bileyim artık eee
bide benim yaş geçti kızlar
büyük ihtimalle siz benden küçüksünüzdür:ecrin_bebek: benim oldu yaş 27 şubatta 28imsenağlama